Jaxx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Şu askerlik konusunda kaç forum gezdim bir türlü bir bilgi alamadım; Ben 88 doğumluyum, genetik'i bırakıp bu sene sınava girip işletmeye yerleştirildim. Şimdi benden bölüme kayıt için askerlik tecil belgesi istiyorlar. Şimdi ben kaydımı sildirdiğim okuluma gidip öğrenci belgesi isteyemem askeriyeye götürmek için.. İstemem mi gerek yoksa, ben burda okuyordum böyle böyle kayıtlıydım şimdi tecil için bana belge çıkartmanıza ihtiyacım var diye? Eski öğrenci kimliğimi göstersem, ben burda öğrenciydim, şimdi başka bir üniversiteye geçiyorum ve benden tecil kağıdı istiyorlar mı demem gerekiyor askeriyede? ÖSS sonuç sayfasından "... üniversiteye yerleştiniz" hedesinin çıktısını alsam, ben önümüzdeki 4 yıl burda okuyucağım ve bana tecil gerekiyor desem yeterli olur mu? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 sen git okuluna kayıtını yaptır. okul halleder askerlik hedelerini. düşünme onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Hiç öyle askerliğini halleder okul diye düşünme. Ben düşündüm okulumun ikinci senesinde jandarmalar gelmiş bize. Git hallettir onların halletmesini bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Thornwald said: sen git okuluna kayıtını yaptır. okul halleder askerlik hedelerini. düşünme onu. okul zaten kayıt yaptırmak için askerlik durum belgesi istiyor. @jaxx bende de aynı durum var, aöf de okuyodum ve bitiremediğim için öğrencilik hakkım geçen sene dolmuştu. ekimde gittim öss ye giricem dedim, şubat 2010 celbine ertelediler askerliği, şubat da öss giriş belgesini götürdüm 18 ağustos'a ertelediler, geçen hafta öss kazandı belgesini götürdüm şimdi tekrar şubat 2011 e ertelediler, kayıt yaptırınca öğrenci belgeni getir yeter dediler. o zaman tam tecil edicekler. özet: kazandı belgeni askerlik şubene götür, durum belgesi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Hemen 10 dakikada bu kadar yardım gelmiş, eyvallah. Gerçi Eylül'e girceğiz bana hala sonuç belgesi gelmedi, sadece tercihlerden önceki puan belgesi var ösymden gelen. İnternet sayfasındaki sonucun çıktısını alıp götürürüm artık yarın. Tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Sonuç belgesi gönderilmiyor zaten bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 evet çıktı alacaksın da benim bi sorum olacak. okulun istediği şeyler arasında askerlikle ilgili bir şey yoktu. tecil ettirmiştim ama sanıyorum kaybettiler bir şey oldu dava açmışlardı, davaya gitmedim bir daha ses çıkmadı ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 88 ve öncesi doğumlulardan belge istiyor okullar. yerleştiysen kazandı belgenle git şubeye sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Yok mu eskişehir i kazananan cengaver ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 GERGE said: Sonuç belgesi gönderilmiyor zaten bu sene. geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Kılavuzda yerleştirmeler gönderilmiyor yazıyormuş zaten. Yanlış söylemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 DGS yerleştirme sonuçları açıklandı. İstanbul Üni. Radyo, Sinema, TV'ye yerleşmişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Tebrikler. Benim eski fakültenin yan bina orası. Güzel yerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Hoşgeldin. iletişim fakültesi renkli bir fakülte, herşey istediğin gibi olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 teşekkürler :) 2 yıllık okurken haftada 1 günümüz iletişim fakültesinde geçiyordu ama akşam geliyorduk o yüzden ölü gibiydi. dediğin gibiyse sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 benim fakülte yanında direkt, devamlı bir müzikler çalıyor falan. önü devamlı kalabalık. gençler eğleniyor ehau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Nerdesin? İktisat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Hala duvarlar kopya dolu, camlar kırık mı? Üşürdük kışları biza verdikleri amfide. Çoğu düzgündü ama... 23 olsa gerek ama hatırlayamıyor olabilirim. Seneye yapacağız diyolardı ama seneyeyi ben görmedim işte. :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 valla iktisat fakültesi aynı.ek binayı diyosun di mi? =) duvarlar çılgın kopya yazılarla dolu, camlarda problem yok da tahtalar sloganlı falan. hala cenk hoca'dan ağlayan insanlarla dolu koridor. bildiğin gibi işte ehau. edit: 23 güzel sınıf ya, ama soğuk işte gerçi ben tüm sınıflarda üşüyorum hele alt kattaki 40 küsürlüler çok soğuk ve havasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Normal binayı pek görmedim zaten ben. İngilizceciyiz diye hep dışladılar bizi :( Cenk hocanın ilk dersini aldığımızda geçme oranımız üstten alanlarla birlikte %12 olmuştu :) Hep ünide ders geçilmiyor derlerdi de inanmazdım. Üniversite gerçeğiyle yüzleşmiştim o gün 20 küsür bir şey alıp kalarak. İşin kötüsü ben 80 filan bekliyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 beykent yok mu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 offff istanbul universitesi hala aciklamadi yuksek lisans sonuclarini, dokuz dogurucam lan meraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 almadılar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar