Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 tosh nova secimi cok obvious ya spectre > ghost nova hala mengsk efendinin acani, gunluk memory wipe ini yiyince raynorin kendine yardim ettigini hatirlamiycak bile (blizzortun novayi bole boslukta birakabilmek icin kullandigi en bayat bahanede bu zaten) tosh novanin aksine hyperionda kaliyor, gorev yorumlari yapiyor http://www.youtube.com/watch?v=ldOub3q1_gE&p=12E766F9A73DE5C8&playnext=1&index=13 su video ara vidyo oyundaki en guzel ve anlamli ara vidyolardan biri collector base i TIM e teslim eden sam gene efsane taktik hata yapmis adsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 nova videosu war mi bu aada onu izlemedim bu arada deli dolu calinti evet euhaeah direk wh 40 k drop podlari ayip mesela eauea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=cLUsi93OPBI http://www.youtube.com/watch?v=kD4IWoBbLTo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Tosh resi abiş, adam shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Raynor'u kafalayıp kandırmak o kadar kolay ki adsfg. Bütün karakterler kafaladı valla Matt dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Viktor said: tosh novanin aksine hyperionda kaliyor, gorev yorumlari yapiyor collector base i TIM e teslim eden sam gene efsane taktik hata yapmis adsfds sen jamaikalı keşi besleyedur, nova armory'de kalıyor benimle hahahahaha http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2007/09/128340361389062500hahahahayoulo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 basdusmanımızın köleleşmiş assasinin yarım sanıye gözüküp kaybolmasımı? yoksa vodoo büyücüsü gabriel tosh'un bütün bölümlere ayrı ayrı yorumlarımı? bilemiyorum bu nasıl bir kayıp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 toshack dediğin druglord kaçık seri katil, nova ise raynor'un geçmişteki hali gibi. 'henüz' yanlış adam için çalıştığının farkında değil ki bunun elinde olmadığını biliyoruz. tek pişmanlığım toşağa ilk teklif getirdiği yerde parmağı verememek. gemiyi zıpçıktılarla doldurduk oyunun yarısı boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Thor ve bc gelmişken spectre veya ghostu napayim ki? Eski sayfalara bakmışim nvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Cuce said: basdusmanımızın köleleşmiş assasinin yarım sanıye gözüküp kaybolmasımı? yoksa vodoo büyücüsü gabriel tosh'un bütün bölümlere ayrı ayrı yorumlarımı? bilemiyorum bu nasıl bir kayıp oluyor. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ya şimdi bu 3. bölüm olan zero hourda achi kasıyorum ama... Bi kere defanstan çıkıp saldırmam gerekiyor tamam anladım. Ama arkadaş ben tam durumu düzeltip ordu çıakrdığımda 3. dakika oluyor, e haliyle indiremiyorum hiçbir binayı... ne yapmak lazım bu konuda neyi yalnış yapıyorum ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 abi girişleri supply depotlarla kapa ve sadece marine medic marauder yap gündüz olunca da çık işte, drumu toparlıcak bişi yok ki. ben brutalde sıkılıp gece çıkıp bitirmiştim, düzgün üretim yaparsan marine-medic ordusu alıyo her şeyi rahatça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 tunca said: abi girişleri supply depotlarla kapa ve sadece marine medic marauder yap gündüz olunca da çık işte, drumu toparlıcak bişi yok ki. ben brutalde sıkılıp gece çıkıp bitirmiştim, düzgün üretim yaparsan marine-medic ordusu alıyo her şeyi rahatça abi marauder yok zati bölümde de... neyse başka bir şey deneyeceğim herhalde ekonomiyi oturtamıyorum ama bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 zero hour o değil tunca, artifact ile extraction bekliyosun 20 dakka o bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ha pardon hatırlamıyorum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 hangi achiyi istion lo bina yikilmadan bitirmek diilde hatcheryleri yoketse saglam ordu yapman lazim ona hemen rax aban, bi scv depot yigsin arkaya diger ikiye 5-6 barracks yaptir sonra mass marine ile medic spamlican sonra faceroll zaten ehueheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Yeni aldım oyunu ( şükür kavuşturana! ). Atladım campaigne direk, muhteşem olmuş abi ya. Blizz yapmış yine yapacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bisey sorucam, simdi ben brutal bitirmek istiorum ama upgradeleri dandik aldım PF fln almadım mesela, diorum ki 0 dan new camping baslatayım, ama casual olarak gideyim full upgradeleri alayım vs hayvan gibi para gelsin tüm yan görevleri de yaptıım icin merchleri vs herseyi aliim yani alabildiim ama hep brutal e göre secim yaparaktan. sonra bu oyun ile gidip tüm bölümleri brutal de bastan baslasam ve tek tek replay seklidne yapsam yeterli oluyor mu kerrigan achisi icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoilerguy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Hani arkadaşlar diyordu, trollüyorlardı da imkan vermiyordum Kerrigan'ın insan olmasına; Blizzard nasıl bu kadar klişeye vurabildi hala aklım almıyor. Yemin ederim sinir stres yaptım campaign sonunda. Part II çıkınca zergler orcstayla imana gelince vidyada WARSTARCRAFT LOL threadleri başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 scorch said: bisey sorucam, simdi ben brutal bitirmek istiorum ama upgradeleri dandik aldım PF fln almadım mesela, diorum ki 0 dan new camping baslatayım, ama casual olarak gideyim full upgradeleri alayım vs hayvan gibi para gelsin tüm yan görevleri de yaptıım icin merchleri vs herseyi aliim yani alabildiim ama hep brutal e göre secim yaparaktan. sonra bu oyun ile gidip tüm bölümleri brutal de bastan baslasam ve tek tek replay seklidne yapsam yeterli oluyor mu kerrigan achisi icin? ben oyle yaptim, oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Spoilerguy said: Hani arkadaşlar diyordu, trollüyorlardı da imkan vermiyordum Kerrigan'ın insan olmasına; Blizzard nasıl bu kadar klişeye vurabildi hala aklım almıyor. Yemin ederim sinir stres yaptım campaign sonunda. Part II çıkınca zergler orcstayla imana gelince vidyada WARSTARCRAFT LOL threadleri başlar E adamlar MMOsunu çıkarcak birkaç seneye hikayeyi Warcraft gibi toparlamak lazım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 SC nin mmo su cikmicak blizzardin ole bi plani yok asdfasdf bosuna heveslenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 varmısın iddiasına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoilerguy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 SC nin mmo su cikmicak blizzardin ole bi plani yok asdfasdf bosuna heveslenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 kotick varken mümkün. diabloya da çıkarırlar bi mmo 5-6 sene sonra oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar