Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 batuhan gelcekmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 haydaaa büyük bir isim olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bioware'ın countdown u gibi fıs çıkmasında hehe. Robinho'yumu aldı bu manyak naptı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 iki isimli eski real madridli kim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 abi yeni formadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Bu şekil bir forma reklamı verceklerini sanmıyorum demek istediğim bir transfer giyicek işte 3.formayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 transferdir ya forma çıkarsa sağlam küfür yağar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bence de yeni forma da 3. kişiyle gelecek. inanılmaz bir streteji ile sattırıyorlar formaları. çok başarılı. BURASI ŞEREF BEY, HASTANE DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 forma bence gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Hangi formaya böyle bir şey yapıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 forma icin anasayfaya blur foto koyulur mu bence de yeni transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 http://kadirhoca.tr.cc/tr/haberler/0/177/son-dakika-kadir-hocadan-bir-bomba-haber-daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 beyler fotağrafı ilk yanlış başlığa koymuşum, Beşiktaş genel topicinden devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 25 senedir tek bir bjk forması almadım bu sene 3 tane alacağım eğer bu 3. formayıda değişik bir adamla tanıtırlarsa.. Lisanslı ürün olarak sadece çorap ile destek veriyordum takıma.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Holosko'ya laf edenlerde bir kez daha sustular, taa ki bir sonraki formsuz anına kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 valla ben sustum bi tokat attı bana oldun said: holosko nihat hilbert q7 hepsinin besiktasta en faydalı olacagı yer hucumun sag tarafı querasma yı sola ceksek bile bir sürü sag kanat hala duruyor holosko bence her türlü gg iyi oyuncu hos oyuncu da yer yok bence yazdıgım güne yazıklar olsun gerci orda öle demek istemedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Tello > Delgado > Tabata. 11 kişilik bi rakibe karşı Delgado ne yapabilir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bence delgado için biraz empati yapmak lazım adam 1.5 sene sakat kaldı hiç ayagınız yada her hangi yeriniz okdar süre sakat kaldımı bilmem ama cok yakın arkadasımın dedigi "abi ayagımı bir yere atarken iki kere düşünüyorum" oluyordu adam haliyle biraz ürkek oynuyor suanda bide macın iddaası bittgi zman gereksiz risklere girmiyor bidaha sakatlanırsam futbolu bırakmak zorunda kalırım die bile düşünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ne empatisi abi eger korkuyosa oynamicak olcak bitcek korkmamayi ogrensin oyle gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Maxuth said: korkmamayi ogrensin oyle gelsin buda iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 9 numara alsınlarda hemen su siyah formadan alayım , 3-4 yıldır ne forma aldıgım vardı nede iddiaya girip kazanabilmişiliğim.iyi oldu bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 aktiftablet said: Tello > Delgado > Tabata. 11 kişilik bi rakibe karşı Delgado ne yapabilir bilmiyorum. 11 kişilik mi ? takımı 10 ve 9 kişi bırakan beşiktaşın futbolu idi yine bıraktırırız 10 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 delgadonun saglıklısı > tello + tabata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Delgado son 2 maçtır (ilk maçın 2. yarısında) kıpırdıyor,birde her topu aldığında geriye bakıp dönme huyundan vazgeçse. Öyle birşey isteseydik Rıza'yı oynatırdık zaten, üstün bir başarı ile her kontra atakda geriye dönen yegane futbolcudur kendisi. Takımda olduğunda kontra atak diye birşey göremedik saolsun =) Biride Delgado'nun kulağını çeksin, adama bu kadar parayı yanındakine veya gerisine pas atsın diye vermiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar