Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kuhne acı sos

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

İsot acı değil ki, sadece değişik bir tat. Urfada biz bunu çocuklara yediriyoruz diyorlardı bende yedim acı felan değil kesinlikle, normaldir çocuklara vermeleri. Jalepino tavsiye ederim, hem acısı orta karar hemde çok lezzetli bir tadı var. Ama açık almayın kavanozlardan alın. Biraz daha pahalı açığa göre ama çok daha lezzetli, açık olanlar genelde daha bir ekşi ve turşu tadında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
kühle hardal sirkele mi yapılıyor, suyla mı? içindekilere bakıversenize bir? sirkeyse gidip alabilirim. içinde biraz beyaz şarap da varsa mükemmel olur hatta.

Hayatımda kullandığın en iyi hardal bu: http://www.maille.co.uk/pages/product.aspx?pid=1004

İstanbul'da alırdım hep ama Ankara'da nerede var bulamadım daha.

Amora Moutarde à l'Ancienne'de güzeldir. 7-8 TL'ye bulursun bunları. Alın, deneyin hardal seviyorsanız. İkisinde de şarap vardır ama.

ek: aslında üzerinde Moutarde à l’ancienne yazdığı sürece alırım ben an azından denemek için.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

kühle hardal sirkele mi yapılıyor, suyla mı? içindekilere bakıversenize bir? sirkeyse gidip alabilirim. içinde biraz beyaz şarap da varsa mükemmel olur hatta.

Hayatımda kullandığın en iyi hardal bu: http://www.maille.co.uk/pages/product.aspx?pid=1004

İstanbul'da alırdım hep ama Ankara'da nerede var bulamadım daha.

Amora Moutarde à l'Ancienne'de güzeldir. 7-8 TL'ye bulursun bunları. Alın, deneyin hardal seviyorsanız. İkisinde de şarap vardır ama.

ek: aslında üzerinde Moutarde à l’ancienne yazdığı sürece alırım ben an azından denemek için.

Maille denemek için almıştım evde duruyor bir kutu çok kötü geliyor tadı. Benim damak zevkime hiç uymadı hafif ekşimsi fln. böyle ^^ yani şunu söyliyim en azından tavuğa ve köfteye hiç güzel gitmedi kokusuda cok fena :S daha önce yemedim böyle bir hardal tipi

Bende iki tip hardal seviyorum biri Dijon (kuhne acılı) diğeride burger'da satılan ballı hardal (bir bulamadım bunu satan yer)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...