Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Young Boys - Fenerbahçe | 28 Temmuz 21.15 | Ntvspor

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Domine etmek değil ama bambaşka bir şey bu. Hani adamlara pozisyon vermeden defans yaparsın anlarım. Adamlar heralde bi 30 tane falan gol pozisyonuna girdi ki normal şartlarda en az 8-9 tane atmaları lazım. O kadar netti. 3 tane direk var, Volkan'ın yakın mesafeden müthiş refleksle çıkardığı en az 3 şut hatırlıyorum, verilmeyen çok net bir penaltıları var, ardarda 3 tane şut çektikleri 2 pozisyon var, dönen topa boş kalede arka direkte dokunamadıkları 2 pozisyon hatırlıyorum fazlası var mı bilmiyorum. Volkan'ın son anda kornere çeldikleri var. Daha maçın ilk dakikasında bir bomboş kafa bir yerden üstüste 2 pozisyon var. Bunların hepsi bariz gol olacak şutlar, varın siz hesaplayın skoru. Uzaktan çektikleri şutları falan saymıyorum bile.

Böyle bir şey görmedim ben. Young Boys taraftarı olsam heralde sinirden kalpten falan gitmiştim.

Bu arada Stoch hakikaten bayağı iyi adammış. Feneri tebrik ederim, hani harbi üzüldüm alamadığımıza, fenere kaptırdığımıza.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Fener kötü oynamadıki, sadece defansı 3. sınıftı

Orta sahası da yoktu fenerin. Rıdvan bile söyledi ki adam fanatik fenerli. Bir tek Emre çırpındı o da 70ten sonra yoruldu. Baroniymiş falan hikaye, Alex zaten ileride oynuyor. Stoch da çok kaliteli adam ama gitti mi geri dönmüyordu 2. yarı sonlarına kadar, gerisi boş kalıyordu.

Alex çıkana kadar resmen takımı ayakta tuttu.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Fener bunu geçerse doğru düzgün bir takıma karşı oynamak zorunda değil mi? çok zor işi.

Belli değil daha, Celtic elenirse sanırım seri başı oluyor yine kolay lokma bi takımla oynayabilir. Gerçi "yine" dedim ama Young Boys'a da kolay lokma gözüyle bakıyodum ben adamlar dehşet saçtı.

Şey gibi hissettim bi an, 2 sene evvel neydi o adı sanı duyulmamış bi takımla oynuyorduk biz de ezeriz falan derken adamlar tek toplarla inanılmaz pozisyonlar yaratıyolardı, tak tak tak bi anda kalede. 3-0dan 3-2 yaptık (Lincoln ve Linderoth attı bizim golleri). Burada 3-0 yenip elemiştik de resmen o maçta bayağı yusuflamıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Darksun said:

Fener bunu geçerse doğru düzgün bir takıma karşı oynamak zorunda değil mi? çok zor işi.

Belli değil daha, Celtic elenirse sanırım seri başı oluyor yine kolay lokma bi takımla oynayabilir. Gerçi "yine" dedim ama Young Boys'a da kolay lokma gözüyle bakıyodum ben adamlar dehşet saçtı.

Şey gibi hissettim bi an, 2 sene evvel neydi o adı sanı duyulmamış bi takımla oynuyorduk biz de ezeriz falan derken adamlar tek toplarla inanılmaz pozisyonlar yaratıyolardı, tak tak tak bi anda kalede. 3-0dan 3-2 yaptık (Lincoln ve Linderoth attı bizim golleri). Burada 3-0 yenip elemiştik de resmen o maçta bayağı yusuflamıştım.

helsinborg muydu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...