Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cemaat Evi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya diyorum gitsin kapıyı çalsın konuşsun adamla, onları bilirim çok anlayışlıdırlar, önlerini iliklerler "bir daha yapmayız abi" derler, hatta içeri buyur edip maklube ve nar suyu ikram ederler.

bak hem bedavaya karnın da doymuş olur, oh mis gibi.
Mesaj tarihi:
yani eeth, abiler hep tembihlenir iyi gecinin komsularinizla diye, iyi reklam yapmak zorundalar sonucta.

6ayda bir degisiyorsa, 6 ayda bir guzelce konusmak en guzel cozum.

ev sahibini de bulup apartman bunlardan sikayetci vs dersiniz kontrat bitimine yakin, adam da insanlik varsa yenilemez kontrati sonra.
Mesaj tarihi:
Toledor said:

Gecenin bu saatinde yada önceki gün olduğu gibi sabah 7:45te zile basıldığı oldu. Hatta birtanesi az önce kapıda durduğum halde içeri girmeye kalktı. Yani gelenlerde bilmiyor kime geldiğini.

ahahah berbat birşeymiş ya
Mesaj tarihi:
Ayakkabıların teklerini çöpe at. Gelip sorarlarsa; ne bileyim arkadaşım, sizin yüzünüzden apartmana giren çıkan belli değil. Sorumlusu sizsiniz. Barınak mı lan burası? Bu apartman ikimiz için çok küçük. dersin.
Mesaj tarihi:

Yeni işten geldim, bu görüntüyü görünce dellendim artık çaldım kapılarını. Efendi birisi açtı, evsahibiyle görüşebilirmiym dedim kendisiymiş. Güzel güzel söylediklerimi dinledi özür diledi vs.

Ve kadro yine değişmiş başkası gelmiş

Mesaj tarihi:
çıkarın abi evden adamları bu ne böyle. bi de apartman komitesi olarak sınav hazırlayın evi tutmak isteyeni sınava tabi tutun. böyle rezillik olmaz
Mesaj tarihi:
zannediyorum orda karşılaştığın insanların hiçbiri evi tutan kişi değil. evi tutandan anahtar alıp abi olarak yaşıyorlar heralde.

tamamen benim teorim gerçi. çok feci yanlış da olabilir. eğer haklıysam da daha kolay şikayet edebilmen lazım. evi kiralayan insan paso başka birilerini eve sokuyor, o eve girenler de başkalarını eve davet ediyor. bu ne ahlaksızlık!! de şikayet et.
Mesaj tarihi:
yok abi böyle rezillik olmaz ya. ne demek eve başkası geliyo. bu sitenin kapıcısı filan yok mu. nüfus cüzdanı filan sormuyolar mı abi aparatmana girene. bence vize koyun apartmana
Mesaj tarihi:
maklube iyidir ya ramazanda yersiniz hep beraber .
şimdi şöle bir durum var cemaat falan da o tarz evlerde kalanlar . genelde anadoludan okumaya gelmiş köylü cocukları kalıcak yerleri paraları olmadıgından dolayı cemaat alıyor bu cocukları ev yemek falan veriyor yanında da beynini yıkıyor kendine katıyor falan hani öle öcü insanlar değiller altı ayda bir konuşursun olur biter .
Mesaj tarihi:
Toledor said:

Yeni işten geldim, bu görüntüyü görünce dellendim artık çaldım kapılarını. Efendi birisi açtı, evsahibiyle görüşebilirmiym dedim kendisiymiş. Güzel güzel söylediklerimi dinledi özür diledi vs.

maklube de isteseydin.
  • Yeni Oluştur...