Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

nası hani subscribe oldugum arkadasım?

mesela biri senin fotonu begendiginde uyarı geliyomu telefona? ben facebook girdgimde goruyorum onu. su an bende calısan seyler arkadaslık, event invite, mesaj, birinin benim yazdıgıma yaptıgı yorumlar. geri kalanla ilgili bise gelmiyo. hatta gruplara da push notification koymuslar ama bende acık oldugu halde gelmiyo yine. boyle yarım yamalak calısıyo iste.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

nası hani subscribe oldugum arkadasım?

mesela biri senin fotonu begendiginde uyarı geliyomu telefona? ben facebook girdgimde goruyorum onu. su an bende calısan seyler arkadaslık, event invite, mesaj, birinin benim yazdıgıma yaptıgı yorumlar. geri kalanla ilgili bise gelmiyo. hatta gruplara da push notification koymuslar ama bende acık oldugu halde gelmiyo yine. boyle yarım yamalak calısıyo iste.

aynen bende de öyle çalışıyor, ben de takvimi senkronize etmesini istiyordum ama biraz meşakatli işmiş üşendim yapmaya asdsdf
Sosyal ağlarda paylaş

yani ben facebook app.ini yüklüyorum o neden bunu yapmıyor onu anlamadım işte, birsürü şeyi al (o da sorunlu adsaf) ama takvimi almaması garip geldi

amaan zaten bu adamlar gördüğüm en berbat uygulamalardan birini hazırlayıp sunuyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Rom'u indiriyorsun bununla, flashlarken installer çıkıyor. buildprob'dan yüklenecek programlara, superuser mı supersu mu gibi şeçimlere kadar soruyor.

Senin bir şey yapman gerekmiyor normal program yüklerken şu özellik olsun şu olmasın demekten başka. çok kolay ve romu yapanın kontrolü altında.

süper bir installer yani sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

adw launcher ex kullanıyorum ve herangi bi uygulamadan cıktıgımda yada iste menüden fln masaüstüne döndügümde launcher bastan baslıyor ve kendine gelmesi 10-15saniye sürüyor cok sinir bozucu bi durum neden olabilir sizce?bastan yüklüyor bütün widgetları fln..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Abiiiii

Sil o task-killerları. Tek yaptıkları telefona zarar vermek. Pil ömrünü uzatıyor ve performansı düşürüyorlar. Launcher'ı da kesin onlar bozuyordur.

Android'in ram temizlenmemeli, program kapatılmamalı. Sistem böyle çalışıyor, Windows mantığıyla yaklaşmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...