Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Yapma Darkrider, Porto'nun kadrosu Chelsea'dan, Inter'den daha mı iyiydi ki Porto'da ofansif oynattı? Ofans hattı bu iki takımdan daha mı güçlüydü? Adam Porto'da nasıl çok iyi ofans oynatabileceğini gösterdi, ardından da inter ve chelsea'da nasıl defans oynatabileceğini. Egosu tavanda (ki az çok hakediyor bunu zaten) bi adam olduğu için her şeyin en iyisini yapabileceğini göstermeye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abi onu ben değil mourinho kendisi söyledi yalnız adsfa elimdeki kadroya göre oynatırım takımı tarzında bir konuşması vardı real madrid'e geldiğinde ki Madrid'in kadrosuyla istese de defans oyun oynatamayacağını, oynatsa da pek başarılı olamayacağını söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Tum'un kaçırdığı gol ve Avcının surat ifadesi. http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=80715 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 adam allah korkusuyaşamış resmen o gol nasıl kaçtı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ABDULLAH AVCIDAN GİF YAPIN LÜTFEN AHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Hahaha : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 o da kaçmaz ama be ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ahahah yazık be adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 olm adam korkudan sinmiş lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Bursa kardeşlik dinlemiyor, 4-1 oldu daha ilk yarı Aha 5 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ankaragücü taraftarı boşaltıyor stadı dsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 üst basacaktım, dedim kardeşlik falan, bursa kötü döndü ingiltere'den bla bla bla sokim ilk yarı 6 oldu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ah ulan ah, erken başlıyomuş bu maç. Bursanın kazanmasını ne kadar istediğimi beni ödüllendirmek isteyen çeşitli mecralara bildirecektim oysa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bursa ankara maçı geçen senenin özeti adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 yatışlar yatışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ahaha hala mı ordasınız siz, 2-2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ulan ankaragücü gibi maç satan takım görmedim ben lan.yani maçı izledim sonuna kadar.ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 yalnız şimdi farkettim. Bi takım önce gs ile sonra bursa ile oynuyor. Bursa'nın fikstür de iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 fede said: ABDULLAH AVCIDAN GİF YAPIN LÜTFEN AHAHAHAHAHAHAHAH yapun lan bunu yapın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 avcının gifini yapana 10 bin lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ümit Özat GS'yi yenince baya gaza geldi. Bursa var sırada yaptı. Çok kendinden emin GS maçından sonraki açıklamalarını bulun izleyin müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bursanın son golü kaleci nasıl içeri aldı onu.valla bu ligde ilginç şeyler oluyor anlayamadığım.anadolu takımları birbirlerine müsamma mı gösteriyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 geçen sene de içeri aldı alakasız topları ankaragücü 33. hafta fener maçında. öküz altında buzağı aramayın, bursa çıktı eze eze yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 4-1 yenilirken 5-1 yenilse ne fark eder, son golde niye şike yapsın adam dicektim ki golü gördüm vazgeçtim demekten :D 5-1 skor falan oynamış heralde kaleci dsfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 gollerde gol yani bende dedim var bişey bakayım dedim de yemesi güzel goller olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar