Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Single Player (Senaryo)

Seele

Öne çıkan mesajlar

hikaye yazmaktan kolay ne var.. görmediğimiz bir gezegene kerrigan gizlice hive yerleştirmiş olur jimle kerrigan aşk yaşarken onlarda büyür sonra al sana yeni zerg...

birde unutmadan protoss ve zerglerin karışımı bir ırk ortaya çıkmıştı.. sanıyorum hikaye oradan devam edecek bu protozergler kendi başlarına zeki bir ırk oldukları için ortalığı dağıtırlar.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

scorch said:

SAM bulun bana asfsdaf oyundan kafayımı kaldıramıo yoksa ;p

oyuna yüksek puanlar verenler bile "eski oyunun aynısının tıpkısı" demişler, cinematic seyretmek istersem youtube var zaten.

Single'da on bölüm falan oynadım. 10 tanesinin 9unda konsept farklıydı. Normalde yapılan şey üs kurup, üs yıkmak ama görevler strateji oyununda olabilecek max. zenginlikte olmuş bence. Bi bölümde dev lazer kullanıyorsun, bir bölümde tren soyuyorsun falan. Hiçbir strateji oyuncusunun kaçırmaması gerek bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle bir de starcraft oynamayıp da ilk defa starcraft 2 oynadıysanız açık ara son yıllarda oynayabiliceğiniz en doyurucu campaign modu bence :p

Şu challange modunda bir tek protoss covert ops da altın madalyayı alamadım, sentrylerle zealotların geldiği wave yatıyor benimkiler, zaten benim templarlarımın enerjisi bitmiş oluyor o wave'e kadar, archon falan da kar etmedi, ne yapcam bilemedim :(
Sosyal ağlarda paylaş

yukardan "single player" a tıklayıp ordan continue campaign ?

senaryo cidden inanılmaz olmuş, daha yarısına geldim sindire sindire oynuyorum bi an önce bitirmeyim diye. sc1 i 3 sene boyunca nonstop oynadım, eski oyunun aynısı falan diyenler biyürügitsin direk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...