Uzunkulak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Geçen hafta battlechest ve wrath of the lich king paketi satın aldım. Battlechest keylerini sorunsuz bir biçimde girdim ancak WOTLK ürün anahtarımın daha önce kullanılmış olduğu hatasıyla karşılaştım. Bunun üzerine Vatan Bilgisayar'a geri götürdüm ancak bana kullandığınız lisansı geri alamayız cevabı verdiler bunun üzerine Skype ile Activision Blizzard'ı arayarak durumumu anlattım oradaki kişi bana ürün anahatarının başkası tarafından kullanılmış olduğunu anlattı. Fatura ve bir kaç belgeyi scan ederek kendilerine gönderdim ve yeni cd key gönderdiler ancak yaklaşık bir hafta boyunca olmaması gereken bir problemle uğraştım. Donanım konusunda hala vatan bilgisayar benim tercihim ancak lisanslı ürün bir daha almayı düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 donanım konusundada vatan iyi geçiriyor ama.donanımdanda uzak durun.vatana ayak basmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 vatan su ana kadar gordugum en basarili ganrantiyi veren srket fiyatlarida cok uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 abicim adamlar cd key sorununu nasıl cözcekler senin? kendin blizzardla iletişime geçerek hallediceksin. yoksa her cd alan gider vatana bu key kullanılmış der sürekli adamlar olayları nasıl çözsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 BonePART said: fiyatlarida cok uygun ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 EVIL_DeaD said: abicim adamlar cd key sorununu nasıl cözcekler senin? kendin blizzardla iletişime geçerek hallediceksin. yoksa her cd alan gider vatana bu key kullanılmış der sürekli adamlar olayları nasıl çözsünler vatan pc de çalışan ayakçı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 teknosa, bimeks vs gibi yerlere göre uygun evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 yok valla çalışmıyorum üni okumaya ugraşıoz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 teknosa zaten çıbanbaşı. exa oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 distribütördeen arkadaş bulun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 tabi uğraşmazlar. İlgilenmezler. Senin muhattabın Vatan Bilgisayar olmuyorki o noktada. Adama 342342 adet ürün var. Wow cd key'in kullanılmış ise yapacak pek bişeyi yok. Blizzard'ı arayıp en doğrunu yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 EVIL_DeaD said: abicim adamlar cd key sorununu nasıl cözcekler senin? kendin blizzardla iletişime geçerek hallediceksin. yoksa her cd alan gider vatana bu key kullanılmış der sürekli adamlar olayları nasıl çözsünler olur mu abi, o keyin geçersiz olması demek, vatanda bi şekilde birinin o keye ulaşıp bi yere yazması falan demek, o da vatanın sorumluluğunda, yeni key vermesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 accountumuz haklandığında da vatana başvuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 vatan bilgisayarın suçu yok bunda. eğer adamlar sırf sana yardımcı olmak amacı ile alsalardı oyunu. önce kutuyu türkiye dağıtıcısına göndericeklerdi. onlar da blizzard ile iletişime geçip, sana cd-key vericekti. tabi sen bu arada bekliyecektin. bu dediğim eb çabuk hali. olası bir durum ise ki benim başıma starwars galaxies aldığımda gelmişti. cd key senin dediğin gibi kullanımdaydı. kutuyu dağıtım yapan firmaya göndermem söylendi bimeks tarafından. gittim kutuyu verdim. kutu paketlendi yurtdışına yollandı. orada yeni cd-key barkodu etikenlendi ve aynı kutu geri geldi. sonra ben de gidip tekrardan dağıtımcıdan aldım. beklediğim süreyi sen hesaba kat. kısaca en çabuk halledebilicek şekilde bitirmişsin sorununu zaten. o yüzden millete suç atmamak gerek. tek suçlu var o aynı cd-key i başka kutulara da basanlarda. o da olabiliyor işte arada. düzeltiyorlar zaten hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Vidar said: EVIL_DeaD said: abicim adamlar cd key sorununu nasıl cözcekler senin? kendin blizzardla iletişime geçerek hallediceksin. yoksa her cd alan gider vatana bu key kullanılmış der sürekli adamlar olayları nasıl çözsünler olur mu abi, o keyin geçersiz olması demek, vatanda bi şekilde birinin o keye ulaşıp bi yere yazması falan demek, o da vatanın sorumluluğunda, yeni key vermesi lazım. alakası yok. bu key ler basılırken daha paketlenme aşamasında bazen 1den fazla kutuya aynı key basılıyor. sorun bundan kaynaklı yani. vatan da böyle birşey yapmaz. yaparsa da üstteki mesajımda yazdığım gibi senin yeni keye ulaşma süren baya artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 wow almanızı önermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bir vatan çalışanı olarak öle birşey olma ihtimali yok bir kere o kutular poşete sarılı ve seal var üstünde aralın hadi abi açım keyi alım olayı olamaz alırken anlarsın açıldığını orda kocaman ARAL seal var ha bu neden olmuş olabilir 2 ihtimal var 1 aralda poşetlenırken ordaki bir çalışan hacı şu keyi ben alım kendim kullanırım der 2. ihtimal 1 key 2 kutuya etiketlenir. Olabilir yani böle şeyler yoksa bende şuan 15 tane sc2 key olurdu o kadar basit olsa ^^ama gel görki sc2 sattığımız halde sc2 keyim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 bir ihtimal ise deneme yanılma yöntemiyle key bulmaya çalışan birisi şans eseri senin paketin keyine denk gelmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 öyleyse beter ol zaten bu şansla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Vatan'ın bir suçu yok gibi geldi bana. Şanssızlık olmuş senin ki biraz. Sonuçta kutu açılmamış bir şekilde gelmedi mi sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 toggie said: BonePART said: fiyatlarida cok uygun ney? vatan bilgisayar fiyatları çok uygun? edit: toggie'ye söylemiş gibi oldu, demek istediğim vatan bilgisayarın fiyatları başka şehirlerde uygun mu bilmiyorum ama ankaradaki showroomlarında kesinlikle değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 güzel reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 cd key olayları karısık ben wow classic döneminde aldıgım kutudan cıkan 10günlük trial yerıne orj key cıkmıştı 2tane oyunum olmuştu yani böyle bi yanlışlık da başıma gelmişti arkadaşın dediği gibi keyler komple kutu içinde kapalı gelen bişi vatan bilgisayarla bi alakası bile yok bu işin adamlar üreticisi değil ki oyunun sorununuz olunca firmayla direk iletişime geççeksiniz. adamlar oyunlara garanti sigorta gibi bişi eklemiyor sonuçta aldığınız gibi sizi bağlar ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 no advertisement intended :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Bone said: bir ihtimal ise deneme yanılma yöntemiyle key bulmaya çalışan birisi şans eseri senin paketin keyine denk gelmiş olabilir. yok öyle bir ihtimal yani hangi salak 10-16 hane bir key random dener ki tuttururum diye ,gitsin sayısal falan oynasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar