Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Lancelion said: maklube getirirler belki mmh maklube varsa sorun yok. ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Oce4n said: Kapı ziliniz nasıl bişiy ki öyle karıştırılıyo? Cemaat buraya diye yaz kapı ziline hala basarlarsa kapılarının önünde kedi kesip kanından pentagram çiz filan falan. Enüst katta oturuyoruz onların 10 bizim 9 adamlar büyük ihtimalle iki zile birden basıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 para harcamayı göze alıyosan 2 tane rus tut yolla evlerine "ısrarcı olacaksınız" diye de tembihle kızlara :D olay mutlaka duyulur cemaat panikle o evi bırakır başka yere ev ayarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ev nerdeydi bu arada? ankara'da oturuyorsan ramazanda maklube yemeğe gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 hırgür çıkarın hafiften, gözlerini korkutun bu ne kardeşim böyle her gün hergün çekmek zorunda mıyız sizin mallığınızı tarzı bir laf edin. sonra da chemical'ın komşu delirtme yöntemleri başlığını uygulayın. kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 cemaatin gözünü hırgürle korkutamazsın. aksine başına feci bela alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 hırgür tehlikeli. bulaşma hiç. bence ev sahibiyle konuş, olayı öğren. şikayetçi olduğunuzu, hatta yöneticinin şikayetini falan da belirt. bence başka işler var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 paspaslarına bira dök uyurlarken kaçarlar sabaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bizim binada bi çocuk süper piano çalıyodu ben çok beğeniyodum. sonra 6. katta bunların karşısıdna oturan kokona karı imza topladı mahkemeye verdi çok ses var diye. atıldılar. ama çocuk şimdi rusyada böyle über bi konservatuarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Zile şu resmi koy http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20America/Rock-n-Roll/baphomet-pentagram.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Cystein said: bizim binada bi çocuk süper piano çalıyodu ben çok beğeniyodum. sonra 6. katta bunların karşısıdna oturan kokona karı imza topladı mahkemeye verdi çok ses var diye. atıldılar. ama çocuk şimdi rusyada böyle über bi konservatuarda. Adamlar 1 kişi değilki,günde en az 30kişiyi doyuyorlar 3 öğün diğer yapılanlar cabası ki paranın nereden geldiğini biliyoruz. Yani onu düşünüyorum mahkeme ile çıkartsak diğer elemanı anında gelir alır evi o daha da kötü. Bone said: ev nerdeydi bu arada? ankara'da oturuyorsan ramazanda maklube yemeğe gelelim. İstanbulda. Sen gel çıkart bu adamları ben sana kendim 2 tepsi yapmasını öğrenip yapıcam söz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 senin a takımını araman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Toledor said: Bone said: ev nerdeydi bu arada? ankara'da oturuyorsan ramazanda maklube yemeğe gelelim. İstanbulda. Sen gel çıkart bu adamları ben sana kendim 2 tepsi yapmasını öğrenip yapıcam söz:P TEPSİ DEİL TENCERE ARKADAŞIM O TENCEREDE YAPILIR! LAFINI BİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Ne zıkkım yiyiyorlarsa artık, geçende paticikteki bir konuda bende denk geldim ne olduğuna dair. Ben öğrenci yemeğini bilirim yımırta kırar biber domates doğrarım, yapımda var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 dasaaa said: senin a takımını araman gerek budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bence gel derdini bizim orta dünya konseyine anlat. ben de ordayım destek çıkarım YOU HAVE MY AXE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Yok artık tak edicek Köpeklere fısıldayan Adam Sezar ı arayacam gelsin fısıldasın iki okuyup üflesin belki yola gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 aslında bir diğer çözüm daha var.. ama az biraz tehlikeli.. fight fire with fire 1.apartmanca bir kura çekmelisiniz. herkes katılmalı. 2.seçilen dairenin sahipleri evlerini boşaltıp gitmeli. apartmanca evi satın alabilir ya da kabul ederlerse kiralayabilirisniz ama ev boş olmalı 3.bu sırada apartmanda nüfuzlu birisi varsa, ne bileyim çevresi geniş birisi... 4A.hemmen emekli bir üst düzey askeri apartmandaki boş daireye getirmeli 5A. ve adamı yönetici olarak seçmelisiniz. 6A. o sorunu çözecektir. ama bu sadece apartmana yapılması muhtemel operasyonu tetikleyebilir.dolayısı ile ben B planını tavsiye ediyorum 4B hemmen yabancılar şubesine sızıp türkiye'ye yakın dönemde giriş yapmış yabancıların dosyasına ulaşmalısınız 5B. bulduğunuz hintli yabancıları apartmandaki boş daireye yerleştirmelisiniz. 6B ve onlara geleneksel yemeklik malzemelerinden tedarik etmelisiniz. 7B hintliler çok profesyoneldir! işlerini kısa sürede hallederler.. gerçi bu olaydan sizin de rahatsız olmanız muhtemel.. ama olsun! çözüm çözümdür! ama dediğim gibi riskler büyük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 süper öneri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omhesabi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 öncelikle adamlarla güzel güzel konusmaya calıs, onlar da komsularıyla iyi gecinmek ister. olmazsa kapıya zile falan öğrenci evi değil diye yaz. baska yapacak bir sey yok. ev sahibiyle konusmanız lazım en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Cystein said: gimliyi cüceyi kapılarına at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 hintli yerine vietnam yahut çinli tavsiye ediyorum. restaurantta sunulan yemekleri süper olmasına karşın kendi evlerinde yaptıkları yemeklerin kokusu ölümcül olabiliyor. oysa hint yemeği dediğin şey dünyanın en süper kokan en süper tadı olan yemeğidir lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 din kardeşlerim rica etsem biraz dikkat eder misiniz dersne zilinbe basmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 zili her gün alkolle temizliyoruz diye kağıt as kapıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar