Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 said: ENKA Spor Kulübü, Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda başarı gösteren sporcusu Elvan Abeylegesse için bir kutlama gecesi düzenledi. 10 bin metrede Avrupa Şampiyonu, 5 bin metrede de Avrupa ikincisi olan atletimiz, şıklığı ve yeni saç modeli ile dikkat çekti. ben oyalıyorum SİZ KAÇIN!
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Kadın 5000 metre şampiyonu nasıl kaçalım olm, saf mısın? Aramızdan birini feda etmek gerekebilir.
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 hepiniz brad pitsiniz zaten dimi avek
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 dikkat ettiğime göre kadının agzı kapanmıyor
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 su kızın tırnağı kadar olamadı yere göre sığdıramadığımız atletlerimiz, şiz hala şakasını yapın. Hatun dünya alemde türk bayrağı dalgalandırdı
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 DadashNik0F said: adriana lima bile daha güzel
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 lan sanki basarısıyla dalga geciyoruz. bu da bizim kız yani ne var, o da sampiyon. al birini vur otekine. http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-08-28_nevinyanit446.jpg
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Yalnız nevin kadar vucut yapsam, vucut geliştirmeyi bırakırım.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 kız kısa mesafeci. daha bile öküzleşebilir derecelerini geliştirmek istiyorsa.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 şunlardan birine bi koşu bi sigara kap gel be abisi demek istiyorum ben ama sinirlenirse kaçamam da öyle bi tehlikesi var
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 olimpiyat zamanında havaalanında bi salak 400m.cinin mi ne bavulunu çalmıştı.. adam da koşup kafasına mı ne çakmıştı. o olur sana da..
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Cuce said: su kızın tırnağı kadar olamadı yere göre sığdıramadığımız atletlerimiz, şiz hala şakasını yapın. Hatun dünya alemde türk bayrağı dalgalandırdı ama zaten kızın ticari maldan öte bir durumu yok ortada. ha ivan petriyoviç şampiyon olmuş ha elvan şampiyon olmuş. Neden dersen sırf ırkı ile ilgisi yok. kız ilk eğitimini de ülkesinde almış. burda olsa belki beden eğitimi öğretmeni koşacağına dersine çalış derdi kızın potansiyelinin hayvan gibi olduğunu fark etmeyip said: Koşuculuk yeteneği keşfedilerek okuldaki beden eğitimi öğretmeni tarafından ondört yaşındayken atletizme yöneltildi. said: 1999 yılında onyedi yaşındayken ENKA için atlet arayan işadamı Önder Özbilen tarafından keşfedilerek, ailesine iki yıl için ayda 300 $ ödeme yapılmak koşuluyla Türkiye'ye getirildi.[3] Mümin Can ile evlenerek Elvan Can adıyla Türk vatandaşlığına geçti.[3]
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 jahreincigim, aranizdaki tek fark sen kosarken yuvarlaniyorsun o sekiyor. lüt fen. EHEHEH saka yaptim.
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 DadashNik0F said: adriana lima bile daha güzel :F
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 nilciğim şişko olduğuma değinmiş MAWAHAHAHAHAHAHA
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 AHAHAHAHAHAHA EDITLEMİŞ DE GERİZEKALI AHAHAHA
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 HAHAHAHAHAH link verip zorla güldürdü
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 vicdanini eline koy, bi daha söyle. yaptirdim mi öyle bisey?
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Pardon yanlış okumuşum ben bioshockla ilgili bişeyler yazmış .
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 hayir abi niye yalan söylüyorsun, spamledim gayet AHAHAHA diye post at die.
Öne çıkan mesajlar