Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nası hani subscribe oldugum arkadasım?

mesela biri senin fotonu begendiginde uyarı geliyomu telefona? ben facebook girdgimde goruyorum onu. su an bende calısan seyler arkadaslık, event invite, mesaj, birinin benim yazdıgıma yaptıgı yorumlar. geri kalanla ilgili bise gelmiyo. hatta gruplara da push notification koymuslar ama bende acık oldugu halde gelmiyo yine. boyle yarım yamalak calısıyo iste.
Mesaj tarihi:
kozalak said:

nası hani subscribe oldugum arkadasım?

mesela biri senin fotonu begendiginde uyarı geliyomu telefona? ben facebook girdgimde goruyorum onu. su an bende calısan seyler arkadaslık, event invite, mesaj, birinin benim yazdıgıma yaptıgı yorumlar. geri kalanla ilgili bise gelmiyo. hatta gruplara da push notification koymuslar ama bende acık oldugu halde gelmiyo yine. boyle yarım yamalak calısıyo iste.

aynen bende de öyle çalışıyor, ben de takvimi senkronize etmesini istiyordum ama biraz meşakatli işmiş üşendim yapmaya asdsdf
Mesaj tarihi:
yani ben facebook app.ini yüklüyorum o neden bunu yapmıyor onu anlamadım işte, birsürü şeyi al (o da sorunlu adsaf) ama takvimi almaması garip geldi

amaan zaten bu adamlar gördüğüm en berbat uygulamalardan birini hazırlayıp sunuyorlar
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Rom'u indiriyorsun bununla, flashlarken installer çıkıyor. buildprob'dan yüklenecek programlara, superuser mı supersu mu gibi şeçimlere kadar soruyor.

Senin bir şey yapman gerekmiyor normal program yüklerken şu özellik olsun şu olmasın demekten başka. çok kolay ve romu yapanın kontrolü altında.

süper bir installer yani sadece.
Mesaj tarihi:
Tüm opsiyonlarla download edip telefona yükleyip orada seçmek yerine internetten paketi indirirken o seçimleri yapmak daha iyi bence. Yine aynı şeyleri customize ediyosun sonuçta, sadece telefona koyduğunda herşey hazır oluyor.
Mesaj tarihi:
adw launcher ex kullanıyorum ve herangi bi uygulamadan cıktıgımda yada iste menüden fln masaüstüne döndügümde launcher bastan baslıyor ve kendine gelmesi 10-15saniye sürüyor cok sinir bozucu bi durum neden olabilir sizce?bastan yüklüyor bütün widgetları fln..
Mesaj tarihi:
yok ya paralı olan iste adw launcher ex marketten aldım..cok sinir bozucu bi durum telefonu kullanmak işkence oldu..launchera reset attim eski ayarlari back-up yaptim fln düzelmedi..olmadı yine bi fabrika ayarlarına döncem ayda bi dönüyorum artık
Mesaj tarihi:
baktìm simdi ikiside kalkıkmıs ztn..3tane uygulama var ultimate back up-memory booster-airdroid bunlarda task killer özelligi var ama otomatik yapmiyolar acaba bunlardam biri sürekli end task flnmı yapıyor launchera?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Abiiiii

Sil o task-killerları. Tek yaptıkları telefona zarar vermek. Pil ömrünü uzatıyor ve performansı düşürüyorlar. Launcher'ı da kesin onlar bozuyordur.

Android'in ram temizlenmemeli, program kapatılmamalı. Sistem böyle çalışıyor, Windows mantığıyla yaklaşmayın.
Mesaj tarihi:
task icin kullanmiyorumki ultimate back up uygulamalari yedekliyo airdroidte telefon-pc baglantisi..ama memorybooster var onuda yorumlarda millet övmüs die indirmistim kaldiriyim onu bari
Mesaj tarihi:
Kimilerine göre pxlr-o-matic ve instagramdan daha başarılı bulunan bi uygulama. görmeyen varsa denensin :p

Cymera
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyworld.camera&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jeXdvcmxkLmNhbWVyYSJd
Mesaj tarihi:
böyle telefon hafızasıni sd kartı fln temizleyen bi uygulama varmı?mesela bi uygulamayı kaldırıyorum ondan kalan dosyalar fln oluyo sd karttakileri bulup silebiliyorumda telefon hafızasında flnda kalıyosa aynı sekilde onlarıda siliyim diyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...