ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Baya bir alpha bu ya. Millet pick falan yapmaya uğraşmaktan daha bir sey inşaa edemedi.
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Baya malzeme lazım bişiler inşa etmek için. 400 400 stone brick gidiyo, 10k falan stone lazım ufak bi wall inşa etmeye.
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Şu şekilde single player minecraft gibi bi oyun ne zaman yapacaklar acaba?
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 oyunun motoru 10/10 gibi görünüyor çizimler, ambiyans falan şahane ya. umarım massive'de patlamaz performans. ayrıca landmark'ta bir şeyler inşa etmek için gather neyin kafası asdasd. anlamadım neden böyle bir şeye gerek görmüşler ki? minecraft kafasında insanlara vakit geçirtmek için mi? ver unlimited supply millet yaratıcılığını konuştursun.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 o binalar oyunda olacak, satın alınabilecek vs
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bu Landmark'a da ayrı bi oyun gibi bakmak lazım. Hem ayrı bir oyun hemde Next'in featurelarını test etmek için yapılmış bişi. Gün geçtikce yeni şeyler eklenicek. Hatta combat bile eklencek ilerde gibi şeyler konuşuldu, zaman göstericek. Oyunun motoru hakkaten çok hoş ki alpha'nın alphası şu anda.Ben minecraft oynamadım bilmiyorum ama bu hakkaten baya eğlenceli. Çok acaip yaratıcı şeyler görürüz yakında playerların yarattığı.
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Grafikler, wow, swtor, wildstar arası bir şey. Benim için sakıncası yok. Ama bu oyun vaadettiği tüm sandbox öğlerini verirse gerçekten oynanır. İzlediğim videolardaki crafting falan beni benden aldı. Ama hep söylemişimdir, önemli olan craftingin iyi olması değil, craft edilenlerin gerçekten işe yaramasıdır. Benim yaptığım kılıcın daha iyisi bir boss veya mob'dan düşecekse, takayım öyle craftinge. Bu arada, f2p-fobikler için üzgünüm. Oyun f2p olduğu için oynamaz şimdi onlar. Değil mi Kanuni?
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bunu alinca diger oyuna da para veriliyo mu, bi onu anlamadim ben.
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Xaenin said: MMO değil mi şimdi bu alpha? bu alt kategorisi gibi bir şey ya. minecraft tarzında oynuyorsun, "asıl" oyun değil.
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bunun paketlerini alınca next'te bir avantajı olacakmı diye bende araştırdım ama hiç bir bilgi yok.
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Hayır asıl oyun f2p işte. Ama beta veya alfalara geçiş için belli ücretler koymuşlar. istersen onları alabiliyorsun. Liste şurada.
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 dreagloth said: o binalar oyunda olacak, satın alınabilecek vs oyunda hepsi olmayacak herhalde? seçilenler olacak sadece değil mi? diğer türlü aklım almadı asdasd
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bence olacaktır hepsi. Yoksa benim niye uğraşayım günlerce bir şeyler inşaa etmek için.
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 şaka gibi https://www.youtube.com/watch?v=qupQ3ZOmEO4
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ne biliyon developerlarla oturup omlet mi yedin.
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 herşeyi koysalar penisten dünya yürünmez hale gelir asdassad
Öne çıkan mesajlar