Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 sherlocked bölümü çok iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ekrana gelmis film dizi bok pusur icinde ilk 3 de benim icin o derece cilgin bir sey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Red said: sherlocked bölümü çok iyiydi ya Son bölüm de efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 bi bölümü kötüydü.. ki 3 bölüm olunca dizinin %33ü kötü oluyor gibi oluyor. ama öle değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 dasaaa said: bi bölümü kötüydü.. ki 3 bölüm olunca dizinin %33ü kötü oluyor gibi oluyor. ama öle değil işte. Şu hayvanlı bölüm mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 birinci sezon icin o iddiada bulunamam belki ama ikinci sezondaki tum bolumler bambaskaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 red-copry bariz spoiler veriyonuz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 S01E01 2 kere çekilmiş biliyor muydunuz? resmen 2. çektiklerinde daha başarılı bir görüntü yönetmeni bulmuşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 photographer said: red-copry bariz spoiler veriyonuz ha Hangisi spo yaa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 copry said: Şu hayvanlı bölüm mü? evet Gurtlu olan.. hem türklereve asenaya karşı amerikanvari bir tutum da hissetmedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 spoiler mu verilmiş hemen linç kültürü yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Ya ben yeni izlemeye başladım seriyi. İlk sezona aşık oldum, bayıldım. Çok iyi dizi, iyinin de ötesinde bir yapım resmen. Sonra demin Sezon 2 Episode 1'i izledim... Beni yıktı, ezdi geçti bu bölüm... İnanılmaz, hayatımda izlediğim en iyi dizi bölümüydü. Dizi değil zaten, film. Müzikler, editing, directing falan inanılmaz. Yok böyle bir bölüm yani. 1. Sezonun sonunda Moriarty'den nefret etmiştim, "nasıl toparlarlar son rezil sahneyi?" demiştim, resmen uçurdu bu bölüm. Daha 2 bölüm var ama onlar bunu top edemez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 2.1 en iyi gerçekten. Zaten her bölüm bir film kalitesinde, ama 2.1 inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 2.2 o kadar iyi değil ama 2.3 MÜKEMMEL 2.1 den daha mükemmel değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 lan bu başlığa ne zaman girsem şu bölüm efsane bu bölüm şahan öbür bölüm mükemmel ötesi falan. bi akayım şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ama hakikaten de şu bölüm efsane bu bölüm şahan öbür bölüm mükemmel ötesi falan. bak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ben de izleyeyim ya heveslendirdiniz. daha yeni gölge oyunlarını izledim zaten iyi gider peşine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ne zaman gelcek yeni sezon dizi kalmadı piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 dizi kalmadı diyor, kuyruklu yalan. breaking bad, damages, leverage daha yeni başladı hatta arttırayım burn notice ve weeds de başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 3. LathspeLL said: Ya ben yeni izlemeye başladım seriyi. İlk sezona aşık oldum, bayıldım. Çok iyi dizi, iyinin de ötesinde bir yapım resmen. Sonra demin Sezon 2 Episode 1'i izledim... Beni yıktı, ezdi geçti bu bölüm... İnanılmaz, hayatımda izlediğim en iyi dizi bölümüydü. Dizi değil zaten, film. Müzikler, editing, directing falan inanılmaz. Yok böyle bir bölüm yani. 1. Sezonun sonunda Moriarty'den nefret etmiştim, "nasıl toparlarlar son rezil sahneyi?" demiştim, resmen uçurdu bu bölüm. Daha 2 bölüm var ama onlar bunu top edemez yani. 2.3 yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 sherlock çok güzel dizi, gerçi izlemeyene ne kadar "güzel" desen de "eeh bana ne" diyip atıyor. yazık ediyor. herkesin evine zorla girip, en çok izlediği diziyi sherlockla değiştirip zorla izletmek gerek. hatta bu görevi dasaaa'ya veriyorum ben, o yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 benim tek şikayetim senarist doctor who'nun da ana senaristi, doktoru bazen sherlocka benzetiyor bölümlerde, sherlock gibi davranıyor doctor, ona ayar oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 moriyarti dışında fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ulan başlığı okudum baştan 3-5 mesajda bir bone gelip dizi çok güzel çok epik diye fanboyluk yapmış motoru soğut biraz hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar