ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ben şöyle aldım o achievementı, alt tarafı cucenin dedigi gibi salvagelayip uste cekildim ve oraya 7 tane bunker yaptım totalde 1-2 scv yetiyo zaten ondan sonra 16 dakika boyunca marine vs bastım upgradeleri yapmayı unutma bu arada. 4 dakika kala sağlam bir kuvvetle saldırıyorlar, onu püskürtüp sol taraftan gircen 3 tane alcan sonra allah ne verdiyse yukarı koşup 4. yü indircen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Son dakikalarda baktınız yatacaksınız, kaldırın barracks ve command center'ı, uçurun haritanın en dibine. 4 - 5 Muta geliyor, öldüremiyorlar kalan sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 29/29 hard tamamdır. :) brutalde asla yapamayacağım için bunu, kendimi artık tamamen lige verebilirim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 gangren dediği gibi yaptım ben brutalde kaçırınca kalan sürede öldüremiyorlar edit : uyumadım gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 o sayilmaz arkadas Cheat yapiyorsunuz bastan baslayin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 sayılır niye sayılmasın oyun sayıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 O bölümde lv80ETC'i gören varmı? görebilmek için kuzey üssünü yoketmeniz gerekiyor sonra azıcık sağa gidince Tauren marine'i görebiliyorsunuz. Tabi sonra uzay gemisine (klübesine) binip kaçıyor =P secret found yazıyor ama bir işlevini göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ilerde BClarla yavaş yavaş ilerleyip protoss reactolerini patlattigin bölümde (adını hatırlamıyorum bölümün) haritanın güneyinde sağa sola uçuyor o klübe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Maw of the Void Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 televizyonda reklama çıkıyor bir de arada hahaha. http://img32.imageshack.us/img32/4748/screenshot2010080503544.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bu oyunda neden anti-aliasing yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Brutal kastığımı buralarda bir yerlerde söylemiştim değil mi :p Gemide bile herşeyi okuyarak gidiyorum, gerçekten nefis hazırlamışlar. Şimdi gelen parayı ve researchleri hiçbirşeye harcamadan 10. bölüme geldim ama hala bir türlü karar veremedim ne faydalı olur diye. Burda mesela bio-steel(auto mech repair) kesin alın denmiş, başka yerlerde de genelde hep energy upgradeini alın science vessellar zaten yeterli oluyor üstüne daha uzun cloak süresi ve her battlecrusier için 3 yamato oluyor falan denmiş. Brutalda hangi researchleri almak daha iyi, bir de mesela beğenmedik resetleyebiliyor muyuz yoksa yeni bir campaigne mi başlamamız gerek? Unit upgradelerden hangileri kullanışlı oluyor 20., 25. bölümlerde vesaire? Mercenarylerle ilgili de bir iki birşey rica etsem : ) Bir de son olarak, sadece bir tane mi campaign açabiliyoruz? Hani önce hardda bitiriyim falan diyordum da şimdi brutalla bu kadar gelmişken bir de herşey giderse diye bir düşündüm. Tekrardan teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 bölüm zorlukları değiştiriliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Zaten her bölümden önce soruyor da onu, asıl soru researchler upgradeler hede değiştirilebiliyor mu satın alındıktan sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ilerde bnete koyarlar 20 öroya resetleme, oyun içi petler ve daha neler neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Pet mi ._.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Ciprian said: Brutal kastığımı buralarda bir yerlerde söylemiştim değil mi :p Gemide bile herşeyi okuyarak gidiyorum, gerçekten nefis hazırlamışlar. Şimdi gelen parayı ve researchleri hiçbirşeye harcamadan 10. bölüme geldim ama hala bir türlü karar veremedim ne faydalı olur diye. Burda mesela bio-steel(auto mech repair) kesin alın denmiş, başka yerlerde de genelde hep energy upgradeini alın science vessellar zaten yeterli oluyor üstüne daha uzun cloak süresi ve her battlecrusier için 3 yamato oluyor falan denmiş. Brutalda hangi researchleri almak daha iyi, bir de mesela beğenmedik resetleyebiliyor muyuz yoksa yeni bir campaigne mi başlamamız gerek? Unit upgradelerden hangileri kullanışlı oluyor 20., 25. bölümlerde vesaire? Mercenarylerle ilgili de bir iki birşey rica etsem : ) Bir de son olarak, sadece bir tane mi campaign açabiliyoruz? Hani önce hardda bitiriyim falan diyordum da şimdi brutalla bu kadar gelmişken bir de herşey giderse diye bir düşündüm. Tekrardan teşekkürler. medic ghost battlecruiser ve thorda immortal uplarini kesin yap mercler super ama gec geliyorlar biraz ben kullandim kendilerini memnun kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 reactorlu 2-3 raxdan marine ile medic pompalayip 2 herkulu doldurup dusman base in gobegine salinca brutalde bile dagitiyorlar adsffads herkul direk hax olmus single playerda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 şimdi bitirdim de dreag "oyna hele" diyordu yazayım. :p SPOILER GANİ pros: - thor - battlecruiser - cinematic'ler her zamanki gibi - campaign'deki armory upgrade ve lab tech sistemi - hyperion - suspicious minds - savunma bölümleri, standoff final - nova, /wave kotick - thor cons: - evet aynısının tıpkısı oyun yeni 3-5 birim hariç - bu hikayeyi sanki gördük daha önce? ve blizzard oyununda? "aslında önceki oyundaki kötü adamlar onurlu ve cesur, bunları manipüle eden başkası varmış" hi2u orcs & archimonde - hadi drop pod'una kadar araklamışsın bu sefer 40k'dan ama necron özentisi çakma predalien? - 1/3 hikayenin çeyreği kafasına sıktıracağım keş jamaikalıya mal bulmakla geçti meh warfield'dan "i'm too old for this shit" bekledim ama gelmedi lol helalinden 8 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 son bolumler cooooooooooooook basarili, hemen hemen cikan her RTS yi single bitirmeye kasan bir adam olarak cidden cok orjinal ve heyecanli buldum son 5 bolumu warfield la raynor in brofist yapmasini cok bekledim ama olmadi :( bu arada overmindin onurlu filan degil, xel naga nin plot sonrasi cocuklari olan swarmun yok olucagini biliyor, onurlu oldugundan cok kendi cikari icin plani reddediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bakma öyle dediğime, "aslında kötü değil işte kader kurbanı, böyle olmayı o istemedi" kartını oynamış işte metzen. son bölümler güzeldi lafım yok. gerçi tychus çok göstere göstere geldi taaa oyunun en başından beri ama neyse artık. yalnız tentakül saç modeliyle kalırsa olmaz, nova'ya kuaför sorsun sera. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 nova yazik bir onceki gun yedigi yemegi hatirlamiyor adsffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 nova ne ya tosh başkan varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 tosh fazla sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 spectre>ghost demiyorum bile bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar