Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2010 / 2011

xaty

Öne çıkan mesajlar

Catzee said:

öle bişi olsa yılmaz vural padişahlık kurmuştu parayla

Abi Yılmaz Vural dedinde Kasımpaşa başkanı Telegolde ağladı bu gece. İşte bizi düşürdüler bilmem ne yaptılar bir sürü laf etti. Sonra konu değişti meraktan sordular Yılmaz Vural neden gitti kesinlikle kalacak deniyordu diye. Az önce ağlayan adam ya Yılmaz Vural transfer istiyordu biz 8 puan fark düşmemiz garanti olmuş boşa para harcamayalım dedik, dedi. ABİ O ZAMAN NE AĞLIOSUN BİZİ DÜŞÜRDÜLER DİE!

Yılmaz Vural birazda şansız hep düşmesi en olası takımlar alıyorlar. Adamın istediklerinide almıyorlar. Sen idare et biz düşecez zaten diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

insanlara mal demek bölümden ban sebebidir. o kesin. yalnız "günahların takımı fenerbahçe" diye pankart açmak nedir ya. ilkokulda açsan hoca tahtada tek ayak üzerinde durma cezası verirdi de şimdi ne ceza verecekler ki ?

günahımız ne acaba ? 14 maçta 40 puan toplamak mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Yani ilk sıralar dışında ortada kalanlar hepsi aynı parayı alıyor sezon sonu. Mesela sırf FB GS BJK'ye karşı daha iyi oynayan bu klupleri tüm takımlara karşı motive edebilir orta sıralarda da mesela 13.ün takımın 14üden hatrı sayılır daha fazla para kazanması.

Aynen öyle, mesela Antalyaspor geçen yıl çok uğraş vermişti son maçları kazanıp ilk 10'a girmek için. ilk 10'da değişiyordu o zaman galiba. 5'de 5 mi ne yapmıştık.
Sosyal ağlarda paylaş

Emenike: "Yaşımı büyültmedim, küçültmedim. Adli mercilerde hakkımı arayacağım. Bu tür haberler Türkiye'den ayrılma nedenim olabilir. Saçma sapan şeyler söylüyorlar. Bunlar çok ayıp. Belki burada daha fazla para kazanabilirdim. Kim yaptıysa sonuçlarına katlanacak."

dur bakalım sonu nereye varacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...