Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu advanced task killer adlı program nedir, ne değildir diye yükliyeyim dedim. yükledikten sonra bir çok yüklü uygulamam yok oldu. bu seferde task killer'ı kaldırayım belki geri dönerler diye uygulama yöneticisine girdim. Fakat orada da task killer yok. ne yapap gerekiyor? yardımcı olursanız çok sevinirim. :/
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

task killerlar zararlıymış diye duydum..çalışan uygulamaları durduran bi program ama uygulamaların yokolması garipmiş markettenmi indirdin?
marketten indirdiysen markete girip kaldırabilirsin programı

marketten indirdim. sonra tekrar marketten install ettim yaptım. bu sefer program uygulama yöneticisinde belirdi. programı uninstall ettim. fakat silmeme rağmen diğer uygulamalar yine yok. olanlarda çalışmıyor, iconları filan değişti. telefon karmakarışık bir hal aldı. bende fabrika ayarlarından başa döndüm. ben ettim siz etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kullancak arkadaş bu konularda pek bilgi sahibi degil ve telefonu orijinal halinde kullanmak istiyor bu yüzden de root'a pek sıcak bakacağını zannetmiyorum. Peki kendim için sorayım rootlayıp kullanırsak bu android telefonları bu JBlenmiş iPhone gibi ağırlaşma vs oluyor mu telefonlarda ve bu işlemleri uygulaması kolay mı?
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

word, excel goruntulemek, editlemek icin ne onerirsiniz? editlemek cok sart degil.

quick office var bende telefonun kendisiyle gelen gayet yeterli..

airdroid çağ atlattı ya özellikle mesajlaşmaktan nefret ederdim artık mesaj olayını bunla yapıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
serjuhan said:

Ya kullancak arkadaş bu konularda pek bilgi sahibi degil ve telefonu orijinal halinde kullanmak istiyor bu yüzden de root'a pek sıcak bakacağını zannetmiyorum. Peki kendim için sorayım rootlayıp kullanırsak bu android telefonları bu JBlenmiş iPhone gibi ağırlaşma vs oluyor mu telefonlarda ve bu işlemleri uygulaması kolay mı?

Bir zararı olmaz ama Linux konularında, ister Android olsun ister Ubuntu, bilmeyenlere yardım etmeme kararı aldım teknik konularda. Öğrenmeden yapamazsın, çok sorun çıkar. Saatlerce soru sorarsın gtalk'da uğraştırırsın. Verdiğim linkleri kullanarak öğren, yap. Öğrendikten sonra sorun çıkarsa sor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...