Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Dark_Soul said: Eee biraz öyle. Aynı türde ,15-20 dolara satılan bir oyunun, 50-60 dolarlık rakibine kafa tutma gibi bir iddası olmuyor genelde. iyide öle 10 gün playtime vericeksek oyuna kötü olmasına rağmen 20 dolarlık oyunu almayız yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Diablo 3 ole duruyor, acmiyorum, gozlerime yazik. Bu adami yukledim basindan kalkamadim, hersey cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Zevksiz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bugün baktım diabloyuda baya yumuşatmışlar beyazlar tek atmıyo artık :D torchlightta oyunun başında skill sayısı az geliyo. sonra artıyo ama başında boş boş aynı spelli spamlıyosun gibi geliyo bide respec olmaması 'aa bu neymiş' diye bakmamamı sağlıyo. hani skillerin yarısını açtım hiçbirini kullanmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 claptrap çıktı haue http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=99178870 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 console u açıp RespecPotion yazıyosunuz skill sıfırlayan potion veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 sonra karakter multide cheater flagi yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Şöyle bir durumla karşılaşıyorum ikidir... Elite Engineer açtım Multi(Elite filtreleyip) - Single ' fln da oynadım. Bugun baktım Normal yazıyor charın yanında... Dedim heralde yanlış açtım fln. Bugun tekrardan açtım. 8 e kadar kastım. Yine normal yazıyor... Var mı başka başına gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Karakteri açarken normal seçmişsin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 hardcore/normal in normalidir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 multide sadece o an için değişiyo difficulty, yoksa karakteri nasıl açtıysan hep o spde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 HarveyQuinn said: Karakteri açarken normal seçmişsin işte Elite dedik ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 baya muhteşem bi oyunmuş bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Felaket sıkıldım, Veteran L30 civarı dayanamayıp sildim, daha kötü olamazmış herhalde. Tmm h&s oyunu ama en azından takip edeceğin bir hikaye falan olsaydı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dünya ikiye bölünecek bu oyun yüzünden. konuştuğum 2n. kişiler "ABİ OHA BÖYLE OYUN MU OLUR D3 FALAN NEYMİŞ ESKİ DIABLO TADI SONUNA KADAR" diyor, 2n+1. kişiler "BU KADAR BERBAT OYUN GÖRMEDİM, BİZİM AMCAOĞLU DAHA İYİSİNİ YAPIYOR" falan diyor. nedir ne değildir bi anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 cartoony graifkler bide rezil seslendirmeler, story ilk oyunun izinde yok gibi bişi tüm bunlar atmosfer eksikliği yaratmış milletin sıkıntısı o sanırım. bide her yeni skilli denemek için paranın %90 ını bayılmasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Aslında adam gibi bi sanat yönetmeni tutsalar bi de şu berbat grafik motorundan vazgeçseler Diablo 3'ü falan ezer geçer. D3'den 10 kat daha fazla bağımlılık yapıyor çünkü. Ha ama hala bi üst zorluk seviyesiyle tekrar tekrar oynanacak kadar iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 sayesinde d3 un kalitesini anlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Teşekkürler Torchlight II. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 İlk oyun bundan daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ilk kez bitirdim outlanderla steamde 45.8 hrs olmuş, tabii bunun 15-20 saati falan afk ama olsun adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Kanuni said: sayesinde d3 un kalitesini anlayabilirsiniz. o.O ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Mmm nessa o.O :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 engineer oynuyorum act 3 geldim falan. Notebookun kaldirdigi nadir oyunlardan LOL disinda. Ps3 de sarmadigi icin artik oyun baya iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 çok zevkliymiş lan bu gittim korsan çektim test için, 2 gün sonra da steamden aldım. çok iyi olmuş. diablo 3e 140 lira bayılmak yerine buna verdiğim her kuruşa değdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar