Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Az once patateslerimi mideye gotururken patetesin tekinin uzerinde siyah bisey gordum gecen donem arthropoda dersini alip butun donem boyunca laboratuarda böcek inceleyip cizmenin beyinde yarattigi folloslukla ''anaa goguse baglandigi o eklem neydi heh coxa direk ordan kopmus lan bu vay anasini buraya femur deniyodu sunun adi neydi lan hay'' seklinde dusunurken buldum kendimi sonra napiyorum lan ben diye yemeksepetine girdim sikayet ettim mcdonalds dan aradilar ilk kez basimiza geliyo cok ozur dileriz falan diye adam cemberi daralttik gibi ozur dileriz floodlamaya basladi ''ozu- ozu- ozur dileriz hemen ilgi- ozur dileriz hemen ilgilenicem'' seklinde. buda boyle bi animdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 tam da patates yiyodum lan euh ama pizza pizza patatesi bu bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 amerikanyada olsan dava açı bıdı bıdı bıı bıdı afiyet ossun yarasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bu tarz şeyler arada olur çok takmamak lazım sürekli olan bişeyse küfür edilebilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 O değil de McDonalds İsrail'e yardom ödöyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bizede vergi ödüyor arkadasim naabalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Yiyelim zaten iyidir mcdonalds, hem çinliler her gün böcek yiyor, bize bi kere çıksa bişey olmaz :P kızarınca mikropları da gider zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 inb4 burger king vs mcdonalds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Abi ben artık hiç yemiyorum onlardan en güzeli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 burgerking mcdonalds ı döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 hemen ilgilenicem demiş ne yapacak müdür böceğin kalanını mı yollicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Burger ne ya isli isli yanık gibi ıyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paraya kıyacan gideceksin Dükkan'a ya da burger house a valla çok istiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 CusTodeM said: Paraya kıyacan gideceksin Dükkan'a ya da burger house a valla çok istiyorsan +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Hangi şube? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 geçen gün dükkan'da yedim aşırı overrated'mış hiç ama hiç beğenmedim satır burger yedim bildiğin içim acıdı para verdim diye bukadar kötü olabilirdi anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 kırıntı daki bacon lı hamburger baya güzel. yiyince kanser riski %1 her türlü kalp rahatsızlığı riski %4 artıyor ama haberiniz olsun. Bir de allah çarpabilir domuz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 amerikada olsa onları dava ederdin ve milyon dolar kazanırdın ama orası amerika! bir medeniyet ülkesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Arz talep meselesi. Rock said: Hangi şube? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 eskişehir - tepebaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Kojiroh said: inb4 burger king vs mcdonalds ShadowFury said: burgerking mcdonalds ı döver. bugün burger king yedim, çok pis dövdü (hayır bilkent'te de mcdonalds yok ki zaten yiyelim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Anelor said: Az once patateslerimi mideye gotururken patetesin tekinin uzerinde siyah bisey gordum gecen donem arthropoda dersini alip butun donem boyunca laboratuarda böcek inceleyip cizmenin beyinde yarattigi folloslukla ''anaa goguse baglandigi o eklem neydi heh coxa direk ordan kopmus lan bu vay anasini buraya femur deniyodu sunun adi neydi lan hay'' seklinde dusunurken buldum kendimi sonra napiyorum lan ben diye yemeksepetine girdim sikayet ettim mcdonalds dan aradilar ilk kez basimiza geliyo cok ozur dileriz falan diye adam cemberi daralttik gibi ozur dileriz floodlamaya basladi ''ozu- ozu- ozur dileriz hemen ilgi- ozur dileriz hemen ilgilenicem'' seklinde. buda boyle bi animdir Yeseydin lan beles protein iste ben olsam yerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 böceğin tarihini biliyo musunuz siz ? [video]http://www.vidivodo.com/83452/ugur-dundar-ve-bocek-tarihi?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 adamınbiri said: geçen gün dükkan'da yedim aşırı overrated'mış hiç ama hiç beğenmedim satır burger yedim bildiğin içim acıdı para verdim diye bukadar kötü olabilirdi anca+1 abartılacak ne var bu kadar bende anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 tek bacak çıkması da ilginç ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar