Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frostmane de alliance olmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AHAHAHAHAH enes yeni VAY AK efsanesi olma yolunda hızla ilerlio, guildde kalma süresinin 2-3 dakika olduğu düşünülürse bayaa bi başarılı kendisi.

ayrıca axedice e katılıyorum, sevgilin erkek olduğu müddetçe problem olmaz vak akada ;p
Mesaj tarihi:
oyunda oldugum surece neredeyse cogu wgye giriyorum
hic oyle mezarlikta falan farm yemedik
mezarlikta farm olmaz zaten wgde immune oluyorsun resleyen elemanin yanindayken (ki tek bir yerde reslenmiyorsun istersen degistirebiliyorsun)

horde cok salak tek sorun o
ranki arac almaya yettigi halde keep kapisinin onunde mal gibi allylere dalanlar yuzunden normal yenilmemiz

12/12 ally
2/12 horde arac durumu oluyor saka gibi
zaten guneydeki o iki workshopa ugrayan horde yok gibi bir sey
olurda akli basinda 10 kisi falan o workshoplari ve towerlari korursa zaten yeniyoruz kesin.

keep savunmasi efsane ama hordeun
keepin icinde bekleyip 1 tane bile roket atmadan araclara tekme tokat daliyor herifler

allyde bakiyorsun herif aracin geldigi workshopun orada yatmis koseye arac keepe gelmeden en az yari hpde oluyor zaten lol
Mesaj tarihi:
demoyu yalniz birakirsin duvar yikmadan keepteki son kapiyi kirabiliyor
duvarin ustunden vurabiliyorsun cok rahat.

demosundan tut catapult rusha kadar hepsi guzel kullanilirsa ise yariyor.
Mesaj tarihi:
bizim bl de tam tersi ally lar mal dolu horde en az 2 hafta full wg nin sahibi idi.kuleler yıkıldıgında 24-0 gibi oluyordu shopların hepsi hordedaydı sanırım wg dede bi sorun vardı bizim 1 raide karsılık zibil horde vardı
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ha tamam şeyi soracaktım, ben bu sene dalaranda iftar vaktini hep kaçırdım o konuda horde a bi yardımınız var mı?

oruç humanlara farz (:P)
Mesaj tarihi:
ağbi vay ak'ya gelebiliyo muyuz canımız istediğinde ? var mı böyle bir şey yoğsam hayanızın keyfine mi alıyorsunuz ? guild ve realm arıyorum da. bıktım mazrigosta yalnız başıma takılmaktan. icc'ye 1 hafta önce girdim lan düşün.
Mesaj tarihi:
walla dostum simdi bana sen herb falan verebilirmisin önce ondan haber ver sdfasd düzenli olarak herb ödemesi kabul ediyorum subscription gibi sonrası kolay aldırırım seni gülte ;p
Mesaj tarihi:
Sufi said:

niye? müslüman hordelar da tutuyor oruç. undeadler tutmayabilir de taurenler paso oruçlu mesela.

thrall taurenlerden en az 3 çocuk istemiş. Sebep; kurban bayramından sonra nüfuslarındaki azalma.
Mesaj tarihi:
scorch said:

walla dostum simdi bana sen herb falan verebilirmisin önce ondan haber ver sdfasd düzenli olarak herb ödemesi kabul ediyorum subscription gibi sonrası kolay aldırırım seni gülte ;p

:) eksepted
Mesaj tarihi:
wg de bir horde "darksylvana" bir tankla uçma hızında ilerleyerek duvarları tek vuruşta kırdı, ve wg yi kaybettik. Böyle bir hack dungeonlarda da varsa iş yaş
  • Yeni Oluştur...