Eralp Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bildiğin gizlemişler huleyn ben de yeni gördüm orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bilen biliyodur ben yeni farkettim resmi facebook uygulamasından daha güzel market Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 SNA1L said: bilen biliyodur ben yeni farkettim resmi facebook uygulamasından daha güzel market ama ozamanda tüm facebook bilgilerine X firma ulaşmıcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ulaşıcaktır illaki ne biliyim çok önemsemiyorum ben o tür şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 arkadaşlar bu advanced task killer adlı program nedir, ne değildir diye yükliyeyim dedim. yükledikten sonra bir çok yüklü uygulamam yok oldu. bu seferde task killer'ı kaldırayım belki geri dönerler diye uygulama yöneticisine girdim. Fakat orada da task killer yok. ne yapap gerekiyor? yardımcı olursanız çok sevinirim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 task killerlar zararlıymış diye duydum..çalışan uygulamaları durduran bi program ama uygulamaların yokolması garipmiş markettenmi indirdin? marketten indirdiysen markete girip kaldırabilirsin programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 SNA1L said: task killerlar zararlıymış diye duydum..çalışan uygulamaları durduran bi program ama uygulamaların yokolması garipmiş markettenmi indirdin? marketten indirdiysen markete girip kaldırabilirsin programı marketten indirdim. sonra tekrar marketten install ettim yaptım. bu sefer program uygulama yöneticisinde belirdi. programı uninstall ettim. fakat silmeme rağmen diğer uygulamalar yine yok. olanlarda çalışmıyor, iconları filan değişti. telefon karmakarışık bir hal aldı. bende fabrika ayarlarından başa döndüm. ben ettim siz etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ben 6 ayda 10 kere fln fabrika ayarlarına döndüm oluyo öyle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Airdroid Wifi üzerinden PC ile telefona bağlanıp dosyaları ve uygulamaları yönetebiliyorsunuz. Ayrıca mesaj göndermek ve yeni kontak eklemekde mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 SNA1L said: bilen biliyodur ben yeni farkettim resmi facebook uygulamasından daha güzel market oha cok saol bombaymis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Yukarıdaki bildirim çubuğunda havanın kaç derece olduğu gösteren bir widget vb bişey varmı? Kocaman saati kaldırdım ekrandan rahatladım :) Bu arada adam ne güzel yapmış hea... PC gibin olmuş. Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ben fancy widget kullanıyorum 4x1 boyutunda. 4x2 ler çok büyük ekranın yarısı gidiyo. status barda gösteren bi widget hiç duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 weather bug gösteriyodu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Arkadaşlar pek araştıramadım da, biraz acil bu bilgiye ihtiyacım var.Bu android marketteki paralı app'leri TR'den satın alabiliyormuyuz acaba? Bir ara alınmadığına dair bişeyler duymuştum diye hatırlıyorum ama bu konuda aydınlatabilecek varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 root + Market Unlocker Bu ikisini kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Ya kullancak arkadaş bu konularda pek bilgi sahibi degil ve telefonu orijinal halinde kullanmak istiyor bu yüzden de root'a pek sıcak bakacağını zannetmiyorum. Peki kendim için sorayım rootlayıp kullanırsak bu android telefonları bu JBlenmiş iPhone gibi ağırlaşma vs oluyor mu telefonlarda ve bu işlemleri uygulaması kolay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 word, excel goruntulemek, editlemek icin ne onerirsiniz? editlemek cok sart degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 selam face unlock 4.0'lar haricinde yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 lord_gorthaur said: Airdroid Wifi üzerinden PC ile telefona bağlanıp dosyaları ve uygulamaları yönetebiliyorsunuz. Ayrıca mesaj göndermek ve yeni kontak eklemekde mümkün. Efsaneymis. Pc başında telefona elini sürmüyorsun bile. Bi de çok stabil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 kozalak said: word, excel goruntulemek, editlemek icin ne onerirsiniz? editlemek cok sart degil. Quickoffice kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 kozalak said: word, excel goruntulemek, editlemek icin ne onerirsiniz? editlemek cok sart degil. quick office var bende telefonun kendisiyle gelen gayet yeterli.. airdroid çağ atlattı ya özellikle mesajlaşmaktan nefret ederdim artık mesaj olayını bunla yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Şunu buldum dialer olarak: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&feature=more_from_developer Epey iyi, deneyin derim. ICS'nin dialer'ı kötü geliyordu, bu güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 serjuhan said: Ya kullancak arkadaş bu konularda pek bilgi sahibi degil ve telefonu orijinal halinde kullanmak istiyor bu yüzden de root'a pek sıcak bakacağını zannetmiyorum. Peki kendim için sorayım rootlayıp kullanırsak bu android telefonları bu JBlenmiş iPhone gibi ağırlaşma vs oluyor mu telefonlarda ve bu işlemleri uygulaması kolay mı? Bir zararı olmaz ama Linux konularında, ister Android olsun ister Ubuntu, bilmeyenlere yardım etmeme kararı aldım teknik konularda. Öğrenmeden yapamazsın, çok sorun çıkar. Saatlerce soru sorarsın gtalk'da uğraştırırsın. Verdiğim linkleri kullanarak öğren, yap. Öğrendikten sonra sorun çıkarsa sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Bir text editor önerebilir misiniz? LaTeX dosyaları için özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 GERGE said: Şunu buldum dialer olarak: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&feature=more_from_developer Epey iyi, deneyin derim. ICS'nin dialer'ı kötü geliyordu, bu güzel. sevdim. miui direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar