Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 d&r posterlerinde sc2 satılması ile ilgili "saat 24'te satışa başlanacaktır" yazıyor, görmüşsünüzdür. yani direk yerel mağazalarına mı gidip alıcaz saat 24'te? 24 saat açık mı olacak mağazalar? yoksa saat 24'te sıraya gireceğiz, mağaza saat 8'de veya 10'da açılınca, kim sıraya önden girdiyse o mu alabilecek? nedir bunun olayı anlamadım, adamlara e-mail attım ama cevap gelmedi, çok dolular herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Akşam 22'de sıraya almaya başlıyolar, 24'ten önce kimseyi içeri almıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 gece gitçez nöbet tutçaz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ankara'da kimse almasın sc2. çok salak olcak yalnız böyle kuyrukta beklemek felan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Magazanin onunde oglenden cadir kurup Hydralisk kostumu icinde bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bone said: ankara'da kimse almasın sc2. çok salak olcak yalnız böyle kuyrukta beklemek felan ^^ o salakligi herkez yapiyor o anda, o yüzden böyle düsününce hemen atlatiyorsun o piskolojiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Komutan said: Magazanin onunde oglenden cadir kurup Hydralisk kostumu icinde bekleyin. lol. iyice kepazelik olsun tam olsun bizden olsun. hadi comiccon, e3 felan neyse, oralarda adamlar kostümlü parti gibi bir yerdeler de, sokak ortasında yani çok tuhaf. Seele said: o salakligi herkez yapiyor o anda, o yüzden böyle düsününce hemen atlatiyorsun o piskolojiyi. ekmek kuyruğu gibi olur zaten. "fırından yeni ekmek çıktı mı abeey!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 tv falanda gelir oraya biriniz kartona PATİCİK E SELAM SC2 YE DEVAM falan yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bone said: yoksa saat 24'te sıraya gireceğiz, mağaza saat 8'de veya 10'da açılınca, kim sıraya önden girdiyse o mu alabilecek? Bone said: "saat 24'te satışa başlanacaktır" yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 benim anladigim gece satisi yapacaklar. yani 00:00 'da oyunu alip oynayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 00.00 da alsan bile zaten oynayamayacaksın ki? biz battle.net avrupa serverine bağlıyız yani +2gmt var =D fransadaysa +1gmt yani gece 1-2 den önce install edemicez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 2 tane şehirde hangi d&rların açık olduğu yazıyor zaten? başka bi d&r açık olmıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 dnr dakiler de öyle dedi, boşuna heves yapıyorsunuz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 140liram olsa gider beklerdim sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mum_Chamber said: Bone said: "saat 24'te satışa başlanacaktır" yazıyor postu okumadan niye yazıyorsunuz olm lol. "satış"a başlanacak derken 24'te internet satışı felan başlayacak da mağazadan almak için 8'e kadar bekleyecek miyiz, yoksa mağazalarda da mı 24'te satılmaya başlanacak onu sormuştum. zaten gereken cevabı verdiler ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 D&R paketleyip göndermiş benim CE'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 herkese göndercez diye ellerinde bırakmadılarsa yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sen kesin ac kaldin sana vermeyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 kötümser olma bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hacibekirlokumu said: D&R paketleyip göndermiş benim CE'yi elinde duruyo mu şu an CE yani senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Kargo bilgisi girmişler. Arkadaş'a da yollanmış benim ki yok. Arayıp beyfendi kalmadı para iadesi yapıyoruz diyecekler. :p shopto'dan almışım iyiki yoksa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Desu said: hacibekirlokumu said: D&R paketleyip göndermiş benim CE'yi elinde duruyo mu şu an CE yani senin? yok kargoya verilmiş , yuriçi kargo ile yarın sabah 10-11 gibi elimde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Masquerade said: Kargo bilgisi girmişler. Arkadaş'a da yollanmış benim ki yok. Arayıp beyfendi kalmadı para iadesi yapıyoruz diyecekler. :p shopto'dan almışım iyiki yoksa gg. ben iptal ettirmiştim işte bu risk yüzünden. yarın mağazadan sabah gidip alıcam CE mi ayırdılar ismime. edit: bu nasi bi cümle olmuş, özne tümleç yüklem birbirine girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bence çok bi improvement olmamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Kojiroh said: Akşam 22'de sıraya almaya başlıyolar, 24'ten önce kimseyi içeri almıyolar. çok sağolasın Kojiroh. 22'de gittim sıraya girdim, sıra numarasını aldım, 24'te satışa başladılar, 0.30'da oyun elimdeydi. Mum_Chamber'a kalsak işimiz yaş. o değil de sıra muhabbetleri çok tuhaftı. "-diablo 1'in ek paketi vardı, hellfire diye, hiç oynadın mı onu? -yoo, diablo 1 mi vardı?" "-starcraft 1'in 3. görevinde şöyle bişi vardı... -hiç oynamadım onu." millet ciddi ciddi böyle konuşuyordu, ama herkes CE aldı valla. 100 kişi geldi sanırım ama bazıları "CE 80 taneymiş, bize kalmamış" diyerek geri dönmüş duyduğum kadarıyla. onun dışında bir grup vardı, saçma sapan bağırışlar çağırışlar felan sanırsın ki zerg rush geldi kekekekeke yapıyor. mesela sıra numarası okunmaya başladı, 1 içeri girdikten sonra "espri"ler başladı, "o 1. dünya savaşına katılmış, o doğuştan birinci, birinci numaranı bize ver de biz de birinci olalım" felan gibi şeyler. sıra numarası okunuyor ama hiç duyamıyorsun arkalardan. meksika dalgası yapacaklar gibi bir havaları vardı. lol. saçma sapan şeyler. neyse elimde CE var lan güzel şey tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar