aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Cystein said: Tüm duvarları yeşil yahut mavi olan 400 m karelik bı odada çekilmiştir tüm film allah bilir yani lucasin bodrumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 film çok güzel olsa bile 3 tane high school musicalden fırlama kızın üzerinde dönen bir aksiyon varsa o film kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ters soylemissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Cuce said: off cok kötü bi anlatım, insan bu kadar fan'a oynamazki, komik yani beni ikna etti valla izlerim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 "If you dont stand for something, you fall for anything" İmzalık trailer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 iyi olucak bence(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 trailerdaki yorumlar aklıma geldikçe kopuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ne la bu tımarhaneden kaçmaya çalışan kızların hayellerini mi izlicez.nese bakarız yine de bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=h1DzL_r8plk Az kaldı çıkmasına. Umarım zamanında getirirler sinemaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 8 Nisan'da geliyormuş beyazperde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ohaa samuraylı aksiyonlu savaşlı karılı kızlı all in one pack, süpermis.. Bu film watchman in kalitesinin %40 ına bile sahipse her türlü gidilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Oha az kalmış. BEN HAZIRIM KIZLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Esnaf said: bu nasıl konu abi ejder var robot var nazi var samuray var uniformalı kılıçlı kız var varda var sfdas.bence çok tırt bir film olacak evet abi napsınlar günümüzdeki helikopterleri tankları ve silahları mı koysunlar. lord of the rings'deki mesajı anlamayan bunu nasıl anlasın zaten. fantezi der bunelan der geçer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ahaha lotr 1. filmden çıkıp "2.si kesin çekilir" diye demeç veren adam gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=t-VsJu_DUas&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 harika bi film, sevdiğim tüm fantastik / SiFi unsurlar birarada sunulmuş, bayıldım direk. müzikler ve kızlar da gayet güzel. ama efektler hepsinden daha güzel. keşke sinemada izleyebilseydim, ancak DVD sini alırım artık TR ye döndüümde.. ps: bu arada hatunların filmdeki kullanılışları tarantino ve RR'i andırdı. ikisinin tarzlarına direk hasta olduum ve fantastik edebiyata da bayıldıım için, sucker punch benm için daha çıkmadan 10 üzerinden 15'lik bi film. cnm benm asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 15 Nisan'da geliyormuş bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 40 kg lik kizin ejderi kesmesini nasil bana inandiracak bakalim. yasima uygun bulmadim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Ha ejdere inandin, hatta cük kadar bi hobitin ejder avına çıkmasına da inandin, 40 kglik bi kızın ejder kesmesine inanmadin. Evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 gelsede izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 nerden cikardigin inandigimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Ben Hobbit'e inanmıyorum ama bir güç var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 beyler adam sizi kağıt gibi katlayıp çöpe atabilir yalnız. uyarmadı demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 meh koymaz olaydim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ben bişi demedim abi. hep bu ikisi dedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar