Uzunkulak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hikaye yazmaktan kolay ne var.. görmediğimiz bir gezegene kerrigan gizlice hive yerleştirmiş olur jimle kerrigan aşk yaşarken onlarda büyür sonra al sana yeni zerg... birde unutmadan protoss ve zerglerin karışımı bir ırk ortaya çıkmıştı.. sanıyorum hikaye oradan devam edecek bu protozergler kendi başlarına zeki bir ırk oldukları için ortalığı dağıtırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs100.ash2/38355_385886927613_687407613_3850364_1968556_n.jpg oh be xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 uzunkulak zeratul bonus questlerini oynamadın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 zerg zerg hivemind midir nedir olmadan bi boka yaramaz ki zaten. kerrigan gitti, obur oculus'u protoss patlatti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 zerg overmind öldükten sonra kerrigan'ın cerebratelerle kapışması gibi bi durum olur. mutlaka vardır kerrigana yardım eden cerebrate tarzı şeyler, onlar bölünüp birbirleriyle kapışır işte bir tanesi üstün konuma gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Sam said: scorch said: SAM bulun bana asfsdaf oyundan kafayımı kaldıramıo yoksa ;p oyuna yüksek puanlar verenler bile "eski oyunun aynısının tıpkısı" demişler, cinematic seyretmek istersem youtube var zaten. Single'da on bölüm falan oynadım. 10 tanesinin 9unda konsept farklıydı. Normalde yapılan şey üs kurup, üs yıkmak ama görevler strateji oyununda olabilecek max. zenginlikte olmuş bence. Bi bölümde dev lazer kullanıyorsun, bir bölümde tren soyuyorsun falan. Hiçbir strateji oyuncusunun kaçırmaması gerek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 science vessel ozlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Redeagle'a katılmamak elde değil. Strateji sevenlerin kaçırmaması gereken bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 armoryden upgradeleri nasıl gitmek lazım? ilkini marine +10 healt verdim 2. yi stimpack falan mı versem yoksa medicleri mi bufflıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 denemedim ama armory'de calismadan önce kaydet. Sonra test et verdigin seyler senin icin verimli oluyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 brutalde bitiricekseniz son bölüm için planetary fortress repair speed x2 otomatik repair ve ateşleri söndürme tank mercenary alın sonra pişman olmayın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 o tank mercleri tek vuruşta patlattıktan sora bastım restartı normal siege tank koydum yerlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 normal siege tank ta koy onları da koy, normal tanktan daha ucuza geliyolar. ben sadece fortress, scv ve siege tank yaptım zaten bi de arada nydusları almak için banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Çok güzel olmuş, oynayıp da hala sc1 ile aynı diyen insan evladı varsa buyursun beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 beyler oyunun hileleri lazım bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 oyunu değil kendini kandırırsın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Valla umarım hile mile koymamışlardır. Bir ara millet multide yazmaya çalışıyordu kodları lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ya save edebilsem tamam da ben satın alamadım crackli versiyon var sadece campaign oynanıyo save edilmiyo bi kerede bitiremeyeceğimden hileler lazm yoksa oynayıp lore görmeyi ben de isterim saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 crack konuşmuyoruz bile düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Alla alla ben de çakma oynuyorum, save oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Özellikle bir de starcraft oynamayıp da ilk defa starcraft 2 oynadıysanız açık ara son yıllarda oynayabiliceğiniz en doyurucu campaign modu bence :p Şu challange modunda bir tek protoss covert ops da altın madalyayı alamadım, sentrylerle zealotların geldiği wave yatıyor benimkiler, zaten benim templarlarımın enerjisi bitmiş oluyor o wave'e kadar, archon falan da kar etmedi, ne yapcam bilemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 . double post olmuş üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Pha said: Alla alla ben de çakma oynuyorum, save oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yok starcraftı da broodwarı da oynadım bitirdim ya yanlış söyledim save oluyor da bugün bi patch geldi artık load yapamıyosun tek seçeneğin var oyuna girince o da start a new campaign ondan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yukardan "single player" a tıklayıp ordan continue campaign ? senaryo cidden inanılmaz olmuş, daha yarısına geldim sindire sindire oynuyorum bi an önce bitirmeyim diye. sc1 i 3 sene boyunca nonstop oynadım, eski oyunun aynısı falan diyenler biyürügitsin direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar