Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2010 / 2011

xaty

Öne çıkan mesajlar

izliyorum şu an maçı. hakem golden önce, kenara 2.5 lt lik kola şişesi ve normal pet şişe getirdi. seyirci iyice galyana geldi. Bir de üzerine gol olunca, çıldırdı seyirci.

Tolunay şu an yardırıyor canlı yayında. Bundan önce neler olduda maçlar tatil edilmedi diyor haklı olarak. Taşı atanada lanet olsun dedi ama. Şu an çok güzel şeylerde diyor, çok saçma şeylerde. Ama bunun bir ortası olmalı. Derbide olunca laylaylom böyle maçlarda olunca tatil çok saçma. Antep hükmen yenilir saha en aşa 5 maç kapanır. Yazık..

Bursaya beleşe 3 puan.
Sosyal ağlarda paylaş

Tolunay aslında doğru şeyler söyleyecekmiş de siniri engel olmuş. "Bir kendini bilmez yüzünden takımı niye cezalandırıyorsun" ne yahu, aynı kendinibilmez tabanca çıkarıp adam vursa da maçı deavm mı ettirsin hakem? Çifte standart konusunda haklı ama. "Bundan daha ağır olaylar olan maçları da devam ettirmesinler, çifte standart olmasın o zaman itiraz edemeyiz zaten" dese çok daha yerinde olurmuş.

Bu arada geçen sene de D.Bakır'dan öyle puanlar almıştı Bursa. Heralde Bursa başkanı birine veriyo parayı, yolluyo stada, o adam bursa öne geçer geçmez olay çıkartıp maç tatil ettiriyo :P
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

3 tinerciye 50 tl ver
stada sokamayacagı madde olmaz
sonra vurdur kafasına
ev sahibi gg.

ciddi deilsin deil mi 3 -5 kişinin atması ile mac tatil olmuyor cünkü

taraftarın takıma olumlu etkisi ne kadar bende merak ediyorum ibb taraftarsızda cok ii götürüyor aslında
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

yıllarca hizmet et 6 haftada kapı önüne koysunlar. Rıza hocaya yazık olmuş.

Yıllarca ne hizmeti etti? Bu sene onunla hiç başlanmamalıydı, hatta geçen sezon bile gitsin deniliyordu. Kapasitesi olan biri değil, üst sıralar zorlanacaksa onunla olacak iş değil. Beşiktaş'ı unutamadığı ortada, bazı kararları kimin iyiliği için yapıyor anlamak mümkün değil.

Yönetim yalanlamış deniliyor Çalımbay'ın yollandığını. Biraz karışık şu an, ne olduğu tam bilinmiyor. Ama yollanmadıysa da geç olmadan yollanmalı, geçen sezonun başından beri diyorum bunu. Alternatifi olmadığı için tutuluyordu sadece, o konuda da hak veriyorum aslında.

Giderse güzel olur, Batuhan'dan da kurtulmuş oluruz. Takımda kalsa bile güvenecek birisi olmaz arkasında, davranışları daha sağlıklı olur. Takımda forvet sorunu var, Ümit Karan'ı sevmesem de geri dönebilir sahalara, bir süreliğine iyi olur Eskişehirspor için. Gerçi formu ne durumdadır hiç bilmiyorum, antremanlarını yapıyor diyorlar da bilmiyorum ne derece doğru...

@Llama: Sezon başında yapılan dış transferlerin hiç biri Çalımbay aracılığı ile yapılmadı. Belki sunulan oyuncular arasından birisini seçmiş olabilir ama kendisi direk olarak bu olsun, şu olsun şeklinde bir şey demedi. Sadece Beşiktaş ile yapılanlarda etkisi oldu. Onlardan da Tello güzeldi ama Batuhan takımı dağıttı resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...