axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Raidde ölen olursa da sala okuyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Pyro said: Ghaza raid sırasında ventten ezan dinletiyormuş, doğru mu? Öyle şey olur mu? Ezandan önce raide mola veriyoruz. Herkes abdest alıyor, namazını kılıyor, sonra raide devam. sdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Lann kavgamı var kahveden çağırdılar geldim kim ülen ghaza ya dışkı atan .Yaa bilip bilmeden gelip burdan konuşmuyolarmı dellendiriyolar beni Ya ne bağırması ne ego tatmini bağıracak tabi raid lider defalarca aynı hatayı tekrarlayan adama bende bağrırım ,orda 25 kişi var bir hata verilen emeği heba ediyor kaldıki bağırma aşamasında hiç bir zaman isim verilmez bizim raidlerde ortaya bağrılır yada wisp ile uyarılır. Aile şirketi olayına gelince evet bizim aile ghaza ,dayı oğulları amca kızları toplandık guild kurduk itemlarıda büyükten küçüğe doğru dağıtıyoz . Ezan olayına gelince evet raidlere ara veriyoz guild imamnı ventten ezan okuyo sonra diziyoz karakterleri başlıyoz namaza bitince raid e devam ,raid te ölen her arkadaş için cenaze namazı kılınıyo sonra yıkayıp gömüyoz mezarlığa ,her wipe sonrası sela okunuyo ventten haa unutmadan şeker bayramında guild master gold ve item dağıtacak el öpenlere .Prensip olarak bütün erkek karekterler sakallı ,dişi karekterlerde ise head item ı açmak şart , başı açık dişi karekterler raide giremiyo sonra abdestler bozuluyo ayrıca raid lerde haremlik selamlık uygulamamız var female karakterler sağda male karakterler solda toplanıyo nemelazım sonra kaza filan olur abdest bozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Gramer polisliğinden değil de, noktalama işareti-boşluk olayını yanlış anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 St_Ghost said: Hele o pug raidler... Sırf oyuncuların bu gerzeklikleri yüzünden 2 arkadaşım 80 yaptığı karakterini sildi ve bir çok arkadaşımda bu realmi bıraktı. surdan srasını okmadım.. b7yuasygdasdadwasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Trias said: Pyro said: Ghaza raid sırasında ventten ezan dinletiyormuş, doğru mu? Öyle şey olur mu? Ezandan önce raide mola veriyoruz. Herkes abdest alıyor, namazını kılıyor, sonra raide devam. sdfsadf ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Gahaza dayım, Raid de yapılan hatalarda kişi ismi kesinlikle söylenmez. Şu kişi veya bu kişi diye değil. Şu olur ancak "... şu kişi void den çık. şu-şu-şu kişi bir araya gelin. Şu kişi şunu yap.." Officer lar raid yaptıkları halde başkalarına da ne yapacakalrını raid esnasında söylüyorlar. bir nevi sesli DBM. görevi yapıyorlar. Adam hala void içinde veya vortex içinde duruyorsa. sonra officer druid in tekine şu arakdaşa CR at hemen der o kadar:) Raid zamanı herkes dkp si akdar konuşur :) Şu anda, hala hc raid yapıyorsak da yeni gelenlerin ve itemleri tamamlanmayanlar olduğu için raid yapılıyor. Hasta hasta gelip raid yaptırıyorlar Officerlar. Oyunda düşenler veya lag-ms fazlası olanlarda oluyo ve bu halde raid yapılıyor. Tavsiyem frostmane de Allinace olupda Ghaza ya girmek için başvuru yapın derim. Sosyal veya member olsanızda ne olursa olsun dişinizi sıkarsanız istediğiniz item veya progresi mutlaka yaparsınız. Yeterki sabredin. Yaş ortalaması bir hayli yüksek bu arada :P (ben 38-- ve üstü baya da insan var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 maxrep said: Yaş ortalaması bir hayli yüksek bu arada :P (ben 38-- ve üstü baya da insan var) sen yaşlı kalmışsın , 38+ 2kişi var :) Bu arada wow daki nick nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 71*79 BGlerde ally mi alıyor horde mu genelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Absolut said: 71*79 BGlerde ally mi alıyor horde mu genelde? Av de büyük bir üstünlüğü var Ally ın WSG de genelde kaybediyoruz AB ve EOS ortada geçiyor . Trias MAxrep bizim eray :D bu arada guildin en yaşlısı benim sanırım 44 bitmek üzere :D zaten raidlerede idareten alıyolar beni ,reflexler filan öldü artık zor oluyor hunter oynamak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Viktor said: horde olsaydiniz ulta underdog vay ak de butun pati :p hatta uslu birer cocuk olursaniz popuda gorebiliyormussunuz, dark da frostmane horde daydi sanirim bir arada bayadir gorunmuyor ben değilim zamanında attılar beni guildi temizlerken ben de başka servera gittim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 vay ak de kim alıyordu guilde. ben de giricem banene banene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 İnvite için 1000gold alıyorum ve afiyetle yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 wow'a casual olarak tekrar başlamak istiyorum, frostmane horde tarafında. VAY AK'a girmek istiyorum, online arkadaslar var mı ki patiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Var her gün 3-4 kişi pati, 3-4 kişi de pati dışından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ya ben ne zaman girsem /who dan baksam vayaka o players diyor ne iş , nerde bu devlet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 "VAY AK" yazmalısın dostum capsli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 caps li yazmana gerek yok, vay yazsan da yeter, zaten guild ismi "vay ak", ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Bir tek ben alabilirim şu aralar seni guilde, zira officerlarımız slackerın önde gidenleri. Gangren'i yakalamaya çalış veya guildden birine mesaj at, onlinesam alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Geceleri 11.30sonra giriyorum genelde ama dediğim gibi inv paralı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 capsiz yazanı alınmıo gülte dendi bana yırtarak VAK AK diye bağıttırdılar beni yalanmıydı bunlar drea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bi mage acıp geldim 5 level falan yaptım. hep farklı kişiler oluyordu VAY AK da, muhabbet falan icin casual bi char kasıcaktım zaten. göremeyince sizleri, vaz gectim. :F bosa gitti bc ve subscrib parası meheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hetar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Valla 2 ay oncesine kadar ally fmane de oynadim " Is Huge in Japan " adli pvp guildinde , genel olarak soyleyebilecegim sey pve puglari fln saglamdir baya bgler fln instant queydi benim oldugum zamanda , bide ah deki bazi epicler baya ucuzdu benim diger karakterlerimin oldugu serverlara gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Horde tarafında bg için ortalama kaç dakkika sıra bekliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ben baktım ~6 dk sürüyür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar