Tron Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Sağlam MMO var mı Android için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftMMHM&feature=related_apps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 normal operada 3g baglantıda turbo açınca paticige giremiyorum..nedendir bu..turbonun gercekten faydası varmı sonucta kotalı internet kullanıyorum..dolphin mini baydı sekmeler arası gecisleri fln sildim bende..napsam sırf paticik icin baska biseyin minisini flnmı indirsem?yoksa operanın normalini turbosuzmu kullansam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Benim mini giriyor. Mobile'ın turbo girmiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 mini indiriyim bende ozaman..bide mininin yenisini çıkarmışlar gri logolu farkları neki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Gri logole Mini Next. Betalar, alfalar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 mini bayaaa hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 GERGE said: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftMMHM&feature=related_apps bunu oynayan var mı ya ? baya ciddi bişiye benziyo telefon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 aldim oynadim ama olmuyor cep telefonunda keyif alamadim ama cok oynayani var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 kotu degil ama yanlis anlasilmasin cep telefonunda oyun oynamaktan keyif aliyorsan bir dene bence. tabii 3d falan o sekilde dusunmek gerek normal tetrisden zevk aliyorsan bundan alacaksin diye bir sey yok. su sanal joystickleri falan iyi kullanmak gerek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 bu tv izleme uygulamaları güzelmiş ya flash olmayan telefonlardada izleniyor baska bi eklentiyle fln..wi-fi yada kotasız 3g ile işe yarar gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 10 Best Android 3.0+ Apps For Tablets From The Last 3 Weeks (3/24/12 - 4/18/12) http://www.dubebe.com/applications/trackrssfeeds/feedDataDetails.aspx?feeddataid=71207 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 android için iyi bir not tutma programı var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 evernote kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 evernote iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Alırım ki ben bunu... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twoxlgames.xlr8 http://www.youtube.com/watch?v=XV7Nc_euuFs&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=_X9ghLb7lkU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 neki bu tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 kullandığın otomobilin motor sesini spor arabaların sesine çeviriyor diyebiliriz. Tabi bunu random yapmıyor. Senin aracının devrine göre eş zamanlı olarak gerçekleştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 blackberryden androide geçtim ve email bakımından cidden feleğim şaştı gmail ve hotmaili böyle blackberry gibi push pushlu halleden güzel neler var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Facebook uygulaması update almış messenger ve kamera uygulaması gelmiş Instagramı niye aldıkları anlaşıldı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Lopeth said: blackberryden androide geçtim ve email bakımından cidden feleğim şaştı gmail ve hotmaili böyle blackberry gibi push pushlu halleden güzel neler var ? kendi email clientleri var , gmail otomatik geliyor zaten sync acik olmali onun icin, hotmailinde microsoftun hazirladigi bir clienti var push destegide var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Bu Push ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 email gelir gelmez sistem o maili direk senin cep telefonuna gonderiyor. oyle 30 dakika da ya da 1 saatte bir manual olarak mail kontrolunden kurtulmus oluyorsun. mail geldigi anda 1 salise sonra cebinde oluyor nefis bisii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Gmail app zaten yapmıyor mu bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar