Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frostmane de alliance olmak

LuNiZ

Öne çıkan mesajlar

Lann kavgamı var kahveden çağırdılar geldim kim ülen ghaza ya dışkı atan .Yaa bilip bilmeden gelip burdan konuşmuyolarmı dellendiriyolar beni Ya ne bağırması ne ego tatmini bağıracak tabi raid lider defalarca aynı hatayı tekrarlayan adama bende bağrırım ,orda 25 kişi var bir hata verilen emeği heba ediyor kaldıki bağırma aşamasında hiç bir zaman isim verilmez bizim raidlerde ortaya bağrılır yada wisp ile uyarılır.

Aile şirketi olayına gelince evet bizim aile ghaza ,dayı oğulları amca kızları toplandık guild kurduk itemlarıda büyükten küçüğe doğru dağıtıyoz .

Ezan olayına gelince evet raidlere ara veriyoz guild imamnı ventten ezan okuyo sonra diziyoz karakterleri başlıyoz namaza bitince raid e devam ,raid te ölen her arkadaş için cenaze namazı kılınıyo sonra yıkayıp gömüyoz mezarlığa ,her wipe sonrası sela okunuyo ventten haa unutmadan şeker bayramında guild master gold ve item dağıtacak el öpenlere .Prensip olarak bütün erkek karekterler sakallı ,dişi karekterlerde ise head item ı açmak şart , başı açık dişi karekterler raide giremiyo sonra abdestler bozuluyo ayrıca raid lerde haremlik selamlık uygulamamız var female karakterler sağda male karakterler solda toplanıyo nemelazım sonra kaza filan olur abdest bozulur
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Gahaza dayım, Raid de yapılan hatalarda kişi ismi kesinlikle söylenmez. Şu kişi veya bu kişi diye değil. Şu olur ancak "... şu kişi void den çık. şu-şu-şu kişi bir araya gelin. Şu kişi şunu yap.." Officer lar raid yaptıkları halde başkalarına da ne yapacakalrını raid esnasında söylüyorlar. bir nevi sesli DBM. görevi yapıyorlar.

Adam hala void içinde veya vortex içinde duruyorsa. sonra officer druid in tekine şu arakdaşa CR at hemen der o kadar:)

Raid zamanı herkes dkp si akdar konuşur :)

Şu anda, hala hc raid yapıyorsak da yeni gelenlerin ve itemleri tamamlanmayanlar olduğu için raid yapılıyor. Hasta hasta gelip raid yaptırıyorlar Officerlar. Oyunda düşenler veya lag-ms fazlası olanlarda oluyo ve bu halde raid yapılıyor.

Tavsiyem frostmane de Allinace olupda Ghaza ya girmek için başvuru yapın derim. Sosyal veya member olsanızda ne olursa olsun dişinizi sıkarsanız istediğiniz item veya progresi mutlaka yaparsınız. Yeterki sabredin.

Yaş ortalaması bir hayli yüksek bu arada :P (ben 38-- ve üstü baya da insan var)
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

71*79 BGlerde ally mi alıyor horde mu genelde?

Av de büyük bir üstünlüğü var Ally ın WSG de genelde kaybediyoruz AB ve EOS ortada geçiyor .

Trias MAxrep bizim eray :D bu arada guildin en yaşlısı benim sanırım 44 bitmek üzere :D zaten raidlerede idareten alıyolar beni ,reflexler filan öldü artık zor oluyor hunter oynamak :D
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 2 ay oncesine kadar ally fmane de oynadim " Is Huge in Japan " adli pvp guildinde , genel olarak soyleyebilecegim sey pve puglari fln saglamdir baya bgler fln instant queydi benim oldugum zamanda , bide ah deki bazi epicler baya ucuzdu benim diger karakterlerimin oldugu serverlara gore
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...