micha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Arkadaşlar Merhaba, Eski bir Ultima Online oyuncuları olarak WoW'un tadını bundan 3 ay önce Spermik adında free bir shardda aldık. Sonrasında 3.3.5 release'e geçiş gerçekleştirildikten sonra, serverın sürekli olarak göçmeye ve quest'ler olsun dungeon'lar olsun bir çok problem ve bug ile dolu olduğunu, Leveli yüksek bir adamın leveli düşük bir adamı 2 günde 50-60 levellere çekebileceğini gördük yaşadık. Daha sonrasında karar verdik ve bu iş böyle olmayacağını " Verelim parasını" göçmeden etmeden bug olayları yaşamadan oyun oynayalım dedik.Bununla beraber bir çok realm listesi önümüze serildi gözlerimiz doldu . "Merhaba Dünya" yazısını burada tanıdık. Bir kaç kişiye danıştıktan sonra arkadaşımızın kuzeninin tavsiyesi üzerine 4 arkadaş Burning legion'da kasmaya başladık. Ama baktık ki oyunda bir çok şeyi yavaş yavaş kavramaya başladıktan sonra oyuncuların genel olarka bencil ( Aralarında Türk Guildi'da var ) ve Polonyalı Litvanyalının alıp başını gittiği , "kebab kebab" diye dalga geçtiği , level 30-40 adamların itemlerinin uçuk kaçık oldugu battleground'larda alnımızdan ter aksa bile alamadığımız adamlarla karşılaştık. AH'larda 20 silk cloth'un bile 100 gold'a satıldığını. Sürekli fake accountlarla Blicard bilizzarc gibi accountlarla bizlere whisper gecilip bilgilerimizi isteyip hacklenmeye zorlaya mesajlarla karşılaştık. Doğal olarak Burning legion servinda ne yazıkki bir dikiş tuttutaramdık. Gelelim sonuca, benim Paticik ailesinden ricam 4 kişilik arkadaş grubuna tavsiyelerini sunmalarını istiyorum. Mesajların " bence bırakın hazır başındayken " tarzı olmaması lütfen rica ediyorum.Bizi BL'de oynayan veya başka serverda Türk grubu oluşturmuş yardımcı olabilecek pati'lerden destek bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 80 olana kadar battlegroundda eziliyoruz falan diye üzülmeyin, bi 80 olun hızlıca, sonra pvp mi pve mi yapmak istediğinize karar verirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 scam girişimlerine gelince report spam demekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. siz şimdi paso quest, dancın yaparak 80 olun hızlıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Bahsettiğiniz her konuyu diğer serverlarda da yaşayacağınızı bilerek gidin de, sonradan hüzünlenmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 instance yapıp kastıktan sonra 4 kişi bg'lerde niye ezilesin ki? Twink de giremiyormuş bg'ye zaten. Bir de ilk kasışınızsa power leveling yapıyım hemen 80 olıyım hevesinde olmayın bence girin tüm instancelara özellikle 40'dan sonra eğlenebileceğiniz instance'lar var. Sora yok ben görmediydim, yok ben bilmezdim tüh tüh hemen 80 olmasaydım demeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bl'den kurtulun, polish swarm çekilmez hale gelmiş resmen. KURWA MAC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bl de oynayacaksan trade ve general kanalları kapatacaksın kafadan :D Ben alıştım okumuyom bile artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ravenholdt'a başladık biz bi kaç kişi gayet güzel spam fln da rahatsız etmiyor, pvprp diye midir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tourmente Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bu micha, ekşisözlük'teki 6. nesil yazar micha mı : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Goldspam vb şeylerden korunmak için Spamsentry addonunu yükleyin sorununuz ortadan kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 boş server en güzeli ya kafam rahat, rare tameliyorum misal kesen yok eden yok hayvanı:) Daggerspine dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 boş realm en güzeli. nasılsa zindan ve dungeon için crossrealm mevzusu var. daha ne olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ilerde pvp partneri veya saglam guild ararken boş serverda açtıgınıza bin pişman eder ayrıca bl den kurtulun sddfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Arkadaşlar tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür ederim. Sizlerin önerebileceği server varmı ? Mesela Deadmaul serverinda çok türk var diyorlar ismi Türk Maul olmuş neredeyse diyorlar. Sizlerden bu konu hakkındada fikir vermenizi rica ediyorum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 dunemaul o server ve evt türkmaul da derler hayatımda en nefret ettiğim serverların başında gelir. En iyi türk oyncularını bulabileceğin gibi en kötüleri hatta daha da kötüleri ordadır ben şahsen tavsye etmem. Frostmane horde ta paticik in bi guildi olması gerekior illa türk diyorsanız oraya gidin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 burning legion nasi bi oneridir abi lanet gibi simdi polishler warsa ondan once turkler wardi oggrimar koy kvesi gibi bi yerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Karazhan - Twisting Nether, Dunemal, BL buralarda Türk doludur Karazhan eskiye göre boş bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Chromaggus horde önerebilirim. Ally side'da çok türk var ama boşver. Sıra beklemezsin, puglar başarısız değil, lag sorunu yok. not: Horde isen tüm bg'leri kazanmak da çabası - deli hızlı lvl atlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Karazhan bg açısından çok kotuydu en son ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 frostmane horde'da VAY AK var küfürsüz, seviyeli, arkadaş canlısı, heroic LK Farm guliti arayanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Draenor iyi gibi. bide Draenor'a bakın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 mardox said: frostmane horde'da VAY AK var küfürsüz, seviyeli, arkadaş canlısı, heroic LK Farm guliti arayanlar için. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Türk olmayan server var mı yahu ? Her serverda Türk ve hatta hemen her serverda Türk guildleri mevcut. Yanlız Burning legion hakkaten başlanabilecek en kötü server. Vakti zamanında bütün Türk playerlar orda başlamıştı. Daha sonra migrateler vsler kalan tayfanın çok keyif veren bir tayfa olucağını sanmıyorum . Kimse üstüne alınmasın tabi BL'den sözüm meclisten dışarı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Katharsis said: Türk olmayan server var mı yahu ? Her serverda Türk ve hatta hemen her serverda Türk guildleri mevcut. Yanlız Burning legion hakkaten başlanabilecek en kötü server. Vakti zamanında bütün Türk playerlar orda başlamıştı. Daha sonra migrateler vsler kalan tayfanın çok keyif veren bir tayfa olucağını sanmıyorum . Kimse üstüne alınmasın tabi BL'den sözüm meclisten dışarı :D Magtheridon horde da türk oyuncu bulman cok zordu, koskoca serverda 1 tane türk vardı. şimdi nasıldır bilemem. server önerisi icin Spinebreaker öneririm şu an güzel ama geleceğin dunemaul'u olma yolunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 mardox said: frostmane horde'da VAY AK var küfürsüz, seviyeli, arkadaş canlısı, heroic LK Farm guliti arayanlar için. kucak dansı eden kızlar, alkol uyuşturucu ve seksi unutmuşsun. gültün ayrılmazları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar