Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock,Shadow Priest


micha

Öne çıkan mesajlar

Bu iki class gereğinden fazla abartı değilmi? Özellikle Warlock adamlar farming desen kralını yapar pvp desen 2 cast atar yatırır.Dungeon desen derdi keyfi yerinde yağsın experience bir tarafını kollayan healer elbet var. Çok gıcık oldum. Yani bu pazarlama stratejisi ile alakalı bir durummu diye düşünmüyor değilim. Hatta LK çıktığında DK çok abartıymışta sonradan düzenlemelerle son hali nikayet dedirtebilmiş insanlara. Şu sıralar bir kaç farklı karakterlerle pvp izlediğimde veya yaptığımda nedense Shadow ağırlıklı karakterlerin pvp pve gibi konularda çok üstün olduğunu ve daha çok zevk verebileceğinin kanısındayım.Bu da diğer class oynayanları soğutuyor . Bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum sizinde fikirlerinizi merak ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Karakterin derdi tasası yokki full bg arada dg gitse zaten,bg de warrior ve dk zorlar gerisi hikaye . Rogue arkasına geçecekte Mage cast edecekte Druid heal mı bassam patates mi soysam diyene kadar adamların 2 casti işi bitiriyo. Cataclyzm'de umarım bunları debuff ederler bir şekildede boku çıkan class'a çağre bulurlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pvp-casual-dungeon-farming-marming tartışılır da raiding-pve olarak nerdeyse en kötü caster durumunda warlock heralde şu anda ;o

Çok bir melee-unfriendly durum olmadıkça ya da gear farkı olmadıkça nerdeyse hiç geçemiyorlar meleeleri. Ama işin traji-komik yanı o değil, yine gear farkı olmadığı sürece shadow priestleri hatta elemental şamanları geçemiyorlar. Scalingleri gerçekten çok kötü. Lk heroicde seed of corruption shadow priest aoe'siyle yarışamıyor nerdeyse, worldloflogsda 25heroic loglarda beşinci altıncı sayfalara kadar warlock yok, var mı daha ötesi :p

Bırakın dungeonlarda kendi hallerinde dolaşsınlar, pvpde biraz eğlensinler :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pft lock sıkıcı bi class
caster olupta mageden daha eğlenceli bi class yok zaten,

benim en gıcık olduğum şu ara hunterlar.
Neyi tırmalıyorlar anlamıorm, yani gebereceksin arkadaş kasmanın alemi ne.
O deflect ne kıl bişedir mesela, sora bide geriye zıplıo falan.
Kardeşim özentimisin kılmısın nesin defol =).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@ad3m

Şu sıralar battleground takılıyorum doğru arada sıradada bitmeyen questleri tamamlıyorum.Outdoor pvp olarakta çok karşılaşıyorum warlock'larla . Yani cidden pvp anlamında bir dengesizlik söz konusu gear falanda hikaye Shadow almış başını yürümüş.Şahsım adına raid dungeon ban akeyif vermiyor.PvP benim için daha zevkli daha bir terleten bir durum yanlışmıyım bu konuda bilmiyorum.Oturup raidin başında sürekli cast sürekli atack onun götü kolla bunun bir tarafını healla bitsin raid oh kral item. Yani ben o itemle adamla kapışmıycaksam 2vs2 3vs3'lere katılmıycaksam yerim oyle raidi dungeon'ı itemi. Sonucta herşey iteme dayalı diyorlarda bir yere kadar,Horde tarafında olan arkadaşlarımlada pvp yaptıgım sırada inspect ettiğim vakit gear falan öyle almış başını yürümüş itemleride yok lock ve priest'ların. Rogue desen cidden boş karakter. Yani şahsım adına ben dungeon'da diğer realm'lerden gelen Rogue varsa kicklenmesi için vote sunuyorum. Çünkü gruba faydası yok. Gider gruba kıl olur toplar tüm dungeon'ı saklan uza git party'den siktir olup çık. Battle'da da oyle bayrak bekcisi yat dibine anasını satıyım başka numara yok. Rogue ve warlock ustalık gerektirmeyen 15 yaşında çocuğa ver oynasın ekrana bakıp böyle farklı şeyler yapsın zevk alsın diye yapılmış.Kesinlikle debuff edilmeleri gerek.

Not:Çok sinirim bozuldu soğuttular yemin ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Classlardan dert yanmak epey gülünç. Her classın kendine göre iyi ve kötü yanları vardır. Farklı pozisyonlarda farklı classlar öne çıkabilir bu anlamda bir denge sağlamak imkansız o yüzden pek dert yanmamak lazım, özellikle abartılı bir durum söz konusu değilse.

Üzerinde resi olmadan ya da nerede ne yapacağını bilmeden karşılarına çıkarsan pat diye yatarsın tabiki. Aynı durum pve içinde geçerli denk gear ve nerede ne yapacağını bilmek max performans göstermek en önemli unsur. Diğer classlara iç geçirmek yerine karakterinden üst düzeyde nasıl verim alabilirsin bunun üzerinde çalışman lazım. Eğer pvp odaklı bir sorun yaşıyorsan temel pvp mantığı nedir hangi classa karşı nerede ne yapılır bunlar bilmen ya da tecrübe edinip öğrenmen lazım.

Aa ben öldüm bunlar op demek gülünç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...