Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 benim bi arkadaşım vardı, oynadığı tek mmo sayılabilecek oyun KO idi, -belki 1 tane daha başka bişey oynamıştır ne bilim cracked wow oynamıştır falan- "ko'nun pvp'si gibi pvp yok" diyodu. hepiniz böyle misiniz acaba onu merak ettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 KO 1 METİN2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bizim mahallede de eski ko'cuların kahvesi var. ne muhabbetler dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ne güzel oyundu bu be.şu oyunun pvp sistemi kadar güzeli yoktur. ama şimdi hileciler hurdacılar babashopperlar yüzünden itin köpeğin maskarası oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 seri kıritik atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 malac mi malaz mi oyle bi debuff vardi op idi ha malise galiba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 malis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bu oyunun pvpsi çok iyi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 evet abi baya competitive öle böle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 lwl 84 orc pıraystım knk morastaysan buluşlm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Xenocide said: benim bi arkadaşım vardı, oynadığı tek mmo sayılabilecek oyun KO idi, -belki 1 tane daha başka bişey oynamıştır ne bilim cracked wow oynamıştır falan- "ko'nun pvp'si gibi pvp yok" diyodu. hepiniz böyle misiniz acaba onu merak ettim ben. düşünebildiğin veya oynadığın oyunların hepsini oynamışımdır. Mikro dalgası bu kadar sağlam olan UO standardında tek oyun KO oldu, diğer oyunlarda hızlı parmakların bir önemi hiç olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 KO gelmiş geçmiş en iyi oyunun ta kendisidir abi, PvP diye ayırmak anlamsız. Bağcılar kafelerinde atılan o oyunlar, 8'den 9'a basılan itemlar.... ama yok lan Almanlık daha güzel. Problem officer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Xht said: Xenocide said: benim bi arkadaşım vardı, oynadığı tek mmo sayılabilecek oyun KO idi, -belki 1 tane daha başka bişey oynamıştır ne bilim cracked wow oynamıştır falan- "ko'nun pvp'si gibi pvp yok" diyodu. hepiniz böyle misiniz acaba onu merak ettim ben. düşünebildiğin veya oynadığın oyunların hepsini oynamışımdır. Mikro dalgası bu kadar sağlam olan UO standardında tek oyun KO oldu, diğer oyunlarda hızlı parmakların bir önemi hiç olmadı. klavyeye kagit sikistirmayi cozemedin mi kardes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murder1nc Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Ares'ten Murder1nc, herkese selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Xenocide said: benim bi arkadaşım vardı, oynadığı tek mmo sayılabilecek oyun KO idi, -belki 1 tane daha başka bişey oynamıştır ne bilim cracked wow oynamıştır falan- "ko'nun pvp'si gibi pvp yok" diyodu. hepiniz böyle misiniz acaba onu merak ettim ben. o arkadaşının biraz gelişmiş hali olarak çoğu mmoyu oynadım hatta şu anda bir yandan guild wars 2, bir yandan da knight online oynamaya devam ediyorum. oyunun euko sunucuları temiz durumda olup, item bind sistemiyle çalıştığı için burada genelde yabancılar ve ilk yıllarda oynamış türkler oynuyor. ortam güzel, oyun eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Marty said: Xht said: Xenocide said: benim bi arkadaşım vardı, oynadığı tek mmo sayılabilecek oyun KO idi, -belki 1 tane daha başka bişey oynamıştır ne bilim cracked wow oynamıştır falan- "ko'nun pvp'si gibi pvp yok" diyodu. hepiniz böyle misiniz acaba onu merak ettim ben. düşünebildiğin veya oynadığın oyunların hepsini oynamışımdır. Mikro dalgası bu kadar sağlam olan UO standardında tek oyun KO oldu, diğer oyunlarda hızlı parmakların bir önemi hiç olmadı. klavyeye kagit sikistirmayi cozemedin mi kardes? ahaha su olay ne guzeldi ya.. 2006'da fire drake patchi gelince kalkmisti bu. 2004-2005 ve 2006-2008 arasi oyun harikaydi,sonra ticarete dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 2005-2006 da noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeraMurpy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 bende Dies den HellBOY ve DaneHILL ben 2004 tü sanırım oyunla tanısmam. 2010 da bıraktım. Halen boyle arada KO ile ilgili forumlara arada girer bakarım.Unutamadığım çok anlar var oyunda. Ama ilk başladığımda moradonda yılbaşı yaklasıyordu ve cinglebase şarkısı çalarken şu agaçları yumrukla kesiyorduk o kar yağarken ve cinglebase şarkısı hiç aklımdan çıkmıyor. BU lanet oyunda bende iz bıraktı. Hiç bir oyunda KO nun ilk yıllarındaki tadı alamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 incdarkness said: 2005-2006 da noldu? tam trollsun ama yazayim hilaladam diye bi vatandas cikti keyloggeri dosedigi koxpu saldi piyasaya hesabi calinan calinana,hile hir gur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 HeraMurpy said: bende Dies den HellBOY ve DaneHILL ben 2004 tü sanırım oyunla tanısmam. 2010 da bıraktım. Halen boyle arada KO ile ilgili forumlara arada girer bakarım.Unutamadığım çok anlar var oyunda. Ama ilk başladığımda moradonda yılbaşı yaklasıyordu ve cinglebase şarkısı çalarken şu agaçları yumrukla kesiyorduk o kar yağarken ve cinglebase şarkısı hiç aklımdan çıkmıyor. BU lanet oyunda bende iz bıraktı. Hiç bir oyunda KO nun ilk yıllarındaki tadı alamadım... cingle base hangi base abi ? ALL YOUR BASES BELONG TO US Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 christmas dubstep diger adi ile sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeraMurpy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 incdarkness said: christmas dubstep diger adi ile sdf üstüne bastın :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ben de burdayım herkes tanır beni zaten KOdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 merhaba arkadaşlar ben cz ci çocuk bilenler bilirrrrrr rrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ko'cum benim be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar