Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

d&r'da sc2 satılmasıyla ilgili

Bone

Öne çıkan mesajlar

d&r posterlerinde sc2 satılması ile ilgili "saat 24'te satışa başlanacaktır" yazıyor, görmüşsünüzdür.

yani direk yerel mağazalarına mı gidip alıcaz saat 24'te?
24 saat açık mı olacak mağazalar?
yoksa saat 24'te sıraya gireceğiz, mağaza saat 8'de veya 10'da açılınca, kim sıraya önden girdiyse o mu alabilecek?

nedir bunun olayı anlamadım, adamlara e-mail attım ama cevap gelmedi, çok dolular herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Magazanin onunde oglenden cadir kurup Hydralisk kostumu icinde bekleyin.

lol. iyice kepazelik olsun tam olsun bizden olsun.

hadi comiccon, e3 felan neyse, oralarda adamlar kostümlü parti gibi bir yerdeler de, sokak ortasında yani çok tuhaf.

Seele said:

o salakligi herkez yapiyor o anda, o yüzden böyle düsününce hemen atlatiyorsun o piskolojiyi.

ekmek kuyruğu gibi olur zaten.
"fırından yeni ekmek çıktı mı abeey!"
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

Bone said:

"saat 24'te satışa başlanacaktır" yazıyor

postu okumadan niye yazıyorsunuz olm lol.
"satış"a başlanacak derken 24'te internet satışı felan başlayacak da mağazadan almak için 8'e kadar bekleyecek miyiz, yoksa mağazalarda da mı 24'te satılmaya başlanacak onu sormuştum.
zaten gereken cevabı verdiler ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Kargo bilgisi girmişler.

Arkadaş'a da yollanmış benim ki yok. Arayıp beyfendi kalmadı para iadesi yapıyoruz diyecekler. :p shopto'dan almışım iyiki yoksa gg.

ben iptal ettirmiştim işte bu risk yüzünden. yarın mağazadan sabah gidip alıcam CE mi ayırdılar ismime.

edit: bu nasi bi cümle olmuş, özne tümleç yüklem birbirine girmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Akşam 22'de sıraya almaya başlıyolar, 24'ten önce kimseyi içeri almıyolar.

çok sağolasın Kojiroh. 22'de gittim sıraya girdim, sıra numarasını aldım, 24'te satışa başladılar, 0.30'da oyun elimdeydi.
Mum_Chamber'a kalsak işimiz yaş.

o değil de sıra muhabbetleri çok tuhaftı.

"-diablo 1'in ek paketi vardı, hellfire diye, hiç oynadın mı onu?
-yoo, diablo 1 mi vardı?"
"-starcraft 1'in 3. görevinde şöyle bişi vardı...
-hiç oynamadım onu."

millet ciddi ciddi böyle konuşuyordu, ama herkes CE aldı valla.

100 kişi geldi sanırım ama bazıları "CE 80 taneymiş, bize kalmamış" diyerek geri dönmüş duyduğum kadarıyla.

onun dışında bir grup vardı, saçma sapan bağırışlar çağırışlar felan sanırsın ki zerg rush geldi kekekekeke yapıyor.
mesela sıra numarası okunmaya başladı, 1 içeri girdikten sonra "espri"ler başladı, "o 1. dünya savaşına katılmış, o doğuştan birinci, birinci numaranı bize ver de biz de birinci olalım" felan gibi şeyler. sıra numarası okunuyor ama hiç duyamıyorsun arkalardan. meksika dalgası yapacaklar gibi bir havaları vardı.

lol. saçma sapan şeyler.
neyse elimde CE var lan güzel şey tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...