Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 döner bıçaklarıyla dalalım ağbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Rew halı sahaya gelmiyorki zaten, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Ama Serhat geliyor. :) :) :) :) :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 havlayan köpek ısırmaz abi.Strese gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 raad olun Fenerbahçe Cumhuriyeti sınırları içersinde can güvenliğiniz Fenerbahçe taraftarı tarafından garanti altına alınmıştır. bilhassa göztepe dahilinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Dartanian said: havlayan köpek ısırmaz abi.Strese gerek yok. Tolga o imzayla seni de aldırabilir bence ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 akıl saglıgı ile ilgilenmiyor mu sizin cumhuriyet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 lan ben geçen gün bu herife kafan almıyo filan demiştim. tırstım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Khelben said: Dartanian said: havlayan köpek ısırmaz abi.Strese gerek yok. Tolga o imzayla seni de aldırabilir bence ahahah ahahahaha anca istenmeyen tüylerini aldırır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Dartanian imzan iyiymiş beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Kayseri-Kasımpaşa maçını izliyorum da, Şu Kasımpaşa'ya gerçekten yazık, yani lig sonuncusu ve yanlış hatırlamıyorsam galiba galibiyeti de yok lakin adamlar halen atak oynuyor. Böyle kapanalım, çıkar atarız çıkamazsak puan gelsin no problema vs. gibi bir mantık yok. Adamlar sürekli saldırıyor, sürekli çıkmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 yazık tabi de, madem atak oynayarak olmuyor, bi kere de kapan. yenildik ama guzel oynadık geyiklerinden kurtulsun su futbol artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 yani tabii küme düştükten sonra kimse iyi oyunuyla hatırlamayacak adamları, ama oynadıkları iyi futbol sayesinde olsa gerek Yılmaz Vural halen görevinin başında, takımın dönüş yapmasını bekliyor yönetim falan da büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 kayseriye verilen penaltıda ne komik bişeydir yaa bu hakemlerle nereye kadar gidicek bu olay çok merak ediyorum 3 büyüğü yok edip bursa kayseri trabzon mu takılcak acaba artık super lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Llama said: 3 büyüğü yok edip bursa kayseri trabzon mu takılcak acaba artık super lig sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bursayı yeniyor antalya 2 0 ilk yarı sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 antalya taraftarı(!) olay çıkarır hukmen kazanır bursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 antalya eski eşini yine düdüklüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 gs'yi 2 haftaya kadar yürüyerek yenen takımlar bursa karşısında paramparça oluyodu. 2 haftadır (fener ve antalya) gs karşısında istedikleri sonuçları alamayınca daha hırslı çıkıyor bursaya karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ali tandoğanın kol kırıldı herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 maçı açtım 2-1 oldu kapatiyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Llama said: ali tandoğanın kol kırıldı herhal kol mu gitti? ben kafayı vurdu kafa sarsıldı gibi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 boyunlukta taktılar gerçi çıkartırken ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 son maçım iddaa da 2-2 bitsin iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 EMMMEENIKEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar