soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bugün biriyle kavga etmek zorunda kaldım bu sebenten dolayı. hem de hiç istemememe rağmen. ben neden sıcak günlerde ya da acıktığımda sinirli olup sağa sola çatmıyorum bilmiyorum.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 uykumdan uyandıktan sonra affetmem elime bıçak ver seri katil olurum
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ama çok sıcak. darlanıyoruz topluca. kimsenin üstüne gitmemek lazım pek.
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 uyanınca ve hava sıcakken acımam.
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 uykumdan zorla uyandırlırsam fena olabilir durup dururken karaltıya tekme atmışlığım var gerçi o karaltı sonra bana yumruk attı :(
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 uyandığımda biri odama gelip ' 1 trilyon kazandın baboli 'dese gene de dalarım. uyandıktan sonraki ilk 25 - 30 dakika tehlikeliyim, asabiyim. insanlar nasıl güler yüzle uyanıyor anlayamıyorum lol.
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 kimseden şirinler soundtrack söyleyerek kalkmasını beklemiyorum ama en azından böyle durumlarda tepkisiz ya da ot olmak azgın horoz olmaktan daha cazip.
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 http://forum.paticik.com/mods/bbcode/icons/img.gif
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 reyou said: http://forum.paticik.com/mods/bbcode/icons/img.gif hayallerimi mahvettin vicdansız!!1111
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 -Deno- said: uyandığımda biri odama gelip ' 1 trilyon kazandın baboli 'dese gene de dalarım. uyandıktan sonraki ilk 25 - 30 dakika tehlikeliyim, asabiyim. insanlar nasıl güler yüzle uyanıyor anlayamıyorum lol. insan oldukları için.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Arnavutum, sıcak soğuk uyanık uykulu. Her durumda potansiyel tehlikeyim.
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Oce4n said: hava sıcak hepinizi döverim..... başına sıcak geçmiş senin...
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 of oruç tutan insanlar bu sıcakta insalıktan cıkıcak abi korkuyorum.
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 raaad olamam seagle raaad olamam böhühühümümmü.
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 SeaGle said: Arnavutum, sıcak soğuk uyanık uykulu. Her durumda potansiyel tehlikeyim. oha bende arnavutum lan vay vay vay :D
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 beni de sinirlendirebilecek adam yoktur pek... kadayif gibi adamimdir.
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 gecko said: SeaGle said: Arnavutum, sıcak soğuk uyanık uykulu. Her durumda potansiyel tehlikeyim. oha bende arnavutum lan vay vay vay :D niye ''oha'' dedin ki?bide sadece arnavut çıktınız kardeş falan değilsiniz sakin.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 nerdensin geliş olarak gecko nerelisin birde sdfg
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 soulberry said: bugün biriyle kavga etmek zorunda kaldım bu sebenten dolayı. hem de hiç istemememe rağmen. ben neden sıcak günlerde ya da acıktığımda sinirli olup sağa sola çatmıyorum bilmiyorum. sen sadece yeterince sıcakta kalmamıssın bence kıbrıs-mersin-adana-antalya muhtesem dörtlüsünü dene 1-2 hafta içinde hala sakin bir insansan yeni mesih sensin demektir
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 dunyadaki son 2 arnavutmus onlar sdf
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 SNA1L said: -Deno- said: uyandığımda biri odama gelip ' 1 trilyon kazandın baboli 'dese gene de dalarım. uyandıktan sonraki ilk 25 - 30 dakika tehlikeliyim, asabiyim. insanlar nasıl güler yüzle uyanıyor anlayamıyorum lol. insan oldukları için. ne kadar havalısın sen öyle.
Öne çıkan mesajlar