Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 14 sayfa x 5 mesaj = 600 tane post mu atmış oluyorum bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 http://www.delinetciler.net/forum/attachments/30912d1341926779-carpim-tablosu.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 10x10'a kadar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Bone said: 14 sayfa x 5 mesaj = 600 tane post mu atmış oluyorum bu durumda? epicfail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 hamsilipilav said: epicfail.jpg http://www.babun.org/sazan.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 tryingtoohard.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 bişi diycektim, neyse kendi cevabını kendin vermişsin zaten. tl;dr: sherlock çok güzel bir dizi, yeni sezonu iple çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 hamsilipilav said: ulan başlığı okudum baştan 3-5 mesajda bir bone gelip dizi çok güzel çok epik diye fanboyluk yapmış motoru soğut biraz hacı Bonec'e laf edicem derken son yillarin en sahane yapimlarindan birini harcamissin, olmamis. Baya baya iyi hakkatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 dizi güzel ona bişi demiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Opusdei Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Sherlock dalinda kraldir lutfen elimize vicdanimiza koyup elestirinΣ(゚д゚lll) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Kaede said: moriyarti dışında fena değildi moriyarti'yi oynayan oyuncu sağlam bence ya. irish mofo. sonuçta profesör moriyarti değil adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 çekerken çok eğlenmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 "I am sherlocked" diyebilirim, 2 günde 2 sezonuda bitirdim şimdi ise 3. sezonu adeta iple çekiyorum. Jr abimizin filmlerine hasta olmustum ama bu dizi adeta öte bişey, tarif edilemez yani o derece.. Son sahnedeÇok üzüldüm lan john için, 3. sezonun geliceğinide bilmediğimden boğazım falan düğümlendi.. yazık banada ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 İlk bölümünü şimdi izledim, çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 sen bunu daha izlememiş miydin, çok şahane bir dizidir, her bölümü ayrı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Bu Sherlock Holmes tadı veriyor işte, Elementary kötü derken kastettiğim buydu. Sherlock Holmes dizisi Sherlock Holmes tadı vermeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Baslicam simdi fakat bi sorum var bi unaired pilot var e00 birde 01 var hangisinden baslicam ? biri ilk bolum iki kez cekildi felan yazmista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Amazon'dan edindim ben, A Study in Pink ilk bölümün adı bende. 3 bölüm ilk sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 kesinlikle sherlock tadi bunda var, elemantary de sherlock cevresindeki aptallar sayesinde zekiymis durumuna sokulmus gibi , bunda ise izleyeni cevresindekileri sasirtiyor. elementaryde ya malmisin kardesim diyorsun digerlerine. muhim olan sherlockun izleyiciden zeki durumda oldugunu anlatabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 elementary güzel dizi, sherlock mükemmel dizi ama "sherlock tadı yok" demek gereksiz, ikisinin de gayet gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Abi, Sherlock Holmes uyarlaması Elementary, elbette Sherlock Holmes tadı olmalı, hatta bu tek ölçüt olmalı değerlendirirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Kaede said: moriyarti dışında fena değildi ayıp oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 said: - the premiere of The BBC's "Sherlock Series 3" has been delayed into late 2013 or early 2014 because stars Benedict Cumberbatch and Martin Freeman are having a spot of trouble juggling their commitment to the series with their burgeoning film careers Benedict Cumberbatch ile Martin Freeman film çekimlerinden zaman bulamadığı için 2013'ün sonlarıan doğru çekimlerine başlayacaklarmış. 2014'te anca izleyebileceğiz yani yeni bölümleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ben bunu daha yeni izledim ya, neler kaçırmışım öyle. ilk sezonu bitiririm sanırım bu gece, baya beğendim ilk bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar