Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Everquest Next

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyunun motoru 10/10 gibi görünüyor
çizimler, ambiyans falan şahane ya. umarım massive'de patlamaz performans.

ayrıca landmark'ta bir şeyler inşa etmek için gather neyin kafası asdasd. anlamadım neden böyle bir şeye gerek görmüşler ki? minecraft kafasında insanlara vakit geçirtmek için mi? ver unlimited supply millet yaratıcılığını konuştursun.
Mesaj tarihi:
Bu Landmark'a da ayrı bi oyun gibi bakmak lazım. Hem ayrı bir oyun hemde Next'in featurelarını test etmek için yapılmış bişi. Gün geçtikce yeni şeyler eklenicek. Hatta combat bile eklencek ilerde gibi şeyler konuşuldu, zaman göstericek.

Oyunun motoru hakkaten çok hoş ki alpha'nın alphası şu anda.Ben minecraft oynamadım bilmiyorum ama bu hakkaten baya eğlenceli. Çok acaip yaratıcı şeyler görürüz yakında playerların yarattığı.
Mesaj tarihi:
Grafikler, wow, swtor, wildstar arası bir şey. Benim için sakıncası yok. Ama bu oyun vaadettiği tüm sandbox öğlerini verirse gerçekten oynanır. İzlediğim videolardaki crafting falan beni benden aldı. Ama hep söylemişimdir, önemli olan craftingin iyi olması değil, craft edilenlerin gerçekten işe yaramasıdır. Benim yaptığım kılıcın daha iyisi bir boss veya mob'dan düşecekse, takayım öyle craftinge.

Bu arada, f2p-fobikler için üzgünüm. Oyun f2p olduğu için oynamaz şimdi onlar.

Değil mi Kanuni?
  • Yeni Oluştur...