Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Draven, 12 Ağustos 2004 00:35 tarihinde demiş ki: bunlar nedir[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Eveeet demek ki okyanuslardan uzak durulacakmış, bunlar ne bea?! (Mürekkep balıkları güzel gerçi ye ye bitmes şerrefsizler :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 abi cok tatli hayvanlar ahhsa[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bunların bazıları doğal değil sanırım[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 v for vendetta'yı yöneten adamın ilk filmi tv için yapılan peter benchley uyarlaması the beast'dı (güzel kitaptır) okyanusun en deli canavarının köpekbalıkları yada orka'lar değil kalamarlar bu kitaba göre. bu sayfadaki çoğu balık 1500 metreden daha aşağıda yaşıyor , daha yukarıya sağ olarak çıkarmak imkansız zira basınç farkından dolayı çıkmadan ölüyor zavallılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Korkunç yaratık budur.. Bildiğin Kraken bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 peluş be bu göze bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Dalgıç : inanamıyorum 80 metre boyunda Mürekkep balığı buldum!!! Mürekkep balığı : Ulan kaç saat oldu anca geldi sushi siparişim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 olmamış dialog, dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ben bir daha denize girmiycem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 freddy ye benzemiyomu balık [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 12:10 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 genel özellikleri aerodinamik olmaları sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 aquadinamik daha uygun bi terim bence , havayla ne işi var bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Bayatlamış o balık kardeş yinmez zehirler adamı. solungaçlar falan solmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bunu unutmuşunuuz [spo] [/spo] o kadar dalga geçtim bir kere bile çarpmadı beni ne biçim kutulu lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 imza süper :) demek ünlü cthulhu buymuş..illtihid la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 hormonlu illithid rofl=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 abi her türlü deniz yaratığından zaten nefret ediyordum,kusar gibi oldum bakarken,yine de kendime işkence ettim tamamına baktım. Ya hiç sevmiyorum şu deniz canlılarını,sırf bu yüzden yazları denize bile girmiyorum,girersem 5-10 dakika ancak sonra çıkıyorum. Lan yine bulandı midem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 said: bu ne abi yaa nedir yani şimdi bu? höh bee.. ulan bugün eve dönüyorum ama giremicem denize falan. ay baktıkça iğreniyorum, öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Yok bu kadar da hayvansal boyutta dişlere sahip olamaz . Ne bu ya Alien'larda yoktu böyle dişler :) Bunlar kesin o deniz patlatılan nükleer bombaların , atılan atıkların işi . Yok olmaz ya inanmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Gectigimiz aylarda okumustum ben de derin sular hakkinda bir yazi. hatta durun, üsenmeden yazicam. benim ilgimi cekmisti baya. Alien'vari varliklar var gercekten 700-3000 metre suyun altinda. Yüksek basinctan dolayi inilemiyor haliyle o kadar derinlere. Ay hakkinda bile daha cok sey biliyormus arastirmacilar. 500 metre dalabilen bir U-Boot Robotu , derin sularda yasayan ilginc ve henüz kesfedilmemis hayvan ve bitkileri kesfediyormus. ''süper robot'' olarak adlandirdiklari 5 milyon degerindeki ''Hybrid Remotely Operated Vehicle '' henüz yapim asamasinda, fakat basarili olunursa 6500-11000 metreye dalma yetisine ulasacakmis. söyle bisey: [spo] [/spo]mesela örnek vermek gerekirse: Caulophryne jordani: [spo] fazla gelismis algilama sistemiyle, en ufak hareketleri algilayabilip bu sekilde besleniyor.[/spo] Aglantha sp var, deniz anasinin birazcik evrim gecirmis hali [spo] 320 metre derinlikte yasiyor, kendisini aglarla yakalamak isteyen arastirmacilari görünce, parcalara ayrilip, dagiliyormus[/spo] Bu tipini sevdigimin de, Grimpoteuthis. bi cesit mürekkep baligi, 300-5000 metre arasi karsilara cikiyormus. [spo] [/spo] Chlamydoselachus anguineus burda videosunu buldum, resimlerde disleri falan belli olmuyor. sivri sivri 300 dise sahip bu hayvan - yani bir sürü destelerden olusan dislere sahip- ve türünün en yaslilarindan,http://www.youtube.com/watch?v=xry342A-utI oha bir de suna bakin, gezerken rastgeldim. o_O mahmut, korkuyorum.http://www.youtube.com/watch?v=olx9_MQbdSc&mode=related&search= Etrafina isik sacan bi yaratik yine, Tuscaridium cygneum bu arada latincelerini yaziyorum hep, türkcelerini bilmedigimden. e almancadan da ceviremiyorum. artizligimden degil yani. Sadece 1.2 cm büyüklügünde olup, uzun bir süre yasayabiliyorlar 2200 metreye kadar. [spo] [/spo] ve benzerleri [spo] Euphysa flammea. [/spo] Bu 40 cm uzunlugundaki Bathynomus giganteus, yengec türünün en büyügü.2000 metreye kadar da yasiyormus.[spo] [/spo] da ehm bu da, oha olmak yetmeyecek türden bir resim, bu hayvanin disleri ilgimi cekti baya. [spo] [/spo] Solucanimsi, Eukrohnia fowleri,turuncu isik saciyormus, 4.5 cm ve 1200 metreye kadar yasayabiliyor.[spo] [/spo] Avci baligi dedikleri türden chaenophryne melanorhabdus, kendisine ait bir oltasi bulunmakta ve bu oltanin üstünde isildiyan baska bir organi var. bunu agzinin önüne indirip,pusuda bekliyor bir kac varlik tuzagina düsene kadar. [spo]Bunun gercek resmini bulamadim [/spo] ya da baska bir balik, esneyen midesi ile kendinden büyük ve daha güclü hayvanlari sindirebiliyor. Bu da benim hastasi oldugum balik Anoplogaster Cornuta, surat ifadesi bu kadar güzel olamazdi bi baligin.:P Bulldog'un balik versionu bariz. Bi kac resim daha ekliyim, [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] son olarak The fish doesn't think, the fish knows everything diye bitirelim yazimizi. bloop bloop*su kabarciklari**denizin karanlik sularinda kaybolur* Dory, scs. [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 16:20 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bu yaratıklarla aynı ekosistem içinde olduğumuza inanmak gerçekten güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 lan ?! bi tanesi alien bunlardan, ağzının içinde kendisinden falan var ? ben mi yanlış anladım o fotoyu ? yalan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 3. sünü görünce nedense aklıma pacman geldi=) pacman le hayalet karışımı bişi ama korku filmlerinden fırlamış yaratıkları gördükten sonra çok sevimli geldi ehehe... sevimli de sanırım=) Ayrıca; Bu gerçekmidir yaa? Hayvancağızın ağzından büyük dişi var=) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar