kozalak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 nası hani subscribe oldugum arkadasım? mesela biri senin fotonu begendiginde uyarı geliyomu telefona? ben facebook girdgimde goruyorum onu. su an bende calısan seyler arkadaslık, event invite, mesaj, birinin benim yazdıgıma yaptıgı yorumlar. geri kalanla ilgili bise gelmiyo. hatta gruplara da push notification koymuslar ama bende acık oldugu halde gelmiyo yine. boyle yarım yamalak calısıyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 kozalak said: nası hani subscribe oldugum arkadasım? mesela biri senin fotonu begendiginde uyarı geliyomu telefona? ben facebook girdgimde goruyorum onu. su an bende calısan seyler arkadaslık, event invite, mesaj, birinin benim yazdıgıma yaptıgı yorumlar. geri kalanla ilgili bise gelmiyo. hatta gruplara da push notification koymuslar ama bende acık oldugu halde gelmiyo yine. boyle yarım yamalak calısıyo iste. aynen bende de öyle çalışıyor, ben de takvimi senkronize etmesini istiyordum ama biraz meşakatli işmiş üşendim yapmaya asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 normali mi bu acaba ya? sacma geldi de biraz. takvim olayı cok basit ya. facebook sana link veriyo, o linki google calendera ekliyosun o kadar.nesi zor bunun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yani ben facebook app.ini yüklüyorum o neden bunu yapmıyor onu anlamadım işte, birsürü şeyi al (o da sorunlu adsaf) ama takvimi almaması garip geldi amaan zaten bu adamlar gördüğüm en berbat uygulamalardan birini hazırlayıp sunuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 gayet sorunsuz calısıyo bende ya takvim. belki ilerde takvim senk. koyarlar ozellik olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Takvim senk. var zaten? Facebookta olan eventler, doğum günleri vs bende direk akıyor telefondaki takvime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Bende de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 o sizin telefonlardaki arayüzün özelliğindendir. AOSP romlarda yok öyle özellik. ama mesela benim htc sense romu olsaydı onda da senk. ediyodu takvimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 sanırım kozalak ın dediği gibi, o takvim muhabbeti custom rom lar için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Custom rom kullanıyorum ben. Yüklerken Facebook ister misin diye sordu rom, evet dedim bende. Şuna bakın bu arada, custom rom işinde büyük gelişme var: AROMA Installer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 romkitchen çıkalı kaç yıl oluyor, ondan farklı bir şey yapıyor mu? customization'ı online yapmak yerine telefonda yapmaktan başka?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Rom'u indiriyorsun bununla, flashlarken installer çıkıyor. buildprob'dan yüklenecek programlara, superuser mı supersu mu gibi şeçimlere kadar soruyor. Senin bir şey yapman gerekmiyor normal program yüklerken şu özellik olsun şu olmasın demekten başka. çok kolay ve romu yapanın kontrolü altında. süper bir installer yani sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Şurada belli zaten, roma entegre geliyor bu: http://www.amarullz.com/_s/i/aroma-ss.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Tüm opsiyonlarla download edip telefona yükleyip orada seçmek yerine internetten paketi indirirken o seçimleri yapmak daha iyi bence. Yine aynı şeyleri customize ediyosun sonuçta, sadece telefona koyduğunda herşey hazır oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 adw launcher ex kullanıyorum ve herangi bi uygulamadan cıktıgımda yada iste menüden fln masaüstüne döndügümde launcher bastan baslıyor ve kendine gelmesi 10-15saniye sürüyor cok sinir bozucu bi durum neden olabilir sizce?bastan yüklüyor bütün widgetları fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 alla alla neden ki acaba. versiyonu söyler misin? free olan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 yok ya paralı olan iste adw launcher ex marketten aldım..cok sinir bozucu bi durum telefonu kullanmak işkence oldu..launchera reset attim eski ayarlari back-up yaptim fln düzelmedi..olmadı yine bi fabrika ayarlarına döncem ayda bi dönüyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 dock as overlayi kaldırıp bi de hide dock'u kaldırır mısın edit: hide dock derken app drawer ve fullscreenlerde ayarı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 baktìm simdi ikiside kalkıkmıs ztn..3tane uygulama var ultimate back up-memory booster-airdroid bunlarda task killer özelligi var ama otomatik yapmiyolar acaba bunlardam biri sürekli end task flnmı yapıyor launchera? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 tam fabrika ayarlarına döncekken dur bi telefonu kapatıp aciyim dedim düzeldi ne alakaysa sdfss yani simdilik düzgün bakalım sagol yardım icin: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Abiiiii Sil o task-killerları. Tek yaptıkları telefona zarar vermek. Pil ömrünü uzatıyor ve performansı düşürüyorlar. Launcher'ı da kesin onlar bozuyordur. Android'in ram temizlenmemeli, program kapatılmamalı. Sistem böyle çalışıyor, Windows mantığıyla yaklaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 task icin kullanmiyorumki ultimate back up uygulamalari yedekliyo airdroidte telefon-pc baglantisi..ama memorybooster var onuda yorumlarda millet övmüs die indirmistim kaldiriyim onu bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Kimilerine göre pxlr-o-matic ve instagramdan daha başarılı bulunan bi uygulama. görmeyen varsa denensin :p Cymera https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyworld.camera&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jeXdvcmxkLmNhbWVyYSJd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 böyle telefon hafızasıni sd kartı fln temizleyen bi uygulama varmı?mesela bi uygulamayı kaldırıyorum ondan kalan dosyalar fln oluyo sd karttakileri bulup silebiliyorumda telefon hafızasında flnda kalıyosa aynı sekilde onlarıda siliyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 bana da şık, guzel widgetli bir weather app lazim. tabi tahminleri de tutsun bi zahmet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar