Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Giovanni said:

Ya amerikan sim kartimi kaybettim Turk hattim takiliydi tabi market yalan oldu ya. Alternatif bir app market var midir ya da romsuz bu sorunu asmanin yolu?

root bunu aşmanın yolu, rom yüklemen gereksiz. xda'da telefonunun bölümüne bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Tab 10.1 e format attim, ayarlari sifirladim. Muhim appleri kurdum ama simdi her flashi gostermiyor. Facebook icinde video oynatmaya kalktigimda get flash player cikiyor. Flash var, link ten gidince oynatiyor ama Facebook icinde degil. Birde klavyeler sapitti biraz. Auto-correction yapiyor her biri, yazi yazmak iskence oluyor. Ayarlardan kapali oldugu halde duzeltiyor. Baska bisey vardida kurmayimi unuttum acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

tam teşekküllü bir ajanda önerebilcek var mı
içinde to-do list'ten randevu ayarlamaya, rehberden bilgi çekmekten hızlıca not almaya fln fişman herşey olcak
kaç paraysa mühim değil

ama en önemlisi handwriting olcak, recognize etmesi önemli değil ama handwriting barındırması şart, ha kendi handwritingimi öğrenip karakterlere çevirirse tadından yenmez tabi

bi de şey varmış, bu wirelessi 3g'yi gps'i hızlıca açıp kapamaya yarayan toollar varmış, herseferinde ayarlara girip ordan açıp kapatmak zorunda kalmiyormuşuz? onlardan hangisini kuram?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...