Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 evini misyonerlere kiralasın, en güzeli. dinler arası yakınlaşma da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 pagan olan atsizcilarda gelebilir. daha fantastik seyler doner. imam vs shaman kapismalarini gormeye deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ya diyorum gitsin kapıyı çalsın konuşsun adamla, onları bilirim çok anlayışlıdırlar, önlerini iliklerler "bir daha yapmayız abi" derler, hatta içeri buyur edip maklube ve nar suyu ikram ederler. bak hem bedavaya karnın da doymuş olur, oh mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 yani eeth, abiler hep tembihlenir iyi gecinin komsularinizla diye, iyi reklam yapmak zorundalar sonucta. 6ayda bir degisiyorsa, 6 ayda bir guzelce konusmak en guzel cozum. ev sahibini de bulup apartman bunlardan sikayetci vs dersiniz kontrat bitimine yakin, adam da insanlik varsa yenilemez kontrati sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 başlığı takip ediorm başından beri. kimse demedi artık tutamıycam kendimi Onlara küçük sürprizler yap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Adamların kapılarına abiler içerde diye yazın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Sam said: evini misyonerlere kiralasın, en güzeli. dinler arası yakınlaşma da olur. kopek fikrine kesinlikle katiliyorum, ama bu mukkemel cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Toledor said: Gecenin bu saatinde yada önceki gün olduğu gibi sabah 7:45te zile basıldığı oldu. Hatta birtanesi az önce kapıda durduğum halde içeri girmeye kalktı. Yani gelenlerde bilmiyor kime geldiğini. ahahah berbat birşeymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ayakkabıların teklerini çöpe at. Gelip sorarlarsa; ne bileyim arkadaşım, sizin yüzünüzden apartmana giren çıkan belli değil. Sorumlusu sizsiniz. Barınak mı lan burası? Bu apartman ikimiz için çok küçük. dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sonra kavga çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 kapılarına kesilmiş fem dergileri , kırılmış kolormatik gözlükler bırak onlar mesajı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 senin ev boşken bir gün biz gelip onların kapıyı çalalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bizin etkili olması için hell ve abimiz kanuninin gelmesi şart tabi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ev sahibine söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Zil kutusunu aciyorsun, 1. kattan birinin ziliyle senin zilin kablolari degistiriyorsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 1. kata girmek isteyenler rahatsız eder bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Yeni işten geldim, bu görüntüyü görünce dellendim artık çaldım kapılarını. Efendi birisi açtı, evsahibiyle görüşebilirmiym dedim kendisiymiş. Güzel güzel söylediklerimi dinledi özür diledi vs. Ve kadro yine değişmiş başkası gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 çıkarın abi evden adamları bu ne böyle. bi de apartman komitesi olarak sınav hazırlayın evi tutmak isteyeni sınava tabi tutun. böyle rezillik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 zannediyorum orda karşılaştığın insanların hiçbiri evi tutan kişi değil. evi tutandan anahtar alıp abi olarak yaşıyorlar heralde. tamamen benim teorim gerçi. çok feci yanlış da olabilir. eğer haklıysam da daha kolay şikayet edebilmen lazım. evi kiralayan insan paso başka birilerini eve sokuyor, o eve girenler de başkalarını eve davet ediyor. bu ne ahlaksızlık!! de şikayet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 yok abi böyle rezillik olmaz ya. ne demek eve başkası geliyo. bu sitenin kapıcısı filan yok mu. nüfus cüzdanı filan sormuyolar mı abi aparatmana girene. bence vize koyun apartmana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 maklube iyidir ya ramazanda yersiniz hep beraber . şimdi şöle bir durum var cemaat falan da o tarz evlerde kalanlar . genelde anadoludan okumaya gelmiş köylü cocukları kalıcak yerleri paraları olmadıgından dolayı cemaat alıyor bu cocukları ev yemek falan veriyor yanında da beynini yıkıyor kendine katıyor falan hani öle öcü insanlar değiller altı ayda bir konuşursun olur biter . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Toledor said: Yeni işten geldim, bu görüntüyü görünce dellendim artık çaldım kapılarını. Efendi birisi açtı, evsahibiyle görüşebilirmiym dedim kendisiymiş. Güzel güzel söylediklerimi dinledi özür diledi vs. maklube de isteseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bella said: o kafa yapısındaki bir aile evini nasıl cemaatçilere kiralamış? tamamen duygusal nedenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 @noyah bildiğin liseli bebeler oluyor apartman abilerine gelenler köylü çocuğu falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 yok o abiler işte genelde .köyden üniversite okumaya gelmiş elemanlar oluyor cemaat bunlara ev falan veriyor ama liseli bebeleri gondercem sana ... anlatcan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar