Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 serkanım bizide gör serkanım :):):) ah serkanım vah serkanım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Selam beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 olay dönmüs dolasmis sevismeye gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ben serkan tolga akarız gibime geliyür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Eylülde belki hacı günübirlik geldim izmire Foça'da mamboya falan akalım derseniz olur ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 günübirlik izmir mi olur hacı. sen gel kalacak yer ayarlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Evim yurdum var benim.Mamboda sabahlayıp, sabahta kendimizi foçanın serin sularına attık mı döneriz asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Barda kız bırakılmaz lan ayrıca ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 2 tane sarhoş kızı barda bırakmak gunah bence yani bana yar olmicaksa bile 2 side başkasınada olmasın.tek lokmada yutarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 BonePART said: birakilmaz kiz evine birakilir kapisinda beklenir kiz bina kapisindan girince gidilir gerekirse yoldan sapilir ters yone gidilir kiz evine birakilir bunun karsisindada benim masamdan kimse kiz kaldiramaz kiz benne disari ciktiysa efendi olcak ole sagla solla cilvelesmicek kiz arkadasim yada kiz kardesim dedil herhangi bi kizdan soz ediyorum ole elli kollu bi lavukla yiyiscekse felan ben hazzetmem ceker giderim onnar yiyissin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Hmmmm, bu topic entrika kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Salaksa ve çirkinse bırakılır ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Seele said: olay dönmüs dolasmis sevismeye gelmis. seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bırakılır abi kocaman insanlar sonucta..tartısmak sacma..konu saçma..gereksiz olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 "beni bırakın siz devam edin..." derlerse bırakılabilir ama delikanlılıkless debuffı alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 beyler adam liseli demiş ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Ardeth said: beyler adam liseli demiş ondan olabilir beni tanıdılar sen kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 sesu said: Salaksa ve çirkinse bırakılır ayrıca. arkadaş yaa öyle arkasından konuşmayayım şimdi bütün kızların alıcısı vardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 mamothus said: Amaç özür dilemek değil zaten ota boka sudan sebeple 5 yasindaki cocuk gibi küsen, şımaran hatuna hakettiğini verecek koşulları yaratmak.. hunharca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 İlk posta hitaben 'beraber' gittiyseniz. Alkolde limiti geçtiyse el mecbur beklemek gerek hatunları. Ya da kaslı kuvvetli bişisen birini bi omuza diğerini diğer omuza atıp zorla evlerine götürmek lazım sdfg. Sonuçta kız evladı abi evlerine kadar bırakma ya da güvenli bi şekilde evlerine gidebildiklerinden emin olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ardeth said: Seele said: olay dönmüs dolasmis sevismeye gelmis. seks adına da derler seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Llama said: BonePART said: birakilmaz kiz evine birakilir kapisinda beklenir kiz bina kapisindan girince gidilir gerekirse yoldan sapilir ters yone gidilir kiz evine birakilir bunun karsisindada benim masamdan kimse kiz kaldiramaz kiz benne disari ciktiysa efendi olcak ole sagla solla cilvelesmicek kiz arkadasim yada kiz kardesim dedil herhangi bi kizdan soz ediyorum ole elli kollu bi lavukla yiyiscekse felan ben hazzetmem ceker giderim onnar yiyissin abi kız yiyişcekse dışarda ben yiyişirim kızla manyakmıyım elin adamına kaptırım haci bu mesela kiz arkadasim ve bi arkadasiyla cikmiskende gecerli sevmiyorum ole masama gelcek lavugun biri felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bırakmam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bende eger kızdan nefret etmediysem bırakmam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Barda olan barda kalır abi =/ Bırak gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar