ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 GERGE said: Şunu buldum dialer olarak: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&feature=more_from_developer Epey iyi, deneyin derim. ICS'nin dialer'ı kötü geliyordu, bu güzel. bunda Fullscreen caller id var mi? Fullscreen caller id'nin şöyle freeware reklamsız bi versiyonu olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 GERGE said: kozalak said: word, excel goruntulemek, editlemek icin ne onerirsiniz? editlemek cok sart degil. Quickoffice kullanıyorum ben. bunun free si yok mu? paralı ve pahalı geldi 15dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 kozalak said: word, excel goruntulemek, editlemek icin ne onerirsiniz? editlemek cok sart degil. Kingsoft office. Pdf harici gördüğüm en iyi doküman açıcı. Hem beleş hem reklam yok hem de rahatlıkla editliyorsun. Bide üstüne xlsx, docx gibi yeni formatları açabiliyor. https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wps.moffice_eng&hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 sağol bakayım buna bi. ihtiyacımı hallettim gerçi ama dursun telefonda düzgün bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ShadowFax said: GERGE said: Şunu buldum dialer olarak: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&feature=more_from_developer Epey iyi, deneyin derim. ICS'nin dialer'ı kötü geliyordu, bu güzel. bunda Fullscreen caller id var mi? Fullscreen caller id'nin şöyle freeware reklamsız bi versiyonu olsa keşke. Called ID'sini kullanmıyorum ben, olmayabilir de; ICS'nin iyi o. dialer, contacts için kullanıyorum sadece. kozalak said: GERGE said: kozalak said: word, excel goruntulemek, editlemek icin ne onerirsiniz? editlemek cok sart degil. Quickoffice kullanıyorum ben. bunun free si yok mu? paralı ve pahalı geldi 15dolar. Benim telefonda free kurulu gelmişti edit özelliği olmayan, oradan beğenip almıştım ben. Markette olmadığını yeni öğrendim. Şunu dene: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dataviz.docstogo#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLmRhdGF2aXouZG9jc3RvZ28iXQ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ok ona da bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Office suit pro kullaniyorum, bana gore en kullanislisi. İnternet varsa dosyayi android uzerinden nete yukleyip windows office lede islem yapan program varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Abi bu arada su browser super birkac sayfa once tartismasi oldu dendi mi bilmiyorum ama cok mutlu kullaniyorum: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boatbrowser.free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Opera Mini'nin ben seni 3 kat hızladırırım olayı varken boş ötekilerin hepsi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 opera miniden otesi yok.flash vs lazımsa da opera mobile kullanıyorum. opera mobileda da opera turboyu kullanabiliyosun hen.mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 her browser bana aynı hızda geliyor. Hatta stock android browseri hepsinden hızlı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Telefondan telefona degisebilen bir olay aslinda. Stock browser ne kadar hizliysa Dolphin, Boat vs bunlar da o kadar hizli. Stock browserden GUI disinda pek farklari yok. Samsung veya ICS kullananlar icin daha hizlidirlar. Kendi Rendering Engine'ini kullanan benim bildigim 3 browser var: Chrome, Firefox ve Opera. En hizlisi Opera ama bazi sitelerle uyumsuzluk sorunlari var. Hem hizli hem uyumlu olan Chrome kullaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Opera, Chrome, Stock filan çok benzer zaten; fark Opera Mini'de. Farklı bir sistem kullanıyor proxylerle, 100MB veri kullanacağın yerde mesela 30MB kullandırıyor. Ondan çok daha hızlı. Ama çok iyi değil, wireless'dan girince kullanmıyorum. ICS'nin stock epey iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 forumda illegal muzik indirmiyoruz, link vermiyoruz //mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 7digital kullanıyorum, hem albüm alabiliyorsun hem de local albümleri çalıyor. dinleme anlmışım ven, indirme değil. olsun ama, 7digital ile indirebiliyorsun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 forumda illegal muzik indirmiyoruz, link vermiyoruz //mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 iyide ben android marketten bi app önerisi istemiştim halbuki ahah sorry illegal müzik uygulaması da istemiyoruz=) //mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 GERGE said: Bir text editor önerebilir misiniz? LaTeX dosyaları için özellikle. VerbTeX ben tarayicidan da kullaniyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 swype 3.23 versiyonunun qhd çözünürlüğü için olanını goren duyan bulan var mi? swype beta programında türkçe klavye layout'undan dolayı kullanmak istemiyorum. 3.23'te bildiğin uluslararası klavye var. daha kolay oluyor. var mı kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 belki bilmeyen vardır bende yeni buldum marketten alamadığımız uygulamaları burdan alabiliyoruz çoğu var paypal yada kredi kartı şeçeneği vs.. soc.io hadi bunada illegal diyin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Yeni Angry Birds çıktı biraz önce: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.angrybirdsspace.ads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 benim xperiada ücretli uygulamalar görünmyordu şimdi görünmeyr başladı. Bir şeyler değişti mi? Yoksa benden mi kaynaklanıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 google play açıldı türkiye'ye de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 google play bayadır var da, ücretli uygulamaları ilk defa görüyorum neyse dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Google play vardı ama wallet kapalı idi o yüzden ücretli uygulamalar görünmüyordu. Şuan görünüyor ve alınabiliyor. 37$ içeri soktular adamı direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar