mono Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Anladigim kadari ile yaptigin seyleri schematic gibi save edip, topragini silsen bile koruyabiliyorsun? Yani eger vaadettikleri seylerin yarisini bile koyabilirlerse baya iyi gozukuyor...oda oyun motoruna bakar herhalde, ama videolar falan gayet olumlu gozukuyor. Hele bu Landmark olayinda cozecekleri cogu problem Next'i direk rahatlatmis olur..enteresan baya ya. Steam Workshop mantiginida cakmislar, sanirim UO gibi vendor acip yaptigin tasarim yada resource schematicleirini satabilecegiz de.. NPC, ve yer alti biomelari falan.. lan..(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Daha güzeli, o save ettiğin şemayı kaçak kat çıkmak için de kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Danger var demişlerdi, combat ekleyecekler mi peki? Combat feelı görsek fena olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Yani anladigim kadari ile Landmark icine, minecraft mmo kafasinda herseyi koyacaklar..Vendor, kus tavsan vs, npc-mob, yer alti biomelari, health bar, guild muhabbeti.. Bu exploration/creative building oyunundan steamworkshop tadinda esas oyun olan EQ Next'e devamli bina tasarimi falan pompalanacak gibi..ikiside voxel based motor... Bakim ya, gecende razer mouse'um patladi, onu refund ederlerse ben deneyecegim bunun alfasini, begenirem fund etmis olurum, begenmezzsem refund edip f2p release beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Heh..buyuk konustum..bozuk mouseumun refundi geldi.girelim bakalim mid tierden..biraz kosturim ortamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Twitch ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 şu oyunu izlemesi hiç zevkli değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 para verip alabiliyoz mu şu an bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 evet, founder olabilirsin. İlk iki paketle şimdi, son paketle marta cb de oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Alanlar understanding/atoll e gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Şu çok acayip https://twitter.com/vanHinden/status/432214404327686144/photo/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Ehu, tier1 yerde teleporterin tam dibine caktim esnaf atolyesi, satisfaction-dale'de. Size ziyarete gelirim birazdan..o sharddan o sharda gecis falan guzelmis. nick:noradius Ya motor baya bisi vaad ediyor. Baya hemde..bu Landmark adam oldukca, EQNext gittikce daha da cozutur. http://www.youtube.com/watch?v=TjvYIV4B5jg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 video yu izleyince ekrana 60 doları fırlatasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Yok henuz firlatmayin dolarlari bence (yada firlatin, destek olun, size kalmis heh)..cunku ciddi alfa durumunda, hani kosturabiliyorsun gayet birseyler insaa edebiliyorsun, ama irili ufakli eksikleri var...claim edilien yerler zaten wipe garantili alfa'da..ama template e indirince kaydoluyor o super :) Zaten f2p cikiyor olacak, ama 19.99luk funding 31 mart closed beta icin alinabilir ileride..yada key falan duserse ordan burdan, gayet is yapar hehe...Cunku su haliyle oynamaya imkan veren seviye funding su anda pahaci kaciyor bence... Gelecek icin potansyel mevcut fazlasiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Şu cartoon tarzı grafikler bir bana mı itici geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Lord_Argos said: Şu cartoon tarzı grafikler bir bana mı itici geliyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Ben de normalde cok haz etmiyorum cartoon olayindan, ama bu o kadar batmadi. Tabi daha ne mob/npc yada baska irk var..simdilik hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 cartoon ile realistiğin arasındaki çizgiyi tutturmuşlar bence güzel olmuş. teso yattığına göre, (bildiğin normal rpg lan o) next gelene kadar buna girişilir mi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Bu (Landmark) tamamen Minecraft kafasinda bir oyun..maden kazip yeni pickaxe ve item pesinde kosup, "claim" ettigin mekana ne istersen onu yapmak amac. Konu ozetle bu, ama vaad ettikleri seyleri biraz yerine getirirlerse baya enteresan bir hale burunur. Henuz npc/mob veya su/nehir gibi onemli seyler yok.. Baya alfa statusunde, zaten oyunu ilk acarken 5dk lik alfa tanitim videosu cikiyor heh.. Ha birde Grappling hook var, simdi craft ettim, orumcekadam gibi esiyorum ordan oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Yazmayi unuttum, komik bir sekilde itemizasyon var oyunda..yani orta seviye bir pickaxe craft ederken green/blue hatta legendary quality craft patlatabiliyorsun, yada kosma hizina ufak bonus veren amulet, yada daha uzaga grapple eden grapple hook....Vendor falan koyarlarsa acayip iyi esnaf mmo'su olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Exploration havasi baya tatli..orman olsun, kurak olsun, dag tepe yada gece gunduz gecisleri falan gayet iyi. Yeralti icin biome, birazda npc mob, birazda item loss on death..baya guzel macera cikar hehe. (medium setting :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 götün çok güzelmiş kardeş güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 eyvalla, yari-jelibon grafige yakisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Oyunda claim ettiginiz yer icin bir upkeep sozkonusu..Guild vs de eklenince muhtemelen daha buyuk alanlari claim etmece, kirasini odemeyenin claim ettigi land'in dusmesi gibi..baya UO vari senaryolar olur muhtemelen.. gel gorki alfa..oyunda para birimi yok henuz :) Refund istedim bende simdilik, 31martta 19.99lik paketi alicagim kesin. Edit: Grappling hook inanilmaz eglenceli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Abi Next'in alphasına betasına ne alınca girebiliyoruz onu bir açığa kavuştursak şimdi atıcam parayı ekrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar