Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Viktoria Plzen | 5 Ağustos | 21.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

valla ben sustum bi tokat attı bana

oldun said:

holosko nihat hilbert q7 hepsinin besiktasta en faydalı olacagı yer hucumun sag tarafı querasma yı sola ceksek bile bir sürü sag kanat hala duruyor holosko bence her türlü gg iyi oyuncu hos oyuncu da yer yok bence

yazdıgım güne yazıklar olsun gerci orda öle demek istemedim ama
Sosyal ağlarda paylaş

bence delgado için biraz empati yapmak lazım adam 1.5 sene sakat kaldı hiç ayagınız yada her hangi yeriniz okdar süre sakat kaldımı bilmem ama cok yakın arkadasımın dedigi "abi ayagımı bir yere atarken iki kere düşünüyorum" oluyordu adam haliyle biraz ürkek oynuyor suanda bide macın iddaası bittgi zman gereksiz risklere girmiyor bidaha sakatlanırsam futbolu bırakmak zorunda kalırım die bile düşünür.
Sosyal ağlarda paylaş

Delgado son 2 maçtır (ilk maçın 2. yarısında) kıpırdıyor,birde her topu aldığında geriye bakıp dönme huyundan vazgeçse. Öyle birşey isteseydik Rıza'yı oynatırdık zaten, üstün bir başarı ile her kontra atakda geriye dönen yegane futbolcudur kendisi. Takımda olduğunda kontra atak diye birşey göremedik saolsun =) Biride Delgado'nun kulağını çeksin, adama bu kadar parayı yanındakine veya gerisine pas atsın diye vermiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...