SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 sagol ya tabi ordaki SİP NFC gibi terimlerin ne oldugunu bilmedigimden anlamadim pek ama oda benim cahilligim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Kelime Avı oyunu android için var mı? T20'de var galiba, içerisinde geliyor. Farklı telefonlara bir şekilde yüklemenin yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ssh client olarak neyi önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 10 milyar dl için ikinci paket 10centlik uygulamalar çıkmış. adw launcher ex de varmış. go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 connectbot kullaniyorum ben ssh client olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 kozalak said: 10 milyar dl için ikinci paket 10centlik uygulamalar çıkmış. adw launcher ex de varmış. go go go ? Anlayamadım davayı. Ne kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 android markette 10 milyar download serefine bazi uygulamalar 10 cente satiliyor bi sureligine, olay o.need for speed shift var mesela 10 cent.sadece en cok indirilen 10 uygulama var yalniz bu kapsamda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 oha 10milyar dl mi olmuş markette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 kozalak said: 10 milyar dl için ikinci paket 10centlik uygulamalar çıkmış. adw launcher ex de varmış. go go go adw yok ya hala 3 küsür dolar diger indirimli ürünlerinde hiçbiri benim cihazla uyumlu degil bi işime yaramadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 valla okudugum haberde oyle yaziyordu, ben de anlamadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Numara yönlendirme ile alakalı bir app bilen falan var mı ? Belirli saatler arasında 2 hattımdan birini diğerine yönlendirmek istiyorum. SÜrekli elle yapmak istemiyorum vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Ged, ekrana widget koyuyor, tek tıkla açıp kapatıyosun çağrı yönlendirmeyi. pek incelemedim, call forward app diye aratınca bu çıktı sdfg http://www.appbrain.com/app/simple-call-forwarding/com.guywmustang.callforward Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Ya amerikan sim kartimi kaybettim Turk hattim takiliydi tabi market yalan oldu ya. Alternatif bir app market var midir ya da romsuz bu sorunu asmanin yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Blackmart indirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Tam olarak program sayılmaz ama FFmpeg yeni 0.9 sürümüyle Android'e hardware accelerated H.264 decoding getirdi. Ayrıca kendi libass'si de var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Giovanni said: Ya amerikan sim kartimi kaybettim Turk hattim takiliydi tabi market yalan oldu ya. Alternatif bir app market var midir ya da romsuz bu sorunu asmanin yolu? root bunu aşmanın yolu, rom yüklemen gereksiz. xda'da telefonunun bölümüne bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Swype 3.25 versiyonunda voice input çalışmaz oldu, ama normal klavyeye dönünce voice input tekrar çalışıyor ya da başka applicationlarda. Hiç bu problemle karşılaşanız oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Voice input engine i değiştirmek mümkün mü yeni sürümde? Bide tr desteği geldi mi? Googleın tr algılayıcısı çok iyi çalışıyor ama swipeda tr desteği yok ve sadece kendi motorunu kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mikrofon ikonuna tıklayınca hiç bir şey olmuyor ne türkçe ne de ingilizce de.. Fakat orjinal klavyeye dönünce mikrofon ikonu tekrar aktif oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 arkadaşlar tasarımı şeysi estetik güzel bi hava durumlu saat arıyorum. çok güzel saatse hava durumsuz da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 htc sense 3.5 in saat+hava widget ini cok sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Tab 10.1 e format attim, ayarlari sifirladim. Muhim appleri kurdum ama simdi her flashi gostermiyor. Facebook icinde video oynatmaya kalktigimda get flash player cikiyor. Flash var, link ten gidince oynatiyor ama Facebook icinde degil. Birde klavyeler sapitti biraz. Auto-correction yapiyor her biri, yazi yazmak iskence oluyor. Ayarlardan kapali oldugu halde duzeltiyor. Baska bisey vardida kurmayimi unuttum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ne kurdun peki 10.1 e ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 tam teşekküllü bir ajanda önerebilcek var mı içinde to-do list'ten randevu ayarlamaya, rehberden bilgi çekmekten hızlıca not almaya fln fişman herşey olcak kaç paraysa mühim değil ama en önemlisi handwriting olcak, recognize etmesi önemli değil ama handwriting barındırması şart, ha kendi handwritingimi öğrenip karakterlere çevirirse tadından yenmez tabi bi de şey varmış, bu wirelessi 3g'yi gps'i hızlıca açıp kapamaya yarayan toollar varmış, herseferinde ayarlara girip ordan açıp kapatmak zorunda kalmiyormuşuz? onlardan hangisini kuram? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Adobbe air, smart tools, astrid to do, YouTube music and video player, sketchbook, mindjet ve teamviewer. Bi kac Google ekipmani ve 1-2 oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar