Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kayseriye yazık olmadı bence pek ya 1 puan alayım gideyim diye oynadılar, gg. trabzonla bursa kapışacak title için beklediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Bari seneye trabzon gitsin şampiyonlar ligine.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 trabzon olamasın, bursa olsun şampiyon yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kimsenin oynatamadıgı burak yılmazı senol günes oynatıyor ya helal olsun cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Masquerade said: kayseriye yazık olmadı bence pek ya 1 puan alayım gideyim diye oynadılar, gg. trabzonla bursa kapışacak title için beklediğim gibi. e ne yapsınlar, 4 forvetleri sakat adamların, takımda forvet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 umut the arif havadan penaltı ama 3. golde baya iyi vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ilk yarıda da verilmeyen kırmızı kart falan var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 kime verilmedi kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 colman'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yalnız hakem resmen maç 1-1 biticek böyle olmaz diyip penaltıyı verdi maçı kopardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 penaltı için tabatanın aynı posisyonu diyorlar doğrumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Red ne diyeyim haklısın. Erman Toroğluna iş çıktı. "Ben olsam vermem." :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Tabata'nın pozisyonu bilmiyorum ama bu penaltı değildi. Adam dokunmadı bile ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ya 3 hafta önce verdiler ya neyse izledim ligtv koymuş hemen bence penaltı gs maçında aynısnı sabri yapmış golu vermemişlerdi gerçi trabzonlu biraz kolları fazla sallamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 penaltı çok ucuzdu kesinlikle. Bu arada emenike her hafta aynı golleri atıyor ve kaleciler hala kurtaramıyor. Bu adamı nasıl daha önce keşfedememişler ya... Bizim mallar o pozisyonları gole çeviremez tüm sezon boyunca adam çatır çatır atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Llama said: ya 3 hafta önce verdiler ya neyse izledim ligtv koymuş hemen bence penaltı gs maçında aynısnı sabri yapmış golu vermemişlerdi gerçi trabzonlu biraz kolları fazla sallamış ne alakası var sabri'nin posizyonuyla ya hasta mısınız iyice cozuttunuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ahahahahahahaha http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1190.snc4/154282_169876463052473_118325551540898_352997_379168_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 hahahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 baya iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 maçı izledim. hakem katletti maçı penaltıyla. yarım metre var insaf ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&hid=83710&lgn=1 penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bi arkadaşım fanatik trabzonsporlu bende onla gidip maçı statta izledim :D.bu trabzon taraftarı çok garip :D 1. yarıda bi kavga oldu benim olduğum yerde.bi kaç kişi durun ula oyuna gelmeyin diye bağırdı sdfafdsadas:D.kale arkasında olduğum içinde maçtan hiç bişi anlamadım ama çok sıkıcı bir maçtı.penaltıdanda hiç birşey anlamadım baktım herkez seviniyor penaltıya ben gol oldu sandım GOOOOL diye bağırmaya başladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 maçı izleyemedim, kimin hakkıdır oyun genel olarak hiç bilmiyorum. ama penaltı yılın icadıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 maç 1-1 biterdi öyle diyim.bi cacık yoktu iki takımda da.ortada geçen maçtı.penaltıdan sora koptu bide 10 kişi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Penaltıyla alakası yokmuş pozisyonun, hatta olmadığı çok net, öyle ki şunu bir hakemin kazara kaçırması mümkün değil. Şu pozisyonu sabrinin pozisyonuyla bir tutmanın zerre mantıksal açıklaması yok. Sabri yükselmeye çalışırken yere bastırılıp arkadan engellenmişti ve bu yüzden faulle yükselememişti, bu adam zaten arkasındaki adamdan yarım metre ileride ve en tepeye kadar yükselmiş, ve herhangi bir tutma çekme de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar