Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e hayırlı ramazanlar o zaman :)

Suark

Öne çıkan mesajlar

Efrasiyab said:

gecko said:

ShadowFury said:

Seele said:

Duruma göre 11 ayin zülmüdür. yeri gelir okulda ünide neden tutmuyorsun diye baski yapilir hatta temizinden sopa atilir.

üstüne bi de davulcu olayı var.

ülkücülere faşist falan diyince de biz kötü oluyoruz

Şu oruç tutmadı diye dayak yiyen gariban genç geyiğide baydı yahu..

geyik baymak !?

her yıl tekrarlanan bir olay bu.
hatta linç tehlikesi geçirenler,hastanelik olanlar var.
merkezi yerlerde bile bazı gençleri görüyorum restoranda bir adam yemek yiyorsa adamın anasından bacısından sülalesinden geçiyorlar,3 4 kişi daha olsalar o adamı hastanelik edene kadar döverler.izmir gibi değil ki tüm iller ramazan ayı oruç tutmayan bir insan için bıçak sırtında dolaşmak gibi bir şey.
sırf bu yüzden ramazanda izmire olan özlemim iki kat artıyor vatandaşlar daha saygılı birbirlerine.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

SodomVsGomore said:

2-3 sene önce ilk ramazan günü, sırf insanlar çatlasın diye en sevdiğiniz yemek diip, yemek resimleri koyan sen değil miydin ? Ben sormuştum hatta bilerek mi yapıyorsun ne iş diye, sen de evet demiştin. Şimdi ramazanı seviyorum, o ruhu yaşıyorum diyorsun. İkiyüzlülüğün bu, ya da ergenlikten çıkabildin sonunda.

/facepalm

of alakaya maydonoz olmuşsun resmen.
elmalarla armutları toplayıp "niye portakal sevmiyorsun oysa dün mandalina yemiştin" diyorsun.

dediğin olayı hatırlamıyorum ama demişsem bile belli bir maksat olsun diye söylememişimdir,
tutup onu "ramazan ruhuna saygın yok böhühü" olayına çevirmene gerek yok.

ramazanı seviyorum o ruhu yaşıyorum her gün üç kere oruç tutuyorum gibi bir şeyler de demedim, sadece ramazan gelmiş ne güzel, ramazan pidesi yapacaklar, güllaç yapacaklar dedim. topicte dediğim şey sadece bu kadar.

sırf laf olsun ego tatmini olsun diye yazmayın.

ha şunu da dersin sen: "gandalf mı yener terminator mü yener topiğine mesaj yazmıştın, senin film izleme hakkın yok" gibi.

1- forumda her boka atlayan adam olsam bir ego tatminim olur. götüme benzedi yani ego tatmini lafın.
2- ayrıca alakaya gerek yok, ikiyüzlülüğünü yazayım dedim. kendi gelişim sürecini gör istedim. güzel birşey bak, 2-3 sene önce insanlar çıldırsın diye yemek resimleri koyan adam şimdi güllaçtan ramazandan bahsediyor. adına sevindim.

gerçi senin adına ne sevinicem parazit gibi adamsın ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Hepimize hayırlı ramazanlar. Oruç tutan arkadaşlara allah kolaylık versin. Tansiyonu olan arkadaşlar bu sıcaklarda kendilerini zorlamasınlar kötü haberlerinizi almayalım.

Davulcular ihtiyaçtan değil, gelenektendir. Ay boyunca hoşgörü gösterelim lütfen.

Kilomuzada dikkat edelim, fakir fukarayıda unutmayalım, dilenci değil tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

offf oruçlu minibüsçü terörü feci bişey gerçekten de.

iftar vakti trafik azıcık yavaşladığı anda kornaya abanını mı istersin, levyeyi alıp yola ineni mi?
yok açık olunca daha beter zaten, hepsi f1 yarışçısına dönüşüyo bi anda.

üstüne bi de yaz sıcağı işin tuzu biberi olucak. oruç tutanları geçtim, o bi tercih meselesi de iftar vakti trafiğe çıkmak zorunda olanlara acıyorum cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...