Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=137145262990153&ref=mf bu saatten sonra, evet diyecek olsam bile hayır derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 IM DAT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ABI RAP MI YAPIYO BU SIFATSIZ LOLOLOL. ayrica, http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=8530 döver. edit: pardon gm bey, garbicta sandimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 şarkıyı dinlemedim ama allah belasını versin bu herifin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 vaniLLe said: ABI RAP MI YAPIYO BU SIFATSIZ LOLOLOL. ayrica, http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=8530 döver. abooo al birini vur ötekine zaten burada olmayacağımdan kullanamıyorum. olsam da kullanmam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ahahaha abi sonlarında 4/4'lük ölçüye 49 cümle sığdırmaya çalışınca iyice facia olmuş of of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 evet oyum hakkında şüpheye düştüğüm andır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 U MAD ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 HAYIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 buda sanat(!) trollu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 http://www.kaptanticaret.com/images/kereste.jpg http://images.gittigidiyor.com/1648/Alman-mali-Ahsap-Rende-Planya__16482318_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 chp'ninki eh iştede hadi esprili bir dille güzel bir şarkı filanda NİHAT DOĞAN WTF!!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 abi oy vermemeyi bi tepki sanan insannar var ya yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 1.40 a doğru üstümdekileri çıkarıp sokaklarda evet diye koşasım geldi vaniLLe said: ABI RAP MI YAPIYO BU SIFATSIZ LOLOLOL. ayrica, http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=8530 döver. edit: pardon gm bey, garbicta sandimdi :( aajhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 seda sayan ve ibo bunu şutlayınca zavallı parasız kaldı devlet babaya sığındı. önce açılım şarkısı sonra referandum şarkısı ^_^ Birde kimliği belirsiz kişiler tarafından resminin çekildiği bir haberi cıktı 2 gün önce. Kazakistan hava alanında namaz kılmış ŞOK ŞOK ŞOK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ahah ne kadar çapulcu bir iş bu ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 statiko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 HHHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAH Yahu bu ajdarıda geçti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 oylanan maddeler arasına nihat doğan hayatımızdan tamamen çıkıcak eklense 98%le evet çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ahahahahaha AKP unutmuş o maddeyi çok üzülecekler senin mesajı görünce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 neymiş diye biraz dinledim.dinlemez olaydım şimdi aralıksız 8 saat falan kaliteli birşeyler dinlemem gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ben dinlemeden gülüyorum. Tahmin edebiliyorum çünkü :D En son kürt türk ermeni kardeştir gibi bişey yapmıştı Okan'ın programda gördüm ahahahaha kesin buda öyle bişeydir :D Arada giriyordu melankolinin üstüne oyun havasına dönüyordu tilililili :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nedra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 2010 yılında böyle mallarda çağdaş bir ülke hayal edebilen AKP yi anlamak zor. Türkçe iyiki zor bir dil diğer ülkeler zor öğreniyo bunu anlasalar bizi dünyadan silerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Benim anlamadığım 70 yıllık zulüm hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Benimde anlamadığım nasıl ciddiye alıyorsun senalla Yok zulüm vardı zamanında neler neler oldu tamamda. Bu adamın şarkısından sonra inkar ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar