Seele Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Miller nedir diye baktim bir amerikan birasi. Bu bira almanyada yok o zaman zaten bira degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Rasmon said: çok güzel olsaydı çok belli olurdu. bu daha olabilecek bişey. gerçi hala çok belli bari şişko ama oyunculuğu iyi olan birini bulsalarmış. yahu süper rol yapıyor olsa çok gerçekçi olmazdı bence oraya çıkıp konuşan herhangi bir insan olması daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simego55 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Umutlarımız Network - Bitki Ecza,Bizden Kaçmaz,Filmini Seç,Haber Budur,İndirim Vagonu,Kadın Klübü,Komik Eğlence,Mobilyanı Seç,Moda Uzmanı,Rüya Tabirleri,Sende Dinle,Sende Eğlen,Şikayet Edin,Türkiyesatis.Net,Umutbilgileri,Yaşam Ecza,Yorumhane,Yorumlarınız,Video İzliyoruz,Erkeklere Yasak,Kadınlara Yasak,Sohbet Ediyorum,Moda Rüzgarları,Rüya Tabiri Kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ardeth said: yahu süper rol yapıyor olsa çok gerçekçi olmazdı bence oraya çıkıp konuşan herhangi bir insan olması daha mantıklı Yok o konuda haklısın da, "miller" vurgusu çok belli burda. Evet aslında text çok başarısızmış burda oyunculuktan ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 kızların mutluluk kavramı bu mudur yani: "tam yerine göre giyinmişti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 of ya lanet olsun viralide gercegide fake ide aynı lan bu kızların hepsi aynı ''yıllardır seni tanıo gibiyim'' fix ''kendimi sana yakın hissetim'' fix yeter ya azcık gelistirin kendinizi,ithal mi etsek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mirage said: Bu viral muhabbetini paticikte kim başlattıysa ona bir çift laf hazırladım. bu yaptı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 miller reklami bence bu gizliden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 WHEN YOU SEE ITYOU'LL SHIT BRICKS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 HAYIR BEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mithr said: miller reklami bence bu gizliden bence efes reklamı, "miller içerseniz böyle saçma videolar çekersiniz, gelin efendi gibi efes için, dövmeyelim" mesajı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 aktiftablet said: WHEN YOU SEE ITYOU'LL SHIT BRICKS! adam her yerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Sevişme talebinde bulunmuşmu peki yoksa sadece ortamı süzmek içinmi gelmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar