ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ekleyin efem; ucunbiri [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 LOL NOOBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 sdfsdf 1v1 olsun.real man play alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ekleyin [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ahaha benide ekleyin süper noob -> catlikethief ekleyyn [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 sanırım benim yerim de burası sdfs Castigliano [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben de yazayım [email protected] ekleşelim oynaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bu ne rezalet ya ben niye xaenin le aynı klasmandayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ekleyin plz, campaign yeni bitti multiplayera elimi bile sürmedim asd [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bnm yerimde burası ekleyin [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Ben de gelirim sizleri dövmeye :p onurkcan[at]gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 über noob değilim belki ama sc2 de noob'um. zamanında da kendimizi iyi sanardık, sonra gerçekten iyi kişilerle oynayınca WTF?!!?! bakışları ile quit game olayına girmiştik. Bende orjinal oynuma sahip olunca katılmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 [email protected] hatta odun ligindeki arkadaşlardan oynamak isteyen varsa açığım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 BiTcH_oFBaT said: über noob değilim belki ama sc2 de noob'um. zamanında da kendimizi iyi sanardık, sonra gerçekten iyi kişilerle oynayınca WTF?!!?! bakışları ile quit game olayına girmiştik. Bende orjinal oynuma sahip olunca katılmak isterim noobun kralısın lan yalan söyleme, ayrıca ben de noobum ve lige giriş yapmak isterdim ancak aynı zamanda garibanım ve sc2 çok para aga ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ben de hic sc1 oynamadim, sc2de de noob sayilirim ama betada early game olayini oturttum, simdi silver leaguedeyim. ilk silveri gorunce kendimi bir bok sandim da, replaylere baktim, hep 35-40 apmle oynuyormusum. rakipler 70-80 civarinda olmasina ragmen kafa tutabiliyorum bayagi. boyle benim gibi apm yoksuni terran meraklisi arkadaslar varsa "for noobs by noobs" konseptli, spektatorlu bir oyunda neyi niye yaptigimi oyun aninda voice chat'ten anlatabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 aynen apm benimde çok düşük, beynim donuyor böyle zilyon saat oynayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 [email protected] Ekleyin plx benden noobu yoktur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ekleyin abi benide [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ekleyin gayri [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 yazın beni de odun ligine odun ligi [email protected] ya bu arada klavye kullanımını nasıl yapmaktasınız.Protoss ta askerleri binaları nereye gruplandırıyorsunuz. Keyboard cofig gibi bir olayınız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 söz konusu rezillik cıkartmaksa adımı dağlara yazarım [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Noob league dediler geldim. Xunn ben bu arada. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Slm [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 oyunum kargoya verilmiş. 1 haftaya aranızdayım n00b kardeşlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 e noldu lig ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar