Seele Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Rewendor said: Seele said: "köpekler gibi ciftlersiyorlar" yeri güzelmis insanin katilasi geliyor. ne çok kaseyi çizdirme meraklısı varmış :D Lan Rahibeler varmis onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abi müzikleri kıyaslamayın pls malmısınız =) ama cidden arabesk neredeyse = Metal dir yani. Ama arabesk le fantazi müziği ayırabilmek lazım. Yoksa Iced Earth'ün mahsundan pek farkı yok benim için heh. ilgilizce sölüo sadece, oh how i loved u idieedddd for youu bunelen. İçinde "aşk" barından, uzaktan yakınından geçen, aşka dair bütün şarkılar boktan benim gözümde. Ister metal olsun ister elektronik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Seele said: Simdi arabesk dinleyenler yavsak Metal/Rock müzik dinleyenler ezik itilmis insanlari mi oluyor. SOAD'da dinlerim RATM'de ama ezik degilim. abi sen hiç hayatında "ben eziğim" diyen insan gördün mü? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Xenocide said: Seele said: Simdi arabesk dinleyenler yavsak Metal/Rock müzik dinleyenler ezik itilmis insanlari mi oluyor. SOAD'da dinlerim RATM'de ama ezik degilim. abi sen hiç hayatında "ben eziğim" diyen insan gördün mü? :) evet Cons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Dynun said: gocunup topik bile açmışsın abi ahahah daha ne sdfklsdfsfs . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Suark said: abi müzikleri kıyaslamayın pls malmısınız =) ama cidden arabesk neredeyse = Metal dir yani. Ama arabesk le fantazi müziği ayırabilmek lazım. Yoksa Iced Earth'ün mahsundan pek farkı yok benim için heh. ilgilizce sölüo sadece, oh how i loved u idieedddd for youu bunelen. İçinde "aşk" barından, uzaktan yakınından geçen, aşka dair bütün şarkılar boktan benim gözümde. Ister metal olsun ister elektronik. iced earth'ten öte HIM tam bir gavur arabeski işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 keza blues ta oyledir mesela, oy yavru kopegim oldu gunlerce agladim oy kadini sevdim vermedi bluese doktum... ha bu sevilmemesi icin engel mi, tabii ki degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 fatih altayli bunu daha oncede dile getirmisti, genel anlamda rock muzikle ilgili, ki kendisinin oldukca iyi bir rock kulturu var benim sahsen tanik oldugum kadariyla. anlar yani amcam biraz muzikten ;) bence cumlenin basi sonu, ilk paragrafi son paragrafi falan da onemli.. ama genel cercevede cok da haksiz cikacagini sanmiyorum. not: engin ardic muthismis ama ya.. lanet herif ne donek adam ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Suark said: abi müzikleri kıyaslamayın pls malmısınız =) ama cidden arabesk neredeyse = Metal dir yani. Ama arabesk le fantazi müziği ayırabilmek lazım. Yoksa Iced Earth'ün mahsundan pek farkı yok benim için heh. ilgilizce sölüo sadece, oh how i loved u idieedddd for youu bunelen. İçinde "aşk" barından, uzaktan yakınından geçen, aşka dair bütün şarkılar boktan benim gözümde. Ister metal olsun ister elektronik. tek gruptan yola çıkarak tüm metal camiasını yaktı adam. bilindik bir örnek vereyim. bana bi tane aşkla ilgili şarkısını göster iron maiden'ın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sözlerine bakmadım ama Wasting Love içinde love var sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Şekspir aşk hikayeleri yazıyor müslümden hiç bir farkı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Xenocide said: sözlerine bakmadım ama Wasting Love içinde love var sdfgaşkla alakası yok o şarkının da. hadi uzayın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 klasik müzik de çok leş love story diye fur elise şarkı yapmış adam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Cystein said: Xenocide said: sözlerine bakmadım ama Wasting Love içinde love var sdfgaşkla alakası yok o şarkının da. hadi uzayın şimdi sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abi üzülüyorum geceleri ağlıyorum. bizim isyanımız farklı bir isyan. biz kendimiz eziliyoruz falan diye isyan etmiyoruz ki. insanlar gerizekalı diye isyan ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 metal müzik lisedeyken arka sıradan kafasına vurulanların müziğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ben suark ın yukardaki postuna bakıp bi SCULPTING ON THE THRONE OV SETH patlattım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Cystein said: abi üzülüyorum geceleri ağlıyorum. bizim isyanımız farklı bir isyan. biz kendimiz eziliyoruz falan diye isyan etmiyoruz ki. insanlar gerizekalı diye isyan ediyoruz. diğerlerini tanımıyorum ama senin insanlar geri zekalı diye isyan etmen ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 evet iti an çomağı hazırla. isyan sebeplerimizden birisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 of kesin metale laf atanlar rap, hiphop, cıstak dımtıs gibi gereksiz edici şeyler dinliyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Metale laf atıyorum ve o söylediklerini dinlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bizi bölmeye çalışıyolar bu oyunlara gelmeyin beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Seele said: Flassh said: soad metal değil zaten gerizekalı. herif tam poser lan kaç yaşına geldin utan be adam Oku yavrum bilgilen http://en.wikipedia.org/wiki/System_of_a_Down sence kac yasima geldim nerden biliyorsun?. Gerizekali diyebilecek kadar samimiyet kurmanda ayri güzel. olm sana demedim ki niye alınıyorsun o yazının sahibi altaylı değil mi? değilmiş // oha fail olmuşum olayı baştan aşağı yanlış anlamışım lan ben pardon :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar