DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Sadece belli saatlerde saati söylecek bir uygulama var mı? Mesela sabah 7:20de çıkmam gerekiyor evden habire saati takip etmektense o saatte saati söyleyecek bir uygulama var mı bildiğiniz? Alarm kurmak farklı bir uygulama tabi ben sesli bildirim istiyorum. Tam istediğim gibi olmasada işe yarar. https://play.google.com/store/apps/details?id=se.kth.fericss.android&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Alarm diye bi uygulama var, kurup alarm sesini "saat 7:20 oldu" diye kayıt edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 İşte öyle kurmalı istemiyordum linklediğim uygulamada saat aralığını seçiyorsun ve tekrar dakikasını belli aralıklar ile saati söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 DareJedi said: Sadece belli saatlerde saati söylecek bir uygulama var mı? Mesela sabah 7:20de çıkmam gerekiyor evden habire saati takip etmektense o saatte saati söyleyecek bir uygulama var mı bildiğiniz? Alarm kurmak farklı bir uygulama tabi ben sesli bildirim istiyorum. Tam istediğim gibi olmasada işe yarar. https://play.google.com/store/apps/details?id=se.kth.fericss.android&hl=tr şu uygulama baya iş yapar. Talking Clock'tan bahsetmiyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ahmedinejad said: http://bluestacks.com/ aha bunla çalıştırın işte. Bunu kurdum syncledim ama watsapta milletin isimlerini göremedim pcde bu bir. İkincisi pcden girince telefon, telefondan girince pc düşüyor farklı noktadan sizin hesapla giriş yapıldı diye. Bunları uyumlu hale getirmenin bi yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 İsimleri görememenin sebebi whatsapp ın kullanıcı listesini telefon rehberindeki numaralardan alması. Whatsapp'ın aynı anda iki client girişine de pek izin vereceğini sanmıyorum. Benim de bir sorum olacak arkadaşlar, benim wildfire s normal skype uygulamasını pek kaldıramıyor da, alternatif daha az kastıran skype girişi yapabileceğim bir uygulama önerebilir misiniz? Şimdiye kadar sadece IM+ pro yu bulabildim o da ücretli olduğundan denemedim daha. Teşekkür ettim şimdiden. edit: ha tabi telefon görüşmesi yapabilirsem skype üzerinden iyi olur, sadece mesaj yetmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Aynı sıkıntıyı yaşayanınız var mı bilmiyorum ama, 4.0.4'e geçtikten sonra telefonun batarya ömrü perte çıktı. Bir sürü konu incelememe rağmen format yemeden temiz bi şekilde halletmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 root lu bir cihazda uygulama bazlı ses ayarı yapan bir program var mı? mesela bir program var, mesaj gelince uyarıyor, maalesef seçeneklerde uyarı sesi ile ilgili bir ayar yok, sessize de alamıyorum. telefonu tamamen sessize almam gerekiyo vs. bunu yapmak yerine şu uygulama telefonun sesini kullanamasın gibi bişe yapacak bi program lazım. help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Gkgokhan said: Aynı sıkıntıyı yaşayanınız var mı bilmiyorum ama, 4.0.4'e geçtikten sonra telefonun batarya ömrü perte çıktı. Tam tersine bende de pil ömrü arttı. S2 benim telefon, belki telefondan telefona fark vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 @kozalak: sesler Media, Ring, Notifications, In-call, alarm, system gibi ayrıldığında app-specific bir ayar yapmak mümkün olmayabilir. duruma özel olarak android'in ses seviyelerini değiştiren bir program olabilir belki, mesela chat programı açılınca müziği kısmak, telefon kitli değilken alarm'ı kısmak gibi. ama senin işine böyle bir şey olsa da yarar mı bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Cm9da pil ömrünü farklılık yaşayan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 cm9 da pil ömründe farklılık olarak + yönde bir farklılık hissettim ben. iyi gidiyor pil. o tarz bir uygulama işime yaramaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Bu arada bi iki haftadır launcher olarak yandex shell kullanıyorum. Go'cuydum ama bunu da sevdim baya, özellikle tablet arayüzü S2 gibi büyük telefonlarda baya güzel görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 yanlız 4.1.1 akıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 bide paticiğin android app'i olsa ne güzel olurdu şerefsizim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 twitch.tv programını yükledim, kanalları görüyorum fakat yayın bir türlü gelmiyor, siyah ekranda kalıyor. Sorunun çözümünü bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Güzel bi mail app'i bilen var mı? androidin kendi mail applikasyonu hotmail accountumu açmıyor. senkronizede kalıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 K9 var onu kullanıyorum iş mailları için. Arayüzü kullanışlı olmasına rağmen çirkin biraz, yine de daha fonksyonel bi app bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bende k9 kullanıyorum da bir sorun var; gönderdiğim maillerei göremiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
susamurayi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 axedice said: Bilgisayar başındayken whatsapptan gelen mesajlara bakmaya çok üşeniyorum. Yok mu buna bilgisayardan ulaşabileceğim bir medyan? my phone explorer adında bir program var, rehber, mesajlar, hafıza kartı vs. bilgisayardan erişimi ve kontrolü sağlıyor. Programın ek olarak ekran görüntüsünü bilgisayara aktarma özelliği mevcut. Hafif gecikmelide olsa telefon ekranın bilgisayarda görüp mouse- klavye ile yönetebilirsiniz. http://www.fjsoft.at/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 My phone explorerı indirdim, bi sıkıntı yok syncledi çalışıyor. Fakat bilgisayarda telefon ekranıyla ilgili bi ayar göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
susamurayi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Araçlar menüsünden "Ekran Görüntüsünü Yükle"ye tıklarsanız bir pencerede telefonun ekranı görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Telefon tuş takımı - ekran görüntüsünü yükle diye bi seçenek var ama tepki vermiyor. Debugging mode da usbden bağlamak gerekiyormuş Oh oldu şimdi teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bugün yeni bir klavye keşfettim (belki daha önceden burada bahsi geçmiştir) hacker's keyboard https://play.google.com/store/apps/details?id=org.pocketworkstation.pckeyboard en önemli olayı ise cihaz yan tutulduğunda notebooklardaki klavyeyi oluyor. özellikle SSH ile bağlanıp bişiler yapıyorsanız az da olsa ne kadar faydalı olacağını anlamışsınızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 http://www.engadget.com/2012/08/28/microsoft-skydrive-for-android-app-now-available/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar