Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 K9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Vice City! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Çıkmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 reampage said: Güzel bir email app. Varmı yaw? touchdown ama çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Yahu bu zooper widgetda hava durumjunu yazdiramiyorum unknown diyip duruyor nasil olacak arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Metro İstanbul şu başarılıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Şöyle bir şey gördüm çok ilginç http://www.youtube.com/watch?v=PBnmYeyAMf4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 SMS için güzel bir uygulama var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 hepsini denedim yine GO SMS'de durdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ya go sms iyide bankanın applicationunda otomatık olarak gelen smsi yapıştırmadı normal stock sms o bakımdan çok iyi hiç kastırmıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 iki gündür towerdefense oynuyorum. tavsiye ederim. bildiğiniz tower defense işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bana oyun tavsiyesi lazım ya rpg olur mmo olur ne bilim clash of clans daha androide gelmedi galiba yada gelmicek sanırım o ayarda eğlenceli oyunlar varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ^ böyle bir şeyler lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 prondir said: Boat browseri denemeyenler bir şans versin fena değil. güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Swiftkey 3 u aldım. Ama diyelim telefono resteledim ve içindeki kurulumlar gitti. Swfit keyii ndirmek için herhalde tekrar bir ücret ödemeyeceğim, google hesabımdan tekrar ve tekrar indirebilirim herhalde ? Peki Başka bir telefona geçince onda da aynı şekilde kullanabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Theridone said: denemediğim browser kalmadı diyebilirim cihazı aldığımdan beri. Özetlemek gerekirse; Chrome leş, Dolphin her şeyi sunan ancak hantal Opera Mobile neredeyse Dolphin ile aynı ancak bir tık üstte Opera Mini alemin kralı. Ben basit şeyleri seviyorum. Sonuçta elimin altındaki PC değil ki, hızlı olmalı eğer mobil bir çözüm sunuyorsa Aynen Dolphin güzel ama çok yavaşi opera mini kullanıyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ShadowFax said: evet Eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Theridone said: denemediğim browser kalmadı diyebilirim cihazı aldığımdan beri. Özetlemek gerekirse; Chrome leş, Dolphin her şeyi sunan ancak hantal Opera Mobile neredeyse Dolphin ile aynı ancak bir tık üstte Opera Mini alemin kralı. Ben basit şeyleri seviyorum. Sonuçta elimin altındaki PC değil ki, hızlı olmalı eğer mobil bir çözüm sunuyorsa 2 gündür ben de dolphin kullanıyorum. Opera mini bikaç kez üst üste aptal şekilde kapandığı için sinirlendim başka bişey denicem dedim. Dolphin mini iyi ama opera miniye göre çok yavaş evet. Bide opera mini çok daha az veri harcıyor. Gesture olayı güzel ama hantallığı yüzünden direk sinir oldum ben de, bu gün son gün dolphin için benim açımdan. Yine opera miniye dönücem. Ama opera mini de bazen çok saçma şekilde donuyor bi süre, ya da bi an bazı özellikleri çalışmamaya başlıyor fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 facebook mesajları senk. olmadan pushlayamıyor mu? messages de yüklü ama gelmiyor. senk. varken de gelmiyor hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi normalde pushluyor da son zaman çok patch geldi bazı telefonlarda oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 beyler benim samsung apps coktu update yaparken,aciliyor update yapacam diyip geri kapaniyor sonra beklenmedik bir sekilde kapandi mesaji geliyor,makina galaxy tab bu arada android ginger 2.3.6 versiyon ,nasil duzeltecez bunu bi yardim lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi dolphin nasıl hantal yaw ne bakımdan yani gayet hızlı bende site acılma hızları felan. Opera minide güzel ama dolphin rahat geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bende dolphin kullanıyorum gayet iyi hızı falan, ama her kapanışta cache history vb temizleniyor, ayarlarıda gereksiz yavaşlatıcı şeyler, addonlar vb kapatılmış şekilde optimize, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 beyler yokmu yaw güzel oyun tavsiyeniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar