nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Evet bunu diyen ve kendilerine siber ordu diyen arkadaşlar varmış. burada Çok kötü ya, hep yasakçılık, hep sansür. Bir de halktan kesimlerin buna destek çıkması çok koyuyor. Sanki sen Türkiye'den yasaklayınca başka insanlar onları göremeyecek. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 benim icin hic farketmez. Eskisi kadar komikli video da yayinlanmiyor artik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 amele doldu zaten ben de çıkmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 http://www.facebook.com/Ayyildiz.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Facebook ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kapansın bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Allah belanı versin facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 off o facebook grubundaki yazıya altına yorum yapılsa anında bi tldr çekerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 siber orduuu vuuuhuuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 allah belani versin ayyildiz tim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 said: Facebook'u Kapatıyoruz!!! Son zamanlarda sosyal paylaşım sitesi Facebookda Türkiye'ye karşı hakaret ve iftira kampanyaları aldı başını gidiyor.Facebook yetkilileri şikayetlere ragmen bu sayfalrı kapatmıyor.Türkiyeden milyonlarca dolar reklam alan facebook un bu umursamazlıgına karşı bizde imza kampanyası başlatarak Facebook un Türkiye Girişlerinin kapatılması için dava açıyoruz.Bu kampanyamıza katılmak isteyen arkadaşlar [email protected] e-mail adresine isim soyad ve facebookun kapatılmasını talep eden bir yazı göndermesi gerekmektedir. alamancı veletlerdir belki de. türk'ten çok türkçü takılırlar felan. lezzetine doyum olmaz o tip kişilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bone said: said: Facebook'u Kapatıyoruz!!! Son zamanlarda sosyal paylaşım sitesi Facebookda Türkiye'ye karşı hakaret ve iftira kampanyaları aldı başını gidiyor.Facebook yetkilileri şikayetlere ragmen bu sayfalrı kapatmıyor.Türkiyeden milyonlarca dolar reklam alan facebook un bu umursamazlıgına karşı bizde imza kampanyası başlatarak Facebook un Türkiye Girişlerinin kapatılması için dava açıyoruz.Bu kampanyamıza katılmak isteyen arkadaşlar [email protected] e-mail adresine isim soyad ve facebookun kapatılmasını talep eden bir yazı göndermesi gerekmektedir. alamancı veletlerdir belki de. türk'ten çok türkçü takılırlar felan. lezzetine doyum olmaz o tip kişilerin. evet gurbetçiler grubu bu türkiyeden facebooka saldırmak biraz bişiler ister :D ayrıca kuruluş tarihinin 2002 olması beni benden aldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Kapansın abi Facebook çıktı çıkalı tuvaletlerde bile resim çekiyorlar. Nedir bu manyaklık nereye gitsek resim çekiyor Facebook'a atıcaklar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 facebook yonja hi5 bunlar saçmalığın daniskasıydı her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 asosyaller hiç sevmiyor facebooku 30 arkadaşları var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 mukemmel ozellikleri olan bi web sitesi nesi sacma ki ben anlamadim bi olayda resim cektiniz mi 100 kisiye ayri ayri yollamaniz gerekmiyo arkadaslarina her an ulasabiliyosunuz herkes her gun girdigi icin kontak kopmuyo insannar evleniyo cocugu oluyo takip edebiliyosunuz guzel bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 perfect for stalkers:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 İnternette 1100 arkadaşım var çok sosyalim vuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 _noopy said: İnternette 1100 arkadaşım var çok sosyalim vuhu 1100 deil su an baktim 363 kisi var bunlarin cogunlugu liseden ve oynadigim amerikan futbolu takimindan universitemden ve lisansustu univimdende bi kac insan war ilkokuldan da war paticikten reelde tanistigim veya tanismak isteyecegim bi suru insanda war ayrica glat stalkerlik deil abi bak liseden bi arkadasim evlenmis haberim yoktu oldu aradim tebrik ettim sevindim adlarinada iste ha stalkerlik icinde ilac o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Farinal said: asosyaller hiç sevmiyor facebooku 30 arkadaşları var diye Onlarda facebookta aralarında arkadaş olup 500ü buluyorlar. Sonra sosyal oluyorlar internetten. Yada sosyal adamın internette bütün özel hayatını yayınlamasına ne gerek vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 facebook iyi bir iletişim aracı. email'de fw mail manyakları nasıl varsa, facebook'ta da sistemi iyi kullan(a)mayanlar olabilir ama facebook'a pok atmaya gerek yok. ayrıca bu hack team hackleyememiş facebook'u, imza topluyo galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 100tane bile arkadasim yok facete, nasi seviyim simdi ben bu siteyi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 offf hic kimse olayi anlamamis. Facebook cart curt bahane. -YURT DIŞINA EN AZ 4 ADET TİŞÖRT GÖNDERİLEBİLMEKTEDİR. -4 ADET TİŞÖRT ÜCRETİ 100 EURODUR. (KARGO ÜCRETİ TARAFIMIZDAN KARŞILANACAKTIR.) •Türkiye İçi Yüzük ücreti 125 TL Kolyemiz 80 TL 5 TL Kargo Ücreti Alıcıya aittir.. • Avrupa ve başka ülkelerden sipariş verecek olan üyelerimizin Türkiye dışı için ücret toplam 100 Euro’dur.Yüzükler Yurt dışına Kargo İle Gönderilecektir.(kargo masrafı Tarafımızdan Karşılanacaktır.) sitede kurucularin isi gücü olan insanlar oldugu hic bir menfaat beklemedileri yaziyor. yek yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 said: 4 ADET TİŞÖRT ÜCRETİ 100 EURO said: 100 EURO :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 olm uzun diye okumadık ki. ne bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar