Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Single Player (Senaryo)

Seele

Öne çıkan mesajlar

ben şöyle aldım o achievementı, alt tarafı cucenin dedigi gibi salvagelayip uste cekildim ve oraya 7 tane bunker yaptım totalde 1-2 scv yetiyo zaten ondan sonra 16 dakika boyunca marine vs bastım upgradeleri yapmayı unutma bu arada.
4 dakika kala sağlam bir kuvvetle saldırıyorlar, onu püskürtüp sol taraftan gircen 3 tane alcan sonra allah ne verdiyse yukarı koşup 4. yü indircen
:)
Sosyal ağlarda paylaş

Brutal kastığımı buralarda bir yerlerde söylemiştim değil mi :p Gemide bile herşeyi okuyarak gidiyorum, gerçekten nefis hazırlamışlar. Şimdi gelen parayı ve researchleri hiçbirşeye harcamadan 10. bölüme geldim ama hala bir türlü karar veremedim ne faydalı olur diye.

Burda mesela bio-steel(auto mech repair) kesin alın denmiş, başka yerlerde de genelde hep energy upgradeini alın science vessellar zaten yeterli oluyor üstüne daha uzun cloak süresi ve her battlecrusier için 3 yamato oluyor falan denmiş. Brutalda hangi researchleri almak daha iyi, bir de mesela beğenmedik resetleyebiliyor muyuz yoksa yeni bir campaigne mi başlamamız gerek?

Unit upgradelerden hangileri kullanışlı oluyor 20., 25. bölümlerde vesaire?

Mercenarylerle ilgili de bir iki birşey rica etsem : )

Bir de son olarak, sadece bir tane mi campaign açabiliyoruz? Hani önce hardda bitiriyim falan diyordum da şimdi brutalla bu kadar gelmişken bir de herşey giderse diye bir düşündüm.

Tekrardan teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ciprian said:

Brutal kastığımı buralarda bir yerlerde söylemiştim değil mi :p Gemide bile herşeyi okuyarak gidiyorum, gerçekten nefis hazırlamışlar. Şimdi gelen parayı ve researchleri hiçbirşeye harcamadan 10. bölüme geldim ama hala bir türlü karar veremedim ne faydalı olur diye.

Burda mesela bio-steel(auto mech repair) kesin alın denmiş, başka yerlerde de genelde hep energy upgradeini alın science vessellar zaten yeterli oluyor üstüne daha uzun cloak süresi ve her battlecrusier için 3 yamato oluyor falan denmiş. Brutalda hangi researchleri almak daha iyi, bir de mesela beğenmedik resetleyebiliyor muyuz yoksa yeni bir campaigne mi başlamamız gerek?

Unit upgradelerden hangileri kullanışlı oluyor 20., 25. bölümlerde vesaire?

Mercenarylerle ilgili de bir iki birşey rica etsem : )

Bir de son olarak, sadece bir tane mi campaign açabiliyoruz? Hani önce hardda bitiriyim falan diyordum da şimdi brutalla bu kadar gelmişken bir de herşey giderse diye bir düşündüm.

Tekrardan teşekkürler.

medic ghost battlecruiser ve thorda immortal uplarini kesin yap

mercler super ama gec geliyorlar biraz ben kullandim kendilerini memnun kaldim
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bitirdim de dreag "oyna hele" diyordu yazayım. :p

SPOILER GANİ

pros:

- thor
- battlecruiser
- cinematic'ler her zamanki gibi
- campaign'deki armory upgrade ve lab tech sistemi
- hyperion
- suspicious minds
- savunma bölümleri, standoff final
- nova, /wave kotick
- thor

cons:

- evet aynısının tıpkısı oyun yeni 3-5 birim hariç
- bu hikayeyi sanki gördük daha önce? ve blizzard oyununda? "aslında önceki oyundaki kötü adamlar onurlu ve cesur, bunları manipüle eden başkası varmış" hi2u orcs & archimonde
- hadi drop pod'una kadar araklamışsın bu sefer 40k'dan ama necron özentisi çakma predalien?
- 1/3 hikayenin çeyreği kafasına sıktıracağım keş jamaikalıya mal bulmakla geçti meh

warfield'dan "i'm too old for this shit" bekledim ama gelmedi lol

helalinden 8 veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

son bolumler cooooooooooooook basarili, hemen hemen cikan her RTS yi single bitirmeye kasan bir adam olarak cidden cok orjinal ve heyecanli buldum son 5 bolumu

warfield la raynor in brofist yapmasini cok bekledim ama olmadi :(

bu arada overmindin onurlu filan degil, xel naga nin plot sonrasi cocuklari olan swarmun yok olucagini biliyor, onurlu oldugundan cok kendi cikari icin plani reddediyor
Sosyal ağlarda paylaş

bakma öyle dediğime, "aslında kötü değil işte kader kurbanı, böyle olmayı o istemedi" kartını oynamış işte metzen.

son bölümler güzeldi lafım yok. gerçi tychus çok göstere göstere geldi taaa oyunun en başından beri ama neyse artık. yalnız tentakül saç modeliyle kalırsa olmaz, nova'ya kuaför sorsun sera. :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...