roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Bence Kadıköy'e açılmalıydı Pi, cadde'ye pek uygun değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 pi kadıkoydekiler kadar ucuza satmaz biralarını. zincirde 4tl ye dark içiyosun. pi de 4tl olacağını hiç sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bi kafepi bi de starbucks her yerde lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ve daha ikisine de hic gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 istanbulda oturupta asyada oturmak adanaya tavuk şiş yemeye gitmekle aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 aquila said: o benzinin olayı ne lan, saçma sapan bi yere benziyo, her yerede açmışlar. çok kötü biryer orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 @farinal: lol çok güzel saçmalamışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Caddedeki mekanların çoğunu ben de anlamıyorum cidden. He bi de, beyoğlunda da milyon tane yer var çok ucuza içki satan ama ayaklar küçük beyoğlu'na götürüyor hep, alışkanlık meselesi. o yüzden pi açılsaydı kadıköye çok iyi olurdu. kadıköy'ün apaçilerden arınmış bi mekana ihtiyacı var gibi. ha var öyle yerler de, pi de olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bi de bu suadiye'de açılacak olan pi, asmalımescit pi gibi olacak kesin. tuvaletinde bile plazma olan acayip ciks biryer olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 içerisi marjinallerle dolmasın da nasıl olursa olsun. Taksim ruhunu caddeye getirmesinler. Her yer olduğu gibi güzel, taş yerinde ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 geçen gün izmir kordon daki pi ye gittim garsonlar daha çok acemi arkadaşla 2 tane sweta söyledik birbirierlini eziyolardı ben yapıyım ben yapıyım diye asfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Cadde apaçilerinin pi ağının herhangi bir şubesinde olduğunu düşünemiyorum. Kavga gürültü eksik olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Açılacağı yere göre kıyaslarsak müşterilerin leş olma ihtimali yüksek ._. Kadıköy'e falan daha iyi giderdi sanki. Ne bileyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 suadiye için müşteri leş diyipye kadıkoy daha iyi olru demekte iyimiş :) apaçiler her yerde yani.zengin ama apaçide var fakir apaçide var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Farinal said: istanbulda oturupta asyada oturmak adanaya tavuk şiş yemeye gitmekle aynı dogdugumdan beri anadolu tarafında oturuyorum diye söylemiyorum ama avrupa yakasında gezilir anadolu yakasında oturulur benim gorusum :) ki karşıda oturupta bu tarafta oturmak istiyen çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Red said: suadiye için müşteri leş diyipye kadıkoy daha iyi olru demekte iyimiş :) apaçiler her yerde yani.zengin ama apaçide var fakir apaçide var Kadıköy'e böyle yeni, altyapılı bir yer lazım olduğunu düşünerek "iyi olur" demiştim. Apaçisi taksiminde de var, her yerde var tabi. Ama bence açılacak yerde leş olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Red said: suadiye için müşteri leş diyipye kadıkoy daha iyi olru demekte iyimiş :) apaçiler her yerde yani.zengin ama apaçide var fakir apaçide var "O" apaçiler Kadıköy'deki pi'ye giremezdi, ama Pi Suadiye Lounge zaten cadde apaçileri için yapılmış olacağı için kitlesi genel olarak öyle olucak diye düşünüyorum. Kadıköy Pi: Apaçi + Alternatif - rakçı falan Pi kitlesi Suadiye Pi: Apaçi gibi Ben de redeagle ile hemfikirim aynı sebepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Suadiye de caddenin en elit bölümü yani, belki çiftehavuzlar'la kapışırlar ama suadiye'de mekan çok, şık da mekanlar. Müşterilerinin apaçi falan olacağını sanmam. Şaşkında yada caddebostanda açılsaydı olabilirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Ya o da ayrı yani. Neyse ya açılsa da gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 oha paticikde ne kadar çok saçma düşünen insan varmış cadde de apaçi çok olur kadıköye açılsın kadıköyde ucuz satamaz caddeye açılsın anadolu yakasında mekan mı açılır falan efsaneymişsiniz lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 cadde bostanda adam gibi nargile açsam tutar mı? caddenin üstünde fln. kirasını fln verdik diyelim. hem yemek hem nargile olacak ama fastfood tarzı restaurant gibim değil. alkol de satsam? ruhsatı fln aldık diyelim. nasıl bir yer olsa giderdiniz ? ocakta açıcam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 mafya dadanir yer acarsan orda, der hep yurdumun duz gencleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 dev ekranda pati güncel başlıklar dönsün dursun gelip oturalım 20 kişi kritik yapalım birlikte laf sokalım ekip olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 adamınbiri said: oha paticikde ne kadar çok saçma düşünen insan varmış cadde de apaçi çok olur kadıköye açılsın kadıköyde ucuz satamaz caddeye açılsın anadolu yakasında mekan mı açılır falan efsaneymişsiniz lan:D Eyw kanka. Onayına ihtiyacım vardı, bir dahaki sefere artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 içimden geçeni söyledim. mantık aramayın. kadıköy'e daha rahat gidiyorum falan diye düşünün mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar