Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 geçende şunu aldım da marketten, kapağı açınca herhangi bir jelatin falan olmadığını farkettim. bunlar hep böyle açık mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 olabilir. 2000 lerin basinda kapak alti jelatin koruma icat bile edilmemisti hicbiseyde yoktu. bisey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 kapağı açtığında ortası havaya kalktı mı ? bazı şişelerde jelatin yerine bunu yapıyorlar. ortası göçük olur kapağın açılmamış şişede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 kapağı kapalıyken işler o ortası düz mü bombeli mi işi. kapalıyken bombeli ise almamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 evet kapak öyle, ben bakmadım tabii açarken yalan oldu neyse bu arada hiç beğenmedim. bknın acı sosu gibi bir şey bekliyordum acı ketçapdan daha tatlı bir şey çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 acısso diye birşey vardı, güzel o. epeydir almıyorum ama. acı yeşil biber ya da kara biber atıyorum artık yemeklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 en güzeli o abi ya yapay şeylerle uğraşmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 kühne hardal iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 yeni taneli hardal çıkarmış, ama gene acıyı görünce dayanamadım onu aldım. evet soslar öyle oluyor. daha bugün aldım ve yedim. hala yaşıorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 taneli hardalın güzel bir yanı yok. Kuhne acılı hardal acıyı beyninde yaşamak isteyenler için yapılmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 kühne hardal acaip de . kühne kebap sos da fena degildir tavsiye edilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 taneli hardal yeni değil zaten de, "güzel değil" demek hatalı, mis gibi oluyor onlar. "aa hot dog'un üstüne hardal döküyüm" maksatlı değil elbette ama etin üstüne çok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 isot dururken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 İsot acı değil ki, sadece değişik bir tat. Urfada biz bunu çocuklara yediriyoruz diyorlardı bende yedim acı felan değil kesinlikle, normaldir çocuklara vermeleri. Jalepino tavsiye ederim, hem acısı orta karar hemde çok lezzetli bir tadı var. Ama açık almayın kavanozlardan alın. Biraz daha pahalı açığa göre ama çok daha lezzetli, açık olanlar genelde daha bir ekşi ve turşu tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 kühle hardal sirkele mi yapılıyor, suyla mı? içindekilere bakıversenize bir? sirkeyse gidip alabilirim. içinde biraz beyaz şarap da varsa mükemmel olur hatta. Hayatımda kullandığın en iyi hardal bu: http://www.maille.co.uk/pages/product.aspx?pid=1004 İstanbul'da alırdım hep ama Ankara'da nerede var bulamadım daha. Amora Moutarde à l'Ancienne'de güzeldir. 7-8 TL'ye bulursun bunları. Alın, deneyin hardal seviyorsanız. İkisinde de şarap vardır ama. ek: aslında üzerinde Moutarde à l’ancienne yazdığı sürece alırım ben an azından denemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 hardal dediğin acılı olur zaten. Hardalın olayı o, böyle yerken burnundan, kulaklarından duman çıkacak, gözlerinden yaşlar akacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 GERGE said: kühle hardal sirkele mi yapılıyor, suyla mı? içindekilere bakıversenize bir? sirkeyse gidip alabilirim. içinde biraz beyaz şarap da varsa mükemmel olur hatta. Hayatımda kullandığın en iyi hardal bu: http://www.maille.co.uk/pages/product.aspx?pid=1004 İstanbul'da alırdım hep ama Ankara'da nerede var bulamadım daha. Amora Moutarde à l'Ancienne'de güzeldir. 7-8 TL'ye bulursun bunları. Alın, deneyin hardal seviyorsanız. İkisinde de şarap vardır ama. ek: aslında üzerinde Moutarde à l’ancienne yazdığı sürece alırım ben an azından denemek için. Maille denemek için almıştım evde duruyor bir kutu çok kötü geliyor tadı. Benim damak zevkime hiç uymadı hafif ekşimsi fln. böyle ^^ yani şunu söyliyim en azından tavuğa ve köfteye hiç güzel gitmedi kokusuda cok fena :S daha önce yemedim böyle bir hardal tipi Bende iki tip hardal seviyorum biri Dijon (kuhne acılı) diğeride burger'da satılan ballı hardal (bir bulamadım bunu satan yer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 maille de güzel var bizde bitmiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Amora ev ekonomisini sarsıyor :( gramaj olarak da küçük ama lezzet süper. Elize mi Aliza mı ne var oda baya güzel. Acılı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Amora taneli hardal fena ezen birşey , öğrenci evinde tat hardal aile yanında Amora :) ayrıca acı hardal sevenler Bursa'da Çiçek Izgara'nın (Heykelde Belediyenin arkasındaki) kendi üretimi olan hardalı denesin ama dikkat etsin. Çarpıntı bile yapıyor bıcaçğın ucu ile sürülen ufa kbir miktarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar