Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 enes kim abi iki gündür enes enes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 AHAHAHAHAH enes yeni VAY AK efsanesi olma yolunda hızla ilerlio, guildde kalma süresinin 2-3 dakika olduğu düşünülürse bayaa bi başarılı kendisi. ayrıca axedice e katılıyorum, sevgilin erkek olduğu müddetçe problem olmaz vak akada ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 frostmanedeki hordelara wgde çok acıyorum. genelde adamları kendi mezarıklarında farmlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Heirloom axe ile kaç tane alliance öttürdüm, açıyorum avenging wrath, ooh kral benim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 oyunda oldugum surece neredeyse cogu wgye giriyorum hic oyle mezarlikta falan farm yemedik mezarlikta farm olmaz zaten wgde immune oluyorsun resleyen elemanin yanindayken (ki tek bir yerde reslenmiyorsun istersen degistirebiliyorsun) horde cok salak tek sorun o ranki arac almaya yettigi halde keep kapisinin onunde mal gibi allylere dalanlar yuzunden normal yenilmemiz 12/12 ally 2/12 horde arac durumu oluyor saka gibi zaten guneydeki o iki workshopa ugrayan horde yok gibi bir sey olurda akli basinda 10 kisi falan o workshoplari ve towerlari korursa zaten yeniyoruz kesin. keep savunmasi efsane ama hordeun keepin icinde bekleyip 1 tane bile roket atmadan araclara tekme tokat daliyor herifler allyde bakiyorsun herif aracin geldigi workshopun orada yatmis koseye arac keepe gelmeden en az yari hpde oluyor zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 mezarlıktan kastım, mezardan kalkıp workshopa ulaşamamak. Hordeun en büyük hatası demolisher almak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 demoyu yalniz birakirsin duvar yikmadan keepteki son kapiyi kirabiliyor duvarin ustunden vurabiliyorsun cok rahat. demosundan tut catapult rusha kadar hepsi guzel kullanilirsa ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 şimdi biten wg süperdi. çok iyi savunma yapıldı, yine kaybetmedik. 10-15 dakika son kapıda savunduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Trias sen ghazada mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bizim bl de tam tersi ally lar mal dolu horde en az 2 hafta full wg nin sahibi idi.kuleler yıkıldıgında 24-0 gibi oluyordu shopların hepsi hordedaydı sanırım wg dede bi sorun vardı bizim 1 raide karsılık zibil horde vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 axedice said: Trias sen ghazada mıydın? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ha tamam şeyi soracaktım, ben bu sene dalaranda iftar vaktini hep kaçırdım o konuda horde a bi yardımınız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 axedice said: Ha tamam şeyi soracaktım, ben bu sene dalaranda iftar vaktini hep kaçırdım o konuda horde a bi yardımınız var mı? oruç humanlara farz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Touché.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 niye? müslüman hordelar da tutuyor oruç. undeadler tutmayabilir de taurenler paso oruçlu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ağbi vay ak'ya gelebiliyo muyuz canımız istediğinde ? var mı böyle bir şey yoğsam hayanızın keyfine mi alıyorsunuz ? guild ve realm arıyorum da. bıktım mazrigosta yalnız başıma takılmaktan. icc'ye 1 hafta önce girdim lan düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 walla dostum simdi bana sen herb falan verebilirmisin önce ondan haber ver sdfasd düzenli olarak herb ödemesi kabul ediyorum subscription gibi sonrası kolay aldırırım seni gülte ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Sufi said: niye? müslüman hordelar da tutuyor oruç. undeadler tutmayabilir de taurenler paso oruçlu mesela. thrall taurenlerden en az 3 çocuk istemiş. Sebep; kurban bayramından sonra nüfuslarındaki azalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Şu geyik muhabbetini sonlandırsak diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 scorch said: walla dostum simdi bana sen herb falan verebilirmisin önce ondan haber ver sdfasd düzenli olarak herb ödemesi kabul ediyorum subscription gibi sonrası kolay aldırırım seni gülte ;p :) eksepted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 wg de bir horde "darksylvana" bir tankla uçma hızında ilerleyerek duvarları tek vuruşta kırdı, ve wg yi kaybettik. Böyle bir hack dungeonlarda da varsa iş yaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 2 arkads frostmane'de ally acıyoruz... eski char armory bakalım insh kabul göruruz sizin aranzda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 applev0dka said: 2 arkads frostmane'de ally acıyoruz... eski char armory bakalım insh kabul göruruz sizin aranzda :) level aldirtmayiz valla adsfasfdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ahaha :D South park misali domuz keserk 85 olurm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar