soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bugün biriyle kavga etmek zorunda kaldım bu sebenten dolayı. hem de hiç istemememe rağmen. ben neden sıcak günlerde ya da acıktığımda sinirli olup sağa sola çatmıyorum bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 uykumdan uyandıktan sonra affetmem elime bıçak ver seri katil olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ama çok sıcak. darlanıyoruz topluca. kimsenin üstüne gitmemek lazım pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 uyanınca ve hava sıcakken acımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 uykumdan zorla uyandırlırsam fena olabilir durup dururken karaltıya tekme atmışlığım var gerçi o karaltı sonra bana yumruk attı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 uyandığımda biri odama gelip ' 1 trilyon kazandın baboli 'dese gene de dalarım. uyandıktan sonraki ilk 25 - 30 dakika tehlikeliyim, asabiyim. insanlar nasıl güler yüzle uyanıyor anlayamıyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 1 trilyon verse dalmassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 kimseden şirinler soundtrack söyleyerek kalkmasını beklemiyorum ama en azından böyle durumlarda tepkisiz ya da ot olmak azgın horoz olmaktan daha cazip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 http://forum.paticik.com/mods/bbcode/icons/img.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 reyou said: http://forum.paticik.com/mods/bbcode/icons/img.gif hayallerimi mahvettin vicdansız!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 -Deno- said: uyandığımda biri odama gelip ' 1 trilyon kazandın baboli 'dese gene de dalarım. uyandıktan sonraki ilk 25 - 30 dakika tehlikeliyim, asabiyim. insanlar nasıl güler yüzle uyanıyor anlayamıyorum lol. insan oldukları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Arnavutum, sıcak soğuk uyanık uykulu. Her durumda potansiyel tehlikeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 hava sıcak hepinizi döverim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Oce4n said: hava sıcak hepinizi döverim..... başına sıcak geçmiş senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 of oruç tutan insanlar bu sıcakta insalıktan cıkıcak abi korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Hiçbişey olmaz raadol abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 raaad olamam seagle raaad olamam böhühühümümmü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 SeaGle said: Arnavutum, sıcak soğuk uyanık uykulu. Her durumda potansiyel tehlikeyim. oha bende arnavutum lan vay vay vay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 beni de sinirlendirebilecek adam yoktur pek... kadayif gibi adamimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 gecko said: SeaGle said: Arnavutum, sıcak soğuk uyanık uykulu. Her durumda potansiyel tehlikeyim. oha bende arnavutum lan vay vay vay :D niye ''oha'' dedin ki?bide sadece arnavut çıktınız kardeş falan değilsiniz sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 nerdensin geliş olarak gecko nerelisin birde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 soulberry said: bugün biriyle kavga etmek zorunda kaldım bu sebenten dolayı. hem de hiç istemememe rağmen. ben neden sıcak günlerde ya da acıktığımda sinirli olup sağa sola çatmıyorum bilmiyorum. sen sadece yeterince sıcakta kalmamıssın bence kıbrıs-mersin-adana-antalya muhtesem dörtlüsünü dene 1-2 hafta içinde hala sakin bir insansan yeni mesih sensin demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 başlığı azınlıklar basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 dunyadaki son 2 arnavutmus onlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 SNA1L said: -Deno- said: uyandığımda biri odama gelip ' 1 trilyon kazandın baboli 'dese gene de dalarım. uyandıktan sonraki ilk 25 - 30 dakika tehlikeliyim, asabiyim. insanlar nasıl güler yüzle uyanıyor anlayamıyorum lol. insan oldukları için. ne kadar havalısın sen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar