Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 everquest 1 in yeni bir versiyonu olacakmis, pvp olacakmis mis. everquest 2 de cok becerdiler herseyi bakalim Everquest Next de ne olacak. http://lh5.ggpht.com/_yMIgg369-do/TF2lIRuGG6I/AAAAAAAAHIE/-HT_SHbhCbk/IMG_0054.JPG http://eq2wire.com/2010/08/07/gallery-eqnext-screen-shots-and-concept-art-day-2/ http://eq2wire.com/tag/eqnext/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 yeni thread acma achievement i yakinda kazanacaksin, az kaldi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ben 1 sene önce söylediğimde olmaz lan öyle şey diyen arkadaş utanmadan birde konusunu açmış :D guru yada selamlar olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 mmo bolumunun gizli gorevlendirilmis moderatoruyum ben, konu acma bakimindan :) anacim soe varken neden olmaz diyelim, adam dun acikladi 17. (onyedi) expansionu hazirlamis ekimde cikiyor everqust 1 icin. olmaz dedim neden dedim satmaz diye dedim. beceremiyor adamlar. once oyun yapmayi sonra community olusturmayi, reklam yapmayi, oyunu oynanabilir yapabilmeyi, expansionu abartmamayi, mukemmel oyunu bozmamayi ogrensinler sonra denesinler. bleh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 bu arada mighty 1 sene once dedigin seyi 1 ay once konustuk, senin zaman kavramin ve beynin farkli calisiyor, zaten forumdaki yorumlarindan tanimasam uzayli falan oldugunu sanirim. genelin sevdigini sevmeme politikan ve insanlarin begendigini begenmemen vb ozelliklerinden. insan kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 EverQuest Next is “largest sandbox MMO ever designed,” says SOE’s John Smedley demis :) inanalimmi ? ekran goruntuleri dogruysa cok hos. http://eq2wire.com/wp-content/uploads/2011/01/EQNext-FreeportScreenShotCleanup1280.jpg http://eq2wire.com/wp-content/uploads/2011/01/EQNext-GreaterFaydarkScreenshotCleanup1280.jpg http://eq2wire.com/wp-content/uploads/2011/07/20110708-092438.jpg en son resim ss ise (pek inanamadim ama) cilgin bir olay. example of the new Forge Light MMO engine demisler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Umut fakirin ekmeği tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 sevgili arkadasim delirecegiz yakinda ne yapayim. oyun yok ya oyun. varsa soyle hemen akayim oynayalim , kafamiz sisti hangi oyun nerde oyun neden yok oyun diye dusunmekten. varmi tavsiye ciddi ciddi. gw2 vs deme ama. umut tabiiki ne yapayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 hem birde boyle forumca bir oyunu merak edip beklemek heyecanli oluyor. bulamadik bir konu basligi devamli tartisip hype yapip cikinca patlatabilecegimiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Ben de fakirim konu eq olunca, ama soe gerçeği var, bekleyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 kizma ama soe son zamanlarda ciddi duzeldi. oyunlari kotu durumda degil yani. swg konusunda da onu tekil olarak sorumlu tutmakda hatali hafiften. son cikarmis olduklari oyunlar iyi arti cikan oyunlarina destekleride duzelmis durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 planetside 2'nin durumunu izleyin abi, soe güzel işler çıkarıyor, patchler ve yol haritasında communityi de baya dinliyorlar. oyun f2p ama p2w kesinlikle değil, denge çok iyi kurulmuş. daha yeni hackerlara açık savaş başlattılar. sadece lafta da değil john smedley direk aimbot sitesi sahibi hackerın hesaplarını banlayıp, twitterdan afişe etti falan, kullananları da yakalıyorlar, ben high lvl cheaterla karşılaşmadım şahsen... redditten falan takip ettiğim kadarıyla community baya memnun ama NGE: Never FORGET! falan yazanlar var işte asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Soe'nin yaptıkları unutulmaz ama Dcuo ve Plandside 2'yle bence güzel işler yapmaya başladı cidden dinliolar communityi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 SOE gayet kaliteli işler yapıyor aslında. SWG'deki değişikliğin nedenleri Lucas'tan dolayı olmasına rağmen biz SOE'yi asıp kestik. EQ2 çok güzel bir PVE MMO'su olabilecekken WOW ile aynı dönemde çıkmasından dolayı bir çok hata yapıldı, batırıldı. DCUO gayet başarılı bir oyun olmasına rağmen "SOE yapmışsa kötüdür" denildi yüzüne bakılmadı. F2P oldu, tıklım tıklım doldu. Planetside 1 zaten başarılı bir oyundu, PS2 de baya başarılı bir durumda. Özellikle Community ile arkadaş gibiler. Bundan sonra SOE batırıldığı yerden çıkartılır, yükseltilir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Vaktinde UO yerine Everquest oynayan ender 2001 menseili Pati'lerden biri olarak bu haber beni sevindirdi. http://westkarana.com/wp-content/uploads/2009/04/eq10-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bu arada oyun instanced cikarsa kutusunu alir, yakar, sonra DVD'yi takar ve gozumden dusen bir damla yasla yukleyip oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 beraber oynadikmi acaba eq1 i ? kac kisiydik zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bilmiyorum. Karakterimin adi Gerge'ydi yine. Az cok hatirliyorum ama genel seyler disinda yaptiklarimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Vaktinde eq oynayan çok pati var, yani o zamanlar mmo oynayan adam sayısını düşünürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Half-Elf Bard oynuyordum. Zevkliydi ya, hala oyle oyun gelmedi gibi geliyor ama buyuk ihtimalle ilk goz agrisi oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Evet, tersine sonra gelen her oyun eq gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ya keşfetmek duygusunu bir ultima online da birde eq2 de yaşadım ben ki o kadar oynayamadım eq2 yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Ilk goz agri ve inanilmaz muhtesem oyuncu kitlesi = eq1 Gerisi grind :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Oyuncu kitlesi simdinin EVE'si. Epey iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Eve x 100 bence.. oyle boyle degildi abi. Gruptan attigim cocugun annesi guildi ve oglu adina gelip ozur dileyip ne yapacagini bilemedi sonunda bende ozur diler buldum kendimi. Inanilmaz deger veriyorlardi oyuna guilde ve isme. Inanamadim yani evede yok boyle sey zaten pvp sert oyun sonucta. Ha birde usa oyuncu kitlesi o zamanlar deli ust duzeydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar