Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 fizban said: valla bu sene olur. gerci soyle birsey var, 3 buyuklerin herhangi biri iyi giderse diger ikisindeki td'ler kovulur falan, o zaman daha enteresan olur. biri gitti zaten, geriye ya aykut ya da schuster kaldı, hangisi ilk gider ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 onetimebaby said: Eralp said: trabzon şampiyon demek için çok erken daha. Adamlar çok dengesiz bi kere. valla cok dengeli bi sekilde fb gs bjk ve bursayi yendiler. O açıdan demiyorum, şu ana kadar çok iyi gittiler tabiki de, ileri uçları falan çok dengesiz adamlardan oluşuyor. Bi gün ağlıyolar sızlıyolar diğer gün golleri diziyolar falan. Gerçi şenol güneş de herhalde farkında ki bunun bu yıl ileride bol alternatifli bi kadro kurdu. Helal olsun valla şenol hocaya, kral adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 DarKRideR said: fizban said: valla bu sene olur. gerci soyle birsey var, 3 buyuklerin herhangi biri iyi giderse diger ikisindeki td'ler kovulur falan, o zaman daha enteresan olur. biri gitti zaten, geriye ya aykut ya da schuster kaldı, hangisi ilk gider ki?bence şu tabloya bakarsak schuster daha önce gider gibi duruyor. Schuster tek tutunabileceği dal avrupa ligi kaldı, orada neyse ki tökezlese bile gruptan çıkıyor bjk. o da olmasaydı şimdiye gitmiş bile olabilirdi kasımpaşa maçından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Schuster iyi hoca ama kadro deneme tahtasına döndü. Yani avrupada daha iyi bir klupte bunları yapamaz. Yani bizim ülkeye ne zaman önceden başarılı olmuş teknik direktör gelse sanki takımları küçümsüyo gibi geliyor. Yok yazık o kadar transfer yaptırdın takıma takımı ve yönetimide biraz düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Fakat o mantıkla Aykut Kocaman'ın tutunacak dalı kalmamış oluyor.Puan farkı sadece 1 ve Fenerbahçe avrupada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kocaman galatasarayın önünde olduğu sürece gitmez.isterse 10. olsun galatasaray fenerin altında olduğu sürece kocamanı göndermezler.schusteride demirören ne olursa olsun göndermem dedi.gerçi polatta aynı şeyleri reykard için demişti ama schusterin bu sene gönderilceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ayku Hoca'nın şampiyon olamayışı kabul edilebilir. ancak galatasarayı Kadıköy'de yenemeyişi kabul edilemez. kredisini çoktan tüketti. ilk devreyi iyi bi yerde kapatamazsak devre arasında bile gönderilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ya ben seneye de gönderileceğini pek sanmıyorum kümeye oynamazsak asdf Demirören en büyük hatam Del Bosque'ye daha fazla şans tanımadan yollamak olmuştu, bir daha hiçbir güç böyle bir hata yapmamıza yol açamaz demişti. Schuster'de bir sistem oturtmaya çalışıyor ve bence çok iyi de başlamıştı. Lakin sakatlıklar vs. derken rotasyon sorunu bla bla Sakatlıklar bitince ve birlikte form tutulunca çok farklı bir takım olacaktır Beşiktaş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Esnaf said: kocaman galatasarayın önünde olduğu sürece gitmez.isterse 10. olsun galatasaray fenerin altında olduğu sürece kocamanı göndermezler.schusteride demirören ne olursa olsun göndermem dedi.gerçi polatta aynı şeyleri reykard için demişti ama schusterin bu sene gönderilceğini sanmıyorum gs reykarrd yollamasa kendisinin gitmesi gerekiyordu ama bjkda bi basarisizlikda kimse yonetim istifa diemez heralde en kotusunde bile bu seneyi kabulleniriz her zaman bi suclu olmak zorunda deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Jaja ne güzel gol attı be Trabzon maçında. Takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 jaja iyi topcu ya trabzonda güzel top oynuyor.da penaltı hikayeden penaltıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=82834 emenike yargilamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Red said: jaja iyi topcu ya trabzonda güzel top oynuyor.da penaltı hikayeden penaltıydı penaltı, penaltı olabilir ama kırmızı kart filan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bursa altidore ile ilgileniyormuş http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/28402/altidore-timsah-oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 BiTcH_oFBaT said: Red said: jaja iyi topcu ya trabzonda güzel top oynuyor.da penaltı hikayeden penaltıydı penaltı, penaltı olabilir ama kırmızı kart filan değile bariz gol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 şimdi gole giderken son adam olsa bile paralelinde yakında filan adam varsa sarı kart göstermesini biliyor hakemler, orda da kaleci var. kaleci orda bir adım atsa topa doğru sarı kart bile olmayabilir. topu kontrol bile rahat kontrol edemiyor havasında orda trabzonlu oyuncu. ama penaltı o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kaleci bariz gol olayında sayılmıyor abi. öyle olsa bariz gol pozisyonu kavramı toptan değişir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Eralp said: bursa altidore ile ilgileniyormuş http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/28402/altidore-timsah-oluyorligde ne olursa olsun zenci iş yapıyor :) dünya kupasındada iyi oynamıştı onun yarısını oynasa bi makakula ve emenike kadar yararlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Eralp said: bursa altidore ile ilgileniyormuş http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/28402/altidore-timsah-oluyor haberi yapan devrim çetin yakın bi tanıdığımdır. konuştum dün onla. daha önceden de söylediği yalan haber yapmıyorum önce yönetime doğrulatıyorum diyor. ciddiymiş bu altidore mevzusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 zaten sezon başında da ilgilenmiyor muydu bursa altidore ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ilgileniliyordu. hatta anlaşılmak üzereydi ama yönetim kararsız kalışı transferde hata yaptırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 80den sonra olan gollere o kadar ayar oluyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 oha ya 2 oldu adamlara bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kayseri yine geçen yılki gibi sakatlar yüzünden üst sıraların gerisinde kalıcak.geçen yılda cangele sakatlanmasaydı bursa yerine kayserispor olurdu şampiyon şimdide sakat.bide üstüne troisi ve zaleyeta eklendi.acaba sakatlıkları ne kadar sürecek bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yazık oldu kayseriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar