ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 yok abi benim beynim yetmiyor, anladım ben. ulan hardda 2200 kill yaptığım bölümde normalde 2250 kill yapamıyorum, ruh hastası olcam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 BonePART said: ucunbiri said: Zeratul bölümlerinin en sonuncusu In Utter Darkness'ta takıldım, feci hem de. internette bir sürü taktik okudum 1900ü geçemiyorum hiç bir türlü zaten 45 dakka sürüyor 6 kere falan denedim, baydım. ne yapmak lazım bu bölümde? zaten bilmiyorum birimleri fazla, iyice hamal oldum. carrierda cozuyo ya sorunlari baya var olan parayla carrier + colossus bas, ve nereyi savunuyorsan silme photon tower dik. arkalarında colossuslar bayaa is yapıyo geri kalan isi de carrierlar hallediyor, pek mikro yapmadan ki pek mumkun olmuyo o mapde 2500+ almıstım hardda, ilk basta 2 girisin civarına 2 ser power etrafı full photon onları kaybedip geri cekilinde 2 ser sıra sol sag kanattan sana dondukleri yere photon arkalarında esit dagılmıs colossuslar ve ortada carrierlar ve mothership Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Brood wars'da bonus mission diye bir bölüm açılıyor (Zerg son bölümünden 1 yada 2 önce) orada Zeratul ile bir ay yörüngesinde test subjects buluyorsun felan, bölüm hybrid i bulunca bitiyor. Bu bonus patchle felanmı gelmiştir yoksa zaten hep varmıydı? =P Adamlar 10 kusur sene önce mi hybrid i hikayeye koymuşlar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......... yüzdeye dikkat..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 hah neyse %85'te mi ne bi save varmış. bitti. oh be. ama sondaki tychus olayı tırttı bence. olmamalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Darksun said: Brood wars'da bonus mission diye bir bölüm açılıyor (Zerg son bölümünden 1 yada 2 önce) orada Zeratul ile bir ay yörüngesinde test subjects buluyorsun felan, bölüm hybrid i bulunca bitiyor. Bu bonus patchle felanmı gelmiştir yoksa zaten hep varmıydı? =P Adamlar 10 kusur sene önce mi hybrid i hikayeye koymuşlar heh. hep vardı ama THE FALLEN ONE!!! kısımı yeni uydurulmuş dandik bişii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 hatta sc2de yeni race eklenicek hybrid diye bekliyordu insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 abi bu piercing the shroud görevinde (gizli olan) lock and load diye bir achievement var 13 tane silah toplamanı istiyor sonuncuyu bulamıyorum walkthrough falan bakındım ama bulamadım, trick falan mı var nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 485k da kaldım lost vikingde of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ya uzun zamandır oynadığım en iyi campaigni.adamlar cebimizi boşalttı ama helal olsun ya. jim raynor karakterine bayıldım.ccc jim reis ccc final videosu da bomba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 İlk baştan beri brutal kasıyorum da multiplayerdı replaydi leaguedi bir türlü sıra gelmedi campaigne, ama bölümler gittikçe coşuyor, bu son bölümle ilgili birşeyler söylenmiş, en zor seviyede oynamazsak o final bölümü olmadan mı bitiyor campaign? Bir de toplamda gizlisiydi saklısıydı kaç bölüm var campaignde, 26 gözüküyor interfacede ama hem burda gizli bölüm(ler) muhabbeti var hem de oyun çıkmadan önce 3 paket olcak dendiğinde her paket 30 görev içercek denmişti, arada birşeyler kaçırmayalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 final brutal olmadan da bitiyor da portre alamiyorsun 1 gizli görev var bir de bazı görevlerde 2 taraftan birini seçmen gerekiyor.onları iki defa oynamak zorundasın portre+achi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 campaign 26 bölüm. ek olarak tercih yaptığın 2 bölüm için ekstra oynuyorsun (achievementlar için) ve bir de gizli görev var media blitz bölümünün en sağ altında bir binayı patlatarak açıyorsun. 26+2+1 yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 655k yaptım viking'de, adamların 1 nisan şakasında gösterdikleri terran süper robotunun boss olarak konmuş olması kopardı =P Zorluk seviyesi her bitirdiğinde artıyor diyor ama belli bir rutini tutturduğunda yorulana kadar gitmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 upgrade olayları güzelmiş campaign'de ama oyun iyi yanıyla kötü yanıyla eskisinin aynısı, biraz daha ilerleyince not veririm. yalnız jim raynor 4 yılda 40 yıl yaşlanıp bugünün slyvester stallone'sine dönmüş vücudu heh. bir de oyun motoruyla yapılan ara sahnelerde nedense bir film uslü aşırı zoom var ısrarla sıkça, ultra dokularla bile uzaktan 10 yakından 0 sendromu olmuş biraz. maksat güzel ama teknoloji yetersiz. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 28 bölümü hard bitirdim ama son bölümde geçemedim %80i. normal modda da bu şekilde bitirmek komik oldu... http://img840.imageshack.us/img840/2910/screenshot2010080902192.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 marsara nın son görevinde brutalda turtle yapip rahat geciyorum ama hardda 4 tane zerg üssü yıkmam lazım achv olarak imkansız gibi varmı başaran adam cıkaramıyorum dışarı bir türlü cullanıyorlar cok cabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 alt taraftaki bunkerlerı salvagela, bol isci bas bol marine ağırlıklı git. o üstteki adamlar kurtarın bizee dediğinde al bütün ordunu git kurtar bu sırada adam bas turretlarını ciftle bunker dik vs vs, gidip kurtardıktan sonra soldaki base'i döv ordan cık hemen yukardaki girişiten git ordakileri döv o kadar 5 tane hatch var zaten oralarda. 1/1 upgrade'in olsun, cok medic olmasın tamam, stim olmadığı icin medicler o kadar iş yapmıyo marine'in bol olsun aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 75 kişilik ordu ile 4 hatchery aldım dün. Görev başlayınca, köprülere +1 bunker koy ve üst tarafta yer alan bunkerları salvage et. Bir ton SCV bas, supply depotları hazırla, 4 barracks (2 tech, 2 reactor) ve 10. dakika kalana kadar ortada asker topla, bu sırada eng. bay'den upgradeler hazır olsun. Sonra gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 alt taraftaki bunkerları salvagele ne demek haci bu kadar işi yaparken CCnin etrafini bunkerla doldurmayı düşünüyorum en son zibil gibi akıyorlar cünküw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ya simdi iki giriş varya base'ine alt kat var bide üst kat hanı. direk bütün ünitelri üst kata cek. al kattaki bunkerları salvage et. bilmiyosan bunkerların salvage diye bi özelliği var, basıyoosun 100 mineralini geri veriyo iste. sonra iki yerine tek girişten dövüşmüş olucaksın böylece güzel olucak. turretlar mutalrı adam gibi durduruyo ama ikiser tane olurlarsa daha iyi olur, cok yanyana durmasınlar ama mutaların ateşleri sekmesin. etrafa isci yayarsın sonralara doğru oh mis. girişe 2 bunker daha atartsın oh. ha bide basein alt katının sol arkasına creep tumor düşüyo onu temizleki hızlanmasınalr kıl kıl zergler. macro bölümü sonucta, zaman bitmeden cok marine'nin olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 he tmm tmm .turtle yaptigim yer orasıydı benimde. ama işte insan oglu korkak. öle bunker koymustumki cıkamıyodum heryer bunkerdı bilmiyodum salvage olayini merci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bunker'a cok abanmanın alemi yok, sonucta ateş gücünü arttırmıyo aksine azaltıyo. cünkü bunkerın icinde 4 ünite oluyo , ama kapladığı alana 10 marine raht sıgar. haliyle marinelrin daha rkada kalıyo coğu range dısında oluyo vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ya işte akın akın geldikleri için bi blok olusturmustum grişte. arkalarınada 1-2 scv .hiç marine ölmüyordu. bu brutalde hardda sonra yayilmacı politika izleyip elime aldım. deniycem tekrar aksam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 1 bunker hp si 6 m den fazlaysa kardasın demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar