Theridone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Opera mini'den sasma zaten. En iyisi odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 mini ile mobile arasında ne fark var ? Chrome'dan vaz geçeyim ya telefonda çok eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 abi o dolfin ne oyle??? butun sinirlerimi altust etti haha sildim. bu arada opera mini cikinca bidaha acilmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 default en iyisi değil mi ya? chrome sürekli çöküyor bende nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 oyle ama fonksihonlari cok kisitli .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 valla ben fonksiyon falan kullanmıyorum.sfsdfds default browserda en uyuz oldugum ya da eksiğini hissettiğim şey diyim, en üst sayfaya çıkmadan sekmeleri görememem o da olsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 evernote haxlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 nasıl haxlanmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 passwordleri çalmışlar, şirket resetlemiş gerçi hepsini farkedince olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 vay anasını be. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Güzel bir gallery app var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 quickpic kullanıyordum eskiden. şu an sonynin stock appi gayet yii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 quickpic iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 quickpick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Norak said: evernote haxlanmış 50 million users forced to reset passwords lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 İndirmek , satın almak istediğim app'leri önceden incelemiş, onu da geçtim, RAM kullanımını belirten bi site vs bişey var mıdır? telefonda 512 ram ve açık olması gereken program çok olunca insan 10mb'a bile tav oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 hambıl bındıl for android: http://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.retroarch içinde psx-snes-sega vs. birçok emulator bulunduran app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Heykel yapıyorsunuz; https://play.google.com/store/apps/details?id=truesculpt.main&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Thread 2K'yı geçmiş o zaman bi Google Keep ile şenlenelim Benim gibi evernote'u beceremeyenler için gelsin. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep Sadece mobile sanırım pc ile notları senkron değil. Ama ilerde gelir oda. Ben çok sevdim zaten çok bir işlevi yok hatta foto çekme altına not yazma bu bide notlara renk verme var aradığım basitlikteydi. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 oh süoper saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 reampage said: Thread 2K'yı geçmiş o zaman bi Google Keep ile şenlenelim Benim gibi evernote'u beceremeyenler için gelsin. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep Sadece mobile sanırım pc ile notları senkron değil. Ama ilerde gelir oda. Ben çok sevdim zaten çok bir işlevi yok hatta foto çekme altına not yazma bu bide notlara renk verme var aradığım basitlikteydi. Tavsiye ederim. Everything you add is instantly available on all your devices – desktop and mobile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Abi google keep pc için app yok ki ben mi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 hmm varmış app değilde linkden girince çıkıo notlar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Şimdi buldum. Baya güzel bir uyandırma servisi programı: Wake Voice https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adnfxmobile.wakevoice&feature=search_result Weather - News - Calendar - Horoscop Alarm durunca karşınıza bunlar çıkıyor, örnek Weather'da istanbul'da yağmur yağma şansı, sıcaklık vs bilgiler, News'de ntvmsnbc'nin rss'lerini aldım, direk sabah gazetesi kafasında oldu. Ayrıca Radyo özelliği ve haberleri filan sesli okuma özelliği de var ama ingilizce gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar