Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2010 / 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masquerade said:

kayseriye yazık olmadı bence pek ya 1 puan alayım gideyim diye oynadılar, gg.

trabzonla bursa kapışacak title için beklediğim gibi.

e ne yapsınlar, 4 forvetleri sakat adamların, takımda forvet yok.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya 3 hafta önce verdiler ya neyse izledim ligtv koymuş hemen
bence penaltı gs maçında aynısnı sabri yapmış golu vermemişlerdi gerçi trabzonlu biraz kolları fazla sallamış
Mesaj tarihi:
penaltı çok ucuzdu kesinlikle.

Bu arada emenike her hafta aynı golleri atıyor ve kaleciler hala kurtaramıyor. Bu adamı nasıl daha önce keşfedememişler ya...

Bizim mallar o pozisyonları gole çeviremez tüm sezon boyunca adam çatır çatır atıyor
Mesaj tarihi:
Llama said:

ya 3 hafta önce verdiler ya neyse izledim ligtv koymuş hemen
bence penaltı gs maçında aynısnı sabri yapmış golu vermemişlerdi gerçi trabzonlu biraz kolları fazla sallamış

ne alakası var sabri'nin posizyonuyla ya hasta mısınız iyice cozuttunuz yani.
Mesaj tarihi:
bi arkadaşım fanatik trabzonsporlu bende onla gidip maçı statta izledim :D.bu trabzon taraftarı çok garip :D 1. yarıda bi kavga oldu benim olduğum yerde.bi kaç kişi durun ula oyuna gelmeyin diye bağırdı sdfafdsadas:D.kale arkasında olduğum içinde maçtan hiç bişi anlamadım ama çok sıkıcı bir maçtı.penaltıdanda hiç birşey anlamadım baktım herkez seviniyor penaltıya ben gol oldu sandım GOOOOL diye bağırmaya başladım :D
Mesaj tarihi:
Penaltıyla alakası yokmuş pozisyonun, hatta olmadığı çok net, öyle ki şunu bir hakemin kazara kaçırması mümkün değil. Şu pozisyonu sabrinin pozisyonuyla bir tutmanın zerre mantıksal açıklaması yok. Sabri yükselmeye çalışırken yere bastırılıp arkadan engellenmişti ve bu yüzden faulle yükselememişti, bu adam zaten arkasındaki adamdan yarım metre ileride ve en tepeye kadar yükselmiş, ve herhangi bir tutma çekme de yok.
  • Yeni Oluştur...